Lahjoita

Luovutus-ja adoptiomaksuista huolimatta jokainen vastaanottamamme kissa aiheuttaa meille noin 80 € kuluja. Lahjoituksellasi autat eläimiä hädässä ja annat eläimille paremman tulevaisuuden. Kerätyt varat käytetään mm. seuraaviin kuluihin:

 • Rokotukset
 • Leikkaukset
 • Madotukset
 • Ruoat
 • Lääkkeet
 • Eläinlääkärikäynnit
 • Sirutukset
 • Kissanhiekat
 • Eläinkodin remontti
 • Valistustoiminta
 • Eläinten hyvinvointia koskeva tiedottaminen ja ja neuvonta

Lahjoitusten toimitus

 • Eläinkoti Pesä, Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta, vierailuaikoina sunnuntaisin 14-16.
 • Koirien turkinhoidon erikoisliike Trimpet, Standertskjöldinkatu 1, Lappeenranta, ma-pe klo 8-19. Jos Trimpetissä ei ole ketään, lahjoitukset voi jättää oven viereen.
 • Lappeenrannan teknillinen yliopisto LUT, Merja Peltokosken työhuone 6607A. Jos Merja ei ole paikalla, lahjoitukset voi jättää oven ulkopuolelle.
 • Super Pet Imatra, aukioloaikojen mukaan
 • Eläintarvike Norppis, Kanava-aukio 2, 55100 Imatra, Aukioloaikojen mukaan

Yritysten tekemät lahjoitukset
Tiedustelut sähköpostitse lsey.lseyinfo(at)gmail.com.

Kissakummius
Haluaisitko kissan, mutta et pysty ottamaan omaa kissaa allergian tai jonkin muun syyn takia? Kissakummius on tapa auttaa yhtä koditonta eläintä omaan kotiinsa. Kissakummina voit lahjoittaa valitsemallesi kummikissallesi ruoka- tai tavaralahjoituksia (kuten leluja) tai rahaa esimerkiksi eläinlääkärikuluihin, kuten rokotuksiin ja leikkauksiin. Olet myös tervetullut tapaamaan kummikissaasi ja leikkimään hänen kanssaan. Meillä on monta koditonta kissaa, jotka kaipaavat omaa kummiaan. Kissakummina saat kuulumisia ja kuvia kummikissastasi valintasi mukaan joko sähköpostitse tai kirjeitse.

Ryhdy kummiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lsey.elainkotipesa(at)gmail.com tai soittamalla eläinkoti Pesän puhelinnumeroon p. 050 555 1186. Ilmoita meille nimesi, sähköpostiosoitteesi, postitusosoitteesi sekä kissa, jonka kummiksi haluaisit ryhtyä. Kummia vailla oleviin kissoihin voit tutustua Kotia etsivät-sivullamme. Lahjoitussumma on vapaavalintainen ja sen voi tehdä suoraan yhdistyksen tilille: FI14 5620 0920 0047 01, viitenumero 10074, BIC-koodi: OKOYFIHH. Lahjoituksen voit tehdä joko kertalahjoituksena, tietyllä summalla viikottain/kuukausittain tai osallistumalla jollakin summalla kuluihin sitä mukaa, kun kuluja tulee.

Voit lopettaa kummiuden milloin tahansa. Muuten kummius päättyy silloin, kun kissa pääsee omaan kotiinsa. Tavoitteemme on löytää kaikille meille saapuville eläimille hyvä loppuelämän koti. Jos ihastut kissaan, voit lunastaa eläimen eläinsuojeluyhdistykseltä itsellesi normaalikäytännön ja -hinnaston mukaan.

Rahalahjoitukset
Lahjoituksen voi tehdä suoraan yhdistyksen tilille: FI14 5620 0920 0047 01, viitenumero 7896, BIC-koodi: OKOYFIHH.

Kuukausilahjoitukset
Jotta olisimme toimintavalmiita myös yllättävissä tilanteissa, keräämme jatkuvasti lahjoituksia. Valitse itsellesi sopiva summa, jolla autat eläimiä kuukausittain - kaikki lahjoitukset auttavat meitä! Lahjoituksen voi tehdä suoraan yhdistyksen tilille: FI14 5620 0920 0047 01, viitenumero 7896, BIC-koodi: OKOYFIHH. Tallenna maksupohja ja määritä toistuvuudeksi kuukausittain.

Testamenttilahjoitukset
Yhdistyksemme historian aikana olemme saaneet merkittäviä lahjoituksia ihmisiltä, jotka ovat olleet eläinten ystäviä henkeen ja vereen. He ovat halunneet avustaa meitä työssämme myös silloin, kun he eivät enää itse ole paikalla. Valtavan suuri kiitos testamenttilahjoittajillemme siitä, että meillä on mahdollisuus pyörittää eläinten hautausmaata sekä siitä, että olemme voineet ostaa ikioman eläinkodin. Me kannamme heidän perintöään eteenpäin ja käytämme saamamme lahjoitukset suurella rakkaudella, eläinten parhaaksi. Mikäli haluat tehdä testamenttilahjoituksen, ota meihin yhteyttä: lsey.elainkotipesa(at)gmail.com tai p. 050 555 1186. Mikään lahjoitus ei ole liian pieni, eikä testamentin tarvitse olla rahaa.

