Toiminta

Click here for ENGLISH version

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys toimii Kaakkois-Suomessa, pääosin Etelä-Karjalan alueella. Kotipaikkamme on Lappeenranta.  Yhdistyksen tärkein työmuoto on auttaa alueemme kodittomia eläimiä löytämään uudet hyvät kodit ja sen ikioman perheen. Eniten kotia etsimään tulee kissoja, mutta välillä myös koirat tai muut pieneläimet tarvitsevat uutta kotia. Lisätietoja eri toimintamuodoistamme löydät vasemman laidan valikosta. (Mobiililaitteissa klikkaa yläreunassa näkyvää plus (+) - merkkiä niin saat auki lisää valikoita.)  Täältä näet, kuinka voit tukea toimintaamme!

Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa:
Facebook: https://www.facebook.com/lappeenrannansey
Instagram: https://www.instagram.com/lappeenrannansey 

Mikäli löydät lemmikin tai oma lemmikkisi katoaa, niin muista aina heti ottaa yhteys alueesi löytöeläinkoteihin, sillä löytyneet eläimet toimitetaan usein eläinsuojaan odottamaan omistajaa. Alueen löytöeläinten vastaanottopaikkojen tietoja löydät kotisivuiltamme kohdasta: Ohjeet ja linkit / Löytöeläimet.

Epäiletkö, että eläintä kohdellaan huonosti tai sitä ei hoideta asianmukaisesti? Lisätietoa eläinsuojelusta kohdassa Eläinsuojelu.

Tarvitseeko luonnonvarainen eläin apua? Lue lisää kohdassa Ohjeet  / Luonnonvaraiset eläimet.