Liity jäseneksi

Jäsenyys ei vaadi sinulta osallistumista toimintaan - jäsenyytesi pääidea on tärkeän toiminnan tukeminen.

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y. on aloittanut toimintansa vuonna 1970. Yhdistyksen toimialueeseen kuuluu Lappeenranta ympäristökuntineen. Tavoitteena on edistää eläinten hyvinvointia kaikilla mahdollisilla tavoilla. Toimintamuotoina ovat mm. varainhankinta, tapahtumien järjestäminen, eläinsuojeluneuvonta ja eläinkodin toiminta.

Lappeenrannan seudun eläinsuojeluyhdistys ry on Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n jäsen. Liittymällä LSEYn jäseneksi olet myös kattojärjestömme SEY:n jäsen. Kaikki SEY:n jäsenet saavat Eläinten ystävä-lehden neljä kertaa vuodessa. Saat myös halutessasi osallistua SEYn järjestämille eläinsuojeluaiheisille luennoille ja koulutuksille (kuten eläintaitokoulutus Ellu, aluetapaamiset, kouluvierailijakoulutus ja eläinsuojeluneuvojakoulutus). LSEY käsittelee ja hyväksyy jäsenet hallituksen kokouksissa, joita pidetään yleensä kerran kuussa. Jäsenlaskut postitetaan SEY:n toimesta kerran vuodessa keväisin, eli saat usein lehden ja muuta ennen jäsenmaksulaskun saapumista. Jäseneksi hyväksytyille tulee postissa jäsenmaksulasku.

Jäseneksi liittyminen on arvokas eläinsuojeluteko. Liittymällä LSEYn jäseneksi tuet yhdistyksemme toiminnan jatkuvuutta: näitä ovat esimerkiksi kotien etsiminen kodittomille sekä eläinsuojelumyönteinen kasvatus- ja tiedotustoiminta alueellamme. Yhdistyksemme toimii täysin vapaaehtoisesti, jäsentemme voimin. Liittyessäsi saat myös vuosittain ilmestyvän LSEYn jäsentiedotteen. Saat myös äänioikeiden yhdistyksen kokouksiin (esim. vuosikokous) ja voit halutessasi asettua ehdolle hallitukseen. Lue lisää toiminnastamme täältä.

Lseyn jäsenet saavat myös alennusta yhdistyksen suorittamasta eläimen sirutuksesta. Voit varata sirutusajan eläimellesi joko Trimpetin puhelimesta 040 487 7720 tai lähettämällä sähköpostia osoitteisiin lsey.puheenjohtaja(at)gmail.com tai lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. Sirun tiedot kirjataan Turvasiru-rekisteriin. Sirutuksen hinta on normaalisti 30 €, jäsenille 25 €, mikäli sirutus tapahtuu Trimpetissä. Kotikäynnin hinta jäsenille on 25 € + 10 € + kilometrit (0,43 €/km) Mäntylästä tai Perä-Tirilästä.

Jäsenmaksut 2017

  • Nuorisojäsen (alle 15-vuotiaat) 23 €/vuosi
  • Varsinainen jäsen (ikä 15 v. tai yli) 33 €/vuosi
  • Kannatusjäsen, 230 €/vuosi
  • Ainaisjäsen, kertamaksu 330 €

NYT ON HELPPOA LIITTYÄ LSEY:n JÄSENEKSI! Mene osoitteeseen: https://rekisteri.sebacon.fi/seyliittymislomake/form.php, täytä tietosi ja klikkaa "liity!" Jäsenanomuksesi menee suoraan SEY:lle, joka hoitaa jäsenasiat. Valitse itsellesi sopiva jäsenyhdistys kohdasta Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y. Toivotamme tervetulleiksi kaikki uudet jäsenet! Mikäli sinulla on kysyttävää jäseneksi liittymisestä tai muista jäsenasioista, ota yhteys LSEY:n jäsensihteeriin: lsey.jasensihteeri(at)gmail.com