Sijoituskissat

Loppuelämän sijoituskodiksi vanhalle / erityistarpeiselle kissalle?

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys sijoittaa vanhoja/erityistarpeisia kissoja sijoituskoteihin. Sijoituskissat luovutetaan hyviin ja pysyviin koteihin. Sijoituskoti hoitaa ja pitää kissaa kuin omaansa. Sijoituskoti ostaa itse kissan laadukkaat ruuat, hiekat, ym perustarvikkeet. Sijoituskoti huolehtii omalla kustannuksella eläimen madotuksista ja rokotuksista. Yhdistys säilyy näiden sijoitettavien kissojen omistajana kissan loppuelämän ajan ja sijoituskoti säilyy eläimen huoltajana kissan loppuelämän ajan. Maksamme kaikki kissaan liittyvät eläinlääkärikäynnit (poislukien rokotuskäynnit), joita varsinkin vanhenevilla kissoilla voi tulla enemmänkin. Haluamme tarjota meidän seniori/erityistarpeisille kissoille mahdollisuuden hyviin koteihin ja tarjota niille niiden tarvitsemat eläinlääkäripalvelut kissojen loppuelämän ajan. Jos olet miettinyt oman kissan hankintaa, sijoituskodin tarjoaminen on yksi vaihtoehto ja teet samalla arvokasta työtä eläinten hyväksi. Vanhempi kissa sijoitussopimuksella sopii erityisen hyvin esimerkiksi senioreille, sillä iäkkäämpi kissa on rauhallinen kumppani. Sijoituskissa on myös taloudellisesti riskittömämpi yhdistyksen hoitaessa mahdolliset sairauskulut. Sijoituskissoista ei peritä luovutusmaksua.

Jokaisen kodintarjoajan tulee täyttää adoptiohakemus, jonka löydät täältä: ADOPTIOHAKEMUS. Jos et jostain syystä voi täyttää hakemusta linkin kautta, lähetä sähköpostia osoitteeseen lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

Lisätietoja sijoituskissatoiminnasta saat Eläinkoti Pesältä p. 050 555 1186 tai lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

Voit ladata sijoitussopimuksen luettavaksi tästä (docx-tiedosto) tai tästä (pdf-tiedosto).

SIJOITUSKOTEJA ETSIVÄT KISSAT:

LUMIKKI 
Syntynyt: arv. 2007
leikattu naaras
Olen Lumikki, valkoinen herttainen seniori-ikäinen kissa. Olen vielä kovin hämmentynyt Pesälle muutosta ja suhtaudun vieraisiin ihmisiin varautuneesti. Olen kuitenkin kiltti ja nautin tuttujen ihmisten silityksistä. Kaipaan rauhallista kotia, jossa saisin loppuelämäni viettää. Olen asunut samassa taloudessa koiran kanssa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Lumikin kuulumisia 3.5.2017: Lumikki on sijaiskotiin päästyään muuttunut kuin eri kissaksi. Lumikki rakastaa silityksiä ja ihmisen seuraa. Tyttö on intoutunut leikkimäänkin. Yöt sujuu mieluiten ihmisen vieressä nukkuen. 

---

JUSTIINA 
Syntynyt: 5/2008
leikattu naaras
Olen hieman varautunut ja tutustun asioihin hitaasti sekä rauhallisesti. Olen kuitenkin todella hellyydenkipeä ja suloinen. Ruoka-aikoina olen ollut aina paikalla, joten olen aika tukeva ja tällä hetkellä laihdutuskuurilla. Sovin ainoaksi kissaksi.

Justiinan kuulumisia 27.3.2017: Justiina oli jo kodissa kahden muun kissan kaverina mutta ei yrityksestä huolimatta sinne sopeutunut. Justiina tarvitsee stressittömän kodin ainoana kissana. Justiina sairastui pissatulehdukseen stressin vuoksi mutta toipuu antibioottikuurilla. Justiinalta otettiin lääkärissä lisäksi laajat verikokeet ja kissa todettiin täysin terveeksi. Justiinalle tehtiin hammaskivenpoisto ja kissa on nyt sijaiskodissa odottamassa sitä oikeaa kotia. Justiina on todella hellyyden kipeä ja rakastaa silityksiä. Ei ole enää varautunut ihmisiä kohtaan. Justiina nukkuu mieluusti ihmisen vieressä sijaiskodissa asuessaan.

---

MINNI 
Syntynyt: arv. 2005
leikattu naaras
Olen Minni, seurallinen ja kiltti kissaseniori. Nautin silityksistä ja ihmisen seurasta. Toisista kissoista en pidä. Olen ylipainoinen ja uuden kodin toivotaan huomioivan tämän ruokinnassani. Minusta on otettu verikokeet, joiden mukaan olen hyvässä kunnossa. Sopisin erityisen hyvin rauhallista kissaa etsivälle. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

KULTA
Syntynyt: arv. 2002-2007
leikattu uros
Olen Kulta, maailman kiltein seniorikisu. Rakastan ihmisen läheisyyttä ja hakeudun mielelläni ihmisen syliin. Olen kiltti kaikissa hoitotoimissa. Kuljetuskopassa olosta en nauti sillä kärsin matkapahoinvoinnista. Ihannekodissani ei ole paljon matkustamista. Pidän lapsista ja tykkään vähän leikkiäkin. Terveydentilani on hyvä (terveystarkastettu ja verikokeet otettu 5/17) vaikka olin sairastanut pitkään virtsatietulehdusta.  Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.