Materiaalipankki

Materiaalipankistamme löytyy erilaisia ladattavia ja tulostettavia tiedostoja, jotka liittyvät toimintaamme tai joista on apua ja iloa kaikille eläintenystäville.

LEMMIKINOMISTAJAN HÄTÄTIETOKORTTI (pdf-tiedosto)

Hätätietokortti on tulostettava kortti, joka on tarkoitettu kannettavaksi lompakossa. Korttiin täytetään sen henkilön tai tahon yhteystiedot, johon voidaan olla yhteydessä siinä tapauksessa, jos et itse pysty kertomaan ja pyytämään ketään huolehtimaan lemmikistäsi. Pitämällä kortin mukanasi varmistat, ettei lemmikkisi jää pitkäksi aikaa ilman hoitajaa. Lisätty: 19.8.2015
---
Muista myös:

Lemmikinomistajan HÄTÄTIETOTAULU kodin seinälle (pdf-tiedosto)

Lemmikinomistajan hätätietotaulu on tarkoitettu laitettavaksi seinälle siltä varalta, että tapahtuu jokin onnettomuus tai esimerkiksi sairaskohtaus ja paikalle tulee pelastushenkilökuntaa jonka olisi hyvä saada tieto talossa olevista eläimistä. Taulusta auttajat näkevät heti, että talossa on eläimiä joista tulee huolehtia sekä kehen voi olla yhteydessä, jos sinä et itse pysty huolehtimaan lemmikeistäsi esimerkiksi sairaskohtauksen sattuessa.

Kiinnitä taulu kodin seinälle sellaiseen paikkaan, josta se on helposti havaittavissa kuten esimerkiksi eteiseen. Voit laittaa taulun myös talon jokaisen oven lähelle ja eri kerroksiin, jolloin se toimii samalla tiedonantona myös mahdollisessa tulipalotilanteessa, jolloin pelastajat saattavat tulla sisälle muualta kuin pääovesta. Kerrostalossa taulu voi sijaita lisäksi myös väliovessa heti ulko-oven jälkeen.
Lisätty: 25.10.2015
---

Eläinystävällinen joululahja

Entä jos antaisit tänä vuonna eläinystävällisen joululahjan? Voit tehdä lahjoituksen yhdistyksemme tilillle ja tulostaa sen jälkeen tästä kortin, jonka voit antaa lahjan saajalle.
Tilinumero on: FI14 5620 0920 0047 01
BIC-koodi: OKOYFIHH

Sydämellinen kiitos lahjoituksestasi paikalliselle eläinsuojelutyölle!

Antamallasi lahjalla voimme tehdä paljon hyvää paikallisten eläinten puolesta. Yhdistyksemme tärkein työmuoto on auttaa alueemme kodittomia eläimiä löytämään uudet hyvät kodit ja ikioman perheen. Eniten kotia etsimään tulee kissoja, mutta välillä myös koirat tai muut pieneläimet tarvitsevat uutta kotia.

Talvella 2015-2016, kun leudot ilmat alkoivat, putket jäätyivät eläinkoti Pesällä. Jos sama tapahtuu jälleen, kissoja ei voida enää pitää Pesällä. Pesälle täytyy siis tehdä vesiputki/viemäriremontti sekä salaojitus. Sadevedet täytyy myös ohjata pois talosta kosteusongelmien ehkäisemiseksi. Kaikki tämä vie todella paljon rahaa, joten kaikki apu on meille äärimmäisen tärkeää.

Tästä voit avata ja tulostaa lahjakortin annettavaksi lahjan saajalle (pdf-tiedosto):

Eläinystävällistä joulua - KISSA

Eläinystävällistä joulua KOIRA

Kortit jpg-kuvina:

 

---

Eläinten viikko: Keräyslaatikon infojuliste jpg-kuvana

Juliste pdf-versiona, klikkaa tästä: Keräyslaatikon infojuliste pdf-tiedostona

Jos haluat järjestää työpaikallasi tai koulussa oman eläinten viikon keräyspisteen/laatikon, voit ladata ja tulostaa tästä itsellesi A4-kokoisen julisteen keräystapahtumasta. Julisteessa on viiva keräyspisteen/laatikon vastuuhenkilön nimelle, merkitsethän oman nimesi siihen jotta kaikki tietävät kuka pisteen on laittanut toimintaan. Kun keräys päättyy, ota yhteyttä niin sovitaan miten parhaiten saat toimitettua lahjoitukset meille. Kiitos avustasi! 
Lisätty: 1.10.2015
---

Yhteystietoflyerit pdf-versiona, klikkaa tästä: Yhteystietoflyerit

Tiedostossa on A4-kokoiselle pohjalle tehdyt flyerit, jotka voi tulostaa ja leikata sitten irti toisistaan. Flyerista löytyvät tärkeimmät yhteystiedot ja niitä voi jakaa eteenpäin tarvitseville.
Lisätty 14.8.2016

---

Haluatko auttaa toimintaamme?

Alle koottuja esitteitä, mainoksia ja flyereita saa mielellään tulostaa ja jakaa omalla alueellaan, esim. lähikauppoihin tai muihin ilmoitustauluihin. Tulostamalla ja jakamalla flyereitämme tuet eläinsuojelutyötä! 

Yleisesite pdf-muodossa, klikkaa tästä: Yleisesite, 1-sivu

---
Klikkaa tästä: Apua kaivataan - kuva jaettavaksi


Lisätty 23.8.2016

Klikkaa tästä: Hoitajia tarvitaan - kuva jaettavaksi


Lisätty 23.8.2016

Sijaiskotiflyerit:
Sijaiskoteja kaivataan 1
Sijaiskoteja kaivataan 2
Sijaiskoteja kaivataan 3
Sijaiskoteja kaivataan 4
Sijaiskoteja kaivataan 5

---

Jotakin hauskaa!

Numerovärityskuva (pdf-tiedosto)

Väritä ruudut kuvan alla olevien värikoodien mukaisesti. Lisätty: 11.3.2016
---
LSEY eläinaiheinen värityskuva (pdf-tiedosto)

 

Eläinaiheinen värityskuva kaikenikäisille. Lisätty: 19.8.2015
---
Hyödyllistä tietoa lemmikinomistajille:

Pdf-taulukko:
Eläinsuojelu Kaakkois-Suomessa
Taulukko esittelee eläinsuojelutoimijoita yhteystietoineen ja aukioloaikoineen Kaakkois-Suomen alueelta: näitä ovat mm. löytöeläinkodit ja eläinsuojeluyhdistykset
Päivitetty 29.6.2015

Word-tiedosto:
Eläinlääkäreitä Lappeenrannassa ja lähiseuduilla
Päivitetty 11.8.2014

Word-tiedosto:
Kissalle myrkyllisiä kasveja
Suuntaa-antava lista kissalle myrkyllisistä kasveista. Listassa ei ole tällä hetkellä lähteitä, joten sitä tullaan päivittämään myöhemmin. Mikäli tiedät luotettavan sivuston, kirjan tai artikkelin, josta selviää kissoille myrkyllisiä kasveja, laita vinkkiä vaikka sähköpostilla lsey.elainkotipesa(at)gmail.com tai Facebookissa.
---