Kotia etsivät - KOIRAT

Tältä sivulta löydät yhdistyksen tämän hetkiset kodittomat koirat. Koirat asuvat sijaiