Yhteistyössä

 

Kiinnostaako yhteistyö eläinsuojeluyhdistyksen kanssa?

Yhteistyökumppanimme lisätään kotisivuille ja täten saat yrityksellesi näkyvyyttä hyvän asian kannattajana. Lappeenrannan eläinsuojeluyhdistyksen toimintaa voit auttaa ja tukea monin tavoin.

Eläinkoti Pesällä ja sijaiskodeilla on jatkuva tarve erityisesti hyvälaatuisista kissanruuista, penturuoista ja varsinkin märkäruuista sekä paakkuntuvasta kissanhiekasta. Lisäksi kissoille tarvitaan petejä ja vilttejä, kiipeilytelineitä, raapimalautoja, eilaisia tarvikkeita, matolääkkeitä, ravintolisiä, ym. Tarve on myös edullisille eläinlääkärinpalveluille taikka rahalahjoituksille, joita voimme käyttää kissojen kastrointiin/sterilisointiin, rokotuksiin ja muihin eläinlääkintäkuluihin. Myös pieneläinten häkkejä, kuljetuskoppia, ym otamme mieluusti vastaan.

Jos kiinnostuit yhteistyöstä, lähetä sähköpostia lsey.lseyinfo(at)gmail.com tai soita p. 050 555 1186 ja kerro minkälaisesta yhteistyöstä olet kiinnostunut. Olemme hyvin kiitollisia kaikesta avusta! Myös yksityishenkilöiden lahjoitusasioissa voit ottaa yhteyttä samalla tavalla.