Materiaalipankki

Materiaalipankistamme löytyy erilaisia ladattavia ja tulostettavia tiedostoja, jotka liittyvät toimintaamme tai joista on apua ja iloa kaikille eläintenystäville.

LEMMIKINOMISTAJAN HÄTÄTIETOKORTTI (pdf-tiedosto)

Hätätietokortti on tulostettava kortti, joka on tarkoitettu kannettavaksi lompakossa. Korttiin täytetään sen henkilön tai tahon yhteystiedot, johon voidaan olla yhteydessä siinä tapauksessa, jos et itse pysty kertomaan ja pyytämään ketään huolehtimaan lemmikistäsi. Pitämällä kortin mukanasi varmistat, ettei lemmikkisi jää pitkäksi aikaa ilman hoitajaa. Lisätty: 19.8.2015
---
Muista myös:

Lemmikinomistajan HÄTÄTIETOTAULU kodin seinälle (pdf-tiedosto)

Lemmikinomistajan hätätietotaulu on tarkoitettu laitettavaksi seinälle siltä varalta, että tapahtuu jokin onnettomuus tai esimerkiksi sairaskohtaus ja paikalle tulee pelastushenkilökuntaa jonka olisi hyvä saada tieto talossa olevista eläimistä. Taulusta auttajat näkevät heti, että talossa on eläimiä joista tulee huolehtia sekä kehen voi olla yhteydessä, jos sinä et itse pysty huolehtimaan lemmikeistäsi esimerkiksi sairaskohtauksen sattuessa.

Kiinnitä taulu kodin seinälle sellaiseen paikkaan, josta se on helposti havaittavissa kuten esimerkiksi eteiseen. Voit laittaa taulun myös talon jokaisen oven lähelle ja eri kerroksiin, jolloin se toimii samalla tiedonantona myös mahdollisessa tulipalotilanteessa, jolloin pelastajat saattavat tulla sisälle muualta kuin pääovesta. Kerrostalossa taulu voi sijaita lisäksi myös väliovessa heti ulko-oven jälkeen.
Lisätty: 25.10.2015
---

Eläinystävällinen joululahja

Moni miettii jälleen mitä antaisi lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea. Entä jos tavaran sijaan antaisitkin lahjaksi hyvää mieltä? Eläinystävällinen joululahjamme tuo joulumielen ja auttaa samalla paikallista eläinsuojelutyötä.

Voit tehdä lahjoituksen yhdistyksemme tilillle ja tulostaa sen jälkeen tästä kortin, jonka voit antaa lahjan saajalle.
Tilinumero on: FI14 5620 0920 0047 01
BIC-koodi: OKOYFIHH
Viitenumero: 7896

Tästä voit avata ja tulostaa lahjakortin annettavaksi lahjan saajalle (pdf-tiedosto):

Eläinystävällistä joulua - KISSA

Eläinystävällistä joulua - KISSA 2

Eläinystävällistä joulua KOIRA

Kortit jpg-kuvina:

 

Sydämellinen kiitos lahjoituksestasi paikalliselle eläinsuojelutyölle!

Antamallasi lahjalla voimme tehdä paljon hyvää paikallisten eläinten puolesta. Yhdistyksemme tärkein työmuoto on auttaa alueemme kodittomia eläimiä löytämään uudet hyvät kodit ja ikioman perheen. Eniten kotia etsimään tulee kissoja, mutta välillä myös koirat tai muut pieneläimet tarvitsevat uutta kotia. Autamme vuosittain myös useita luonnonvaraisia eläimiä, jotka jostain syystä tarvitsevat hoitoa. 

---

Eläinten viikko: Keräyslaatikon infojuliste jpg-kuvana

Juliste pdf-versiona, klikkaa tästä: Keräyslaatikon infojuliste pdf-tiedostona

Jos haluat järjestää työpaikallasi tai koulussa oman eläinten viikon keräyspisteen/laatikon, voit ladata ja tulostaa tästä itsellesi A4-kokoisen julisteen keräystapahtumasta. Julisteessa on viiva keräyspisteen/laatikon vastuuhenkilön nimelle, merkitsethän oman nimesi siihen jotta kaikki tietävät kuka pisteen on laittanut toimintaan. Kun keräys päättyy, ota yhteyttä niin sovitaan miten parhaiten saat toimitettua lahjoitukset meille. Kiitos avustasi! 
Lisätty: 1.10.2015
---

Yhteystietoflyerit pdf-versiona, klikkaa tästä: Yhteystietoflyerit

Tiedostossa on A4-kokoiselle pohjalle tehdyt flyerit, jotka voi tulostaa ja leikata sitten irti toisistaan. Flyerista löytyvät tärkeimmät yhteystiedot ja niitä voi jakaa eteenpäin tarvitseville.

Lisätty 8.10.2018

---

Haluatko auttaa toimintaamme?

Alle koottuja esitteitä, mainoksia ja flyereita saa mielellään tulostaa ja jakaa omalla alueellaan, esim. lähikauppoihin tai muihin ilmoitustauluihin. Tulostamalla ja jakamalla näitä tuet eläinsuojelutyötä! 

Yleisesite (pdf)

Yleisesite (jpg - kuva)

Lisätty 19.2.2017

---
Klikkaa tästä: Apua kaivataan - kuva jaettavaksi


Lisätty 23.8.2016

Klikkaa tästä: Hoitajia tarvitaan - kuva jaettavaksi

Lisätty 19.2.2017 

---

Sijaiskotiesite jaettavaksi:
Etsimme sijaiskoteja kissoille (pdf-tiedosto)
Etsimme sijaiskoteja kissoille (jpg-kuva)

Lisätty 19.2.2017

---

Adoptoi kissa eläinsuojeluyhdistykseltä -mainos
Adoptoi kissa eläinsuojeluyhdistykseltä (pdf)

Lisätty 11.02.2018

---

Eläimestä luopuminen -esite 
Eläimestä luopuminen (pdf)

Kuvassa vain ensimmäinen sivu esitteestä // Lisätty 17.2.2018

---

Jotakin hauskaa!

Numerovärityskuva (pdf-tiedosto)

Väritä ruudut kuvan alla olevien värikoodien mukaisesti. Lisätty: 11.3.2016
---
LSEY eläinaiheinen värityskuva (pdf-tiedosto)

 

Eläinaiheinen värityskuva kaikenikäisille. Lisätty: 19.8.2015
---
Hyödyllistä tietoa lemmikinomistajille:

Pdf-taulukko:
Eläinsuojelu Kaakkois-Suomessa
Taulukko esittelee eläinsuojelutoimijoita yhteystietoineen ja aukioloaikoineen Kaakkois-Suomen alueelta: näitä ovat mm. löytöeläinkodit ja eläinsuojeluyhdistykset
Päivitetty 29.6.2015

Word-tiedosto:
Eläinlääkäreitä Lappeenrannassa ja lähiseuduilla
Päivitetty 11.8.2014

Word-tiedosto:
Kissalle myrkyllisiä kasveja
Suuntaa-antava lista kissalle myrkyllisistä kasveista. Listassa ei ole tällä hetkellä lähteitä, joten sitä tullaan päivittämään myöhemmin. Mikäli tiedät luotettavan sivuston, kirjan tai artikkelin, josta selviää kissoille myrkyllisiä kasveja, laita vinkkiä vaikka sähköpostilla kasey.elainkotipesa(at)gmail.com tai Facebookissa.
---