"Olkoon lämmin-henkisen lahjoittajan elämänilta tyynen kesä-illan rauhan tutuinen ja vuotakoon siihen runsaasti ijäisyys-siunauksen kastehelmiä, palkkioksi ja vastikkeeksi siitä mitä hän omantunnon pyhiä vaatimuksia kuullen uhrannut on." (Kiitos lahjoittajalle Eläinten Ystävä-lehdessä 1926.)

Rahakeräyslippaat
Voit tehdä lahjoituksen myös rahankeräyslippaisiimme, joita löytyy pitkin Etelä-Karjalaa eri yritysten toimipisteistä. Lippaiden paikat löytyvät sivultamme rahankeräyslippaat.

Ruokalahjoitukset
Pesällä sekä sijaiskodeissa on jatkuva tarve hyvälaatuiselle kissanruualle: märkäruokaa, penturuokaa ja kissanraksuja kuluu paljon! Toivomme lahjoituksena laadukasta ruokaa, että saamme pidettyä eläimet hyvässä kunnossa. Muutto pois omasta kodista eläinkotiin tai sijaiskotiin voi olla eläimen elämän suurin stressi ja stressi laskee eläimen vastustuskykyä. Monella kissalla voi olla myös matoja, jotka laskevat yleiskuntoa. Myös tautipaine on suuri, kun samassa tiloissa on paljon eläimiä samanaikaisesti, asukit tulevat eri paikoista ja vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Eläinkaupassa osataan neuvoa, minkälaista ruokaa kannattaa ostaa. Päivittäistavarakauppojen valikoimasta käytämme mieluiten Almo Naturea - muut merkit sisältävät paljon kasviperäisiä ainesosia, jotka eivät sovi kissoille. Listätietoa kissan ruokinnasta nettisivuillamme: Kissan ruokintaKaikille lahjoituksille, laadusta riippumatta, on kuitenkin käyttöä.

Tavaralahjoitukset
Otamme mieluusti paakkuuntuvaa kissanhiekkaa vastaan. Lisäksi voit lahjoittaa mm. matolääkkeitä, lisäravinteita, kuljetuskoppia, kiipeilytelineitä, raapimalautoja, ym. Pesällä sekä sijaiskodeissa tarvitaan myös siivoustarvikkeita ja -aineita (erityisesti desinfioivia pesuaineita, kuten Virkon tai Desinfektol). Pesällä kuluu paljon vanhoja pyyhkeitä siivousrätteinä, joten niille meillä on jatkuva tarve.

Kirpputorilahjoitukset
Yhdistyksellämme on jatkuva kirppispöytä Lappeenrannassa, Vilma's Second hand-kirpputorilla (os. Ratakatu 33), pöytä nro C216. Tällä hetkellä varastointitilamme ovat täynnä ja voimme vastaanottaa kirpputorilahjoituksina lemmikkieläinten tarvikkeitä sekä lastenvaatteita. Voit olla lahjoituksista yhteydessä lsey.elainkotipesa(at)gmail.com.

Avustamme myös muita
Yli oman tarpeemme tulevat lahjoitukset jaamme muiden eläinsuojelutoimijoiden kanssa, kuten Löytöeläinkoti Kaskivaaran, Tassutarhan sekä Viipuriin koiratarhan tai kissatalon kanssa. Koiratarhalla tarvitaan esimerkiksi vaatteita työntekijöille sekä suuria, laakeita astioita koirien juomakupeiksi, esimerkiksi lasten muoviset kylpyammeet. Meillä ei ole tällä hetkellä varastotiloja, joten emme pysty ottamaan vastaan esimerkiksi tyynyjä, peittoja yms. Otathan meihin yhteyttä ensin sähköpostitse, niin voimme toimittaa lahjoitukset suoraan siihen osoitteeseen, jossa niitä eniten tarvitaan. Voit olla lahjoituksista yhteydessä lsey.elainkotipesa(at)gmail.com.

Voit tukea meitä myös muuten kuin lahjoittamalla
Katso lisätietoja Tue toimintaa-sivultamme. 

Kiitos, että välität.

 

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry:llä on Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen 27.9.2016 päivänä myöntämä rahankeräyslupa, numero RA/2016/553. Lupa on voimassa 1.10.2016-30.9.2018 Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen alueella. Keräämämme varat käytämme kotia etsivien eläinten hyväksi, eläinsuojelutyöhön ja Eläinkoti Pesän remonttiin keräysluvan aikana.