Toiminta

Kaakkois-Suomen Eläinsuojeluyhdistys r.y.:n tarkoituksena on edistää eläinsuojelua ja suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta sekä edistää eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua. Yhdistyksemme tärkein työmuoto on auttaa huostaanotettuja ja muita kodittomia eläimiä löytämään uudet hyvät kodit. Muita toimintamuotojamme ovat mm. varainhankinta, leikkaus-, sirutus-, rokotus- ja muiden tapahtumien järjestäminen, eläinsuojeluneuvonta ja eläinkodin toiminta. Yhdistyksemme toimii Kaakkois-Suomen alueella ja sen kotipaikka on Lappeenranta. Teemme yhteistyötä mm. Kaakkois-Suomen eläinsuojeluviranomaisten ja paikallisten eläinlääkäreiden kanssa, muiden eläinsuojelu- ja eläinjärjestöjen kanssa, sekä lemmikkitarvikeliikkeiden ja muiden alojen yritysten kanssa. KASEY r.y.:llä on tällä hetkellä noin 380 jäsentä.

Lisätietoja eri toimintamuodoistamme löydät vasemman laidan valikosta. (Mobiililaitteissa klikkaa yläreunassa näkyvää plus (+) - merkkiä niin saat auki lisää valikoita.) Täältä näet, kuinka voit tukea toimintaamme!

Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa:
Facebook: https://www.facebook.com/kaakkoissuomensey
Instagram: https://www.instagram.com/kaakkoissuomensey

Mikäli löydät lemmikin tai oma lemmikkisi katoaa, niin muista aina heti ottaa yhteys alueesi löytöeläinkoteihin, sillä löytyneet eläimet toimitetaan usein eläinsuojaan odottamaan omistajaa. Alueen löytöeläinten vastaanottopaikkojen tietoja löydät kotisivuiltamme kohdasta: Ohjeet ja linkit / Löytöeläimet.

Epäiletkö, että eläintä kohdellaan huonosti tai sitä ei hoideta asianmukaisesti? Lisätietoa eläinsuojelusta kohdassa Eläinsuojelu.

Tarvitseeko luonnonvarainen eläin apua? Lue lisää kohdassa Ohjeet  / Luonnonvaraiset eläimet.