Tapahtumat

Osallistumme ympäri vuoden aktiivisesti eri tapahtumiin, joissa kerromme yhdistyksen toiminnasta ja jaamme eläinsuojeluun liittyvää informaatiota. Mikäli sinulla on tiedossa tapahtuma, johon voimme osallistua, otathan yhteyttä osoitteeseen: lsey.elainkotipesa(at)gmail.com.

Järjestämme myös itse tapahtumia esimerkiksi eläinten viikolla 4.-10.10. järjestämme jo perinteeksi muodostuneita ruoka- ja tarvikekeräyksiä Lappeenrannassa ja Imatralla. Näistä tapahtumista tiedotamme mm. Ajankohtaista -osiossa.

Haluaisitko tulla mukaan toimimaan yhdistyksen tapahtumissa?

Messukutsuja satelee, mutta koordinaattoria ei ole. Sykkiikö sydämesi valistus-, neuvonta-, opastus- tai varainkeruuasioille? Pidätkö esiintymisestä ja uusien ihmisten tapaamisesta? Haluatko luoda ihmisille ikimuistoisia elämyksiä? Haluatko sitouttaa ihmisiä eläinten suojeluun sekä avustamiseen? Haluatko levittää tietoa eläinten suojelusta?

Etsimme sekä vastaavaa että jäseniä tapahtumatiimiin. Tapahtumatiimi saa itse päättä toimintatapansa muodon. Tapahtumatiimi voi olla yhteydessä mm. alueen kauppoihin, messujärjestäjiin, eläintarvikeliikkeisiin, eläinhoitoloihin, ratsastuskouluihin, rotu- ja lajiyhdistyksiin sekä vastata mm. seuraavista asioista:

- Messut
- Ruokakeräykset
- Jäsenmatkat
- Luennot
- Kurssit
- Koulutukset
- Match showt
- Sirutus- ja leikkaustempaukset
- Eläinkoti Pesän avoimet ovet
- Muut tapahtumat

Päätät itse, onko auttamisesi kertaluontoista, jatkuvaa vai tarpeen mukaan. Olethan yhteydessä yhdistyksemme sähköpostiosoitteeseen lsey.lseyinfo(at)gmail.com tai jäsensihteeriimme lsey.jasensihteeri(at)gmail.com, mikäli olet kiinnostunut osallistumaan eläinsuojeluyhdistyksen tapahtumatoimintaan.