Vapaat vapaaehtoistyötehtävät

Lähde vapaaehtoistyöhön: tarvitsemme sijaiskoteja!
7.3.2018

Oletko kiinnostunut eläinten hyvinvoinnista ja eläinsuojelutyöstä, mutta et ole vielä löytänyt omaa tapaasi osallistua? Eläimiä voi auttaa monilla eri tavoilla.

Etsimme eläinystävällistä ja luotettavaa sijaiskotia, joka huolehtii eläimen tarpeista yhteistyössä LSEYn yhteyshenkilöiden kanssa. Sijaiskoti tarjoaa lemmikille hyvän paikan asua ja eläimen tarpeiden mukaisen, vastuullisen perushoidon: ravinnon, terveydenhoidon, tarvikkeet, mahdollisen ulkoiluttamisen, virikkeitä ja seuraa. Yhdistys kustantaa eläimen tarvitseman eläinlääkärihoidon ja lääkkeet, sekä auttaa tarvittaessa ruuan, hiekan, purun ja tai muiden tarvikkeiden hankinnassa.

LSEY tarjoaa perehdytystä ja neuvontaa eläinten hoidossa ja toimii taustatukena sekä tilapäiskodille että eläimille. Etsimme sijaiskoteja Etelä-Karjalan sekä etelä-Kymenlaakson alueelta. Sijaiskodilla toivotaan olevan...

  • turvallinen, rauhallinen ja riittävän tilava asuintila hoitoeläimelle
  • mahdollisten omien lemmikkien terveydenhuolto kunnossa
  • tarvittaessa hoitoeläimen eristysmahdollisuus
  • kokemusta/tietoa eläinten kanssa toimimisesta
  • kärsivällisyyttä ja tervettä järkeä sekä yhteistyökykyä eläinten ja ihmisten kanssa
  • kohtuullinen tavoitettavuus puhelimitse
  • aktiivisuutta tilanteen mukaan toimimisessa
  • mahdollisuutta toimittaa eläin tarvittaessa eläinlääkäriin

Vapaaehtoisilla tulisi olla kiinnostusta eläinten hyvinvointiin ja eläinsuojeluun, yhteistyökykyä, sekä halua toimia vapaaehtoisorganisaatiossa ja sitoutua toimintaan pidemmäksi aikaa. Lisäksi edellytämme yhdistyksen arvoihin sitoutumista. Voit tutustua eettisiin ohjeisiimme täällä: https://www.sey.fi/seytoimii/seyn-jasenyhdistykset/jasenyhdistysten-eettiset-ohjeet

Aiempaa kokemusta LSEY r.y.:n vapaaehtoisena ei tarvitse olla. Kysy lisää, lähetä vapaamuotoinen esittely itsestäsi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai täytä sijaiskotihakemus. Lisätietoja sijaiskotitoiminnasta nettisivuillamme välilehdellä Kotia etsivät - Sijaiskotitoiminta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan paikalliseen eläinsuojelutoimintaan!

**************************************************

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.:n tarkoituksena on edistää eläinsuojelua ja suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta sekä edistää eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua. Yhdistyksemme tärkein työmuoto on auttaa huostaanotettuja ja muita kodittomia eläimiä löytämään uudet hyvät kodit. Muita toimintamuotojamme ovat mm. varainhankinta, leikkaus-, sirutus-, rokotus- ja muiden tapahtumien järjestäminen, eläinsuojeluneuvonta ja eläinkodin toiminta. Yhdistyksemme toimii Kaakkois-Suomen alueella ja sen kotipaikka on Lappeenranta. Olemme Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry SEYn paikallisyhdistys. Teemme yhteistyötä mm. Kaakkois-Suomen eläinsuojeluviranomaisten ja paikallisten eläinlääkäreiden kanssa, muiden eläinsuojelu- ja eläinjärjestöjen kanssa, sekä lemmikkitarvikeliikkeiden ja muiden alojen yritysten kanssa. LSEY r.y.:llä on tällä hetkellä noin 330 jäsentä.