Kirpputori

Tällä hetkellä yhdistyksellä on jatkuva kirppispöytä Lappeenrannassa, Vilma's Second Hand-kirpputorilla (os. Ratakatu 33), pöytä nro C216. Muissa lähikunnissa meillä ei ole ollenkaan kirpputoritoimintaa.

Tällä hetkellä varastointitilamme ovat todella rajalliset ja vastaanotamme kirppislahjoituksiksi vain eläinten tarvikkeita, kuten pantoja, valjaita, ulkoilutakkeja yms. Jos sinulla on tavaroita joita haluat lahjoittaa, otathan ensin yhteyttä meihin sähköpostilla: lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

Kirppisvastaavamme tehtäviin kuuluu kirpputorilahjoitusten lajittelu, hinnoittelu, tavaroiden vieminen kirpputorille sekä kirpputoripöydän ylläpito. Jos olet innokas aloittamaan kirpputorivastaavana jollakin toisella paikkakunnalla (esim. Imatralla), ota meihin yhteyttä.

Päätät itse, onko auttamisesi kertaluontoista, jatkuvaa vai tarpeen mukaan. Mikäli koet, että voit avustaa kirppisvastaavaamme Lappeenrannassa tai toimia itse kirppisvastaavana, ota yhteyttä tiedottajaamme lsey.tiedottaja(at)gmail.com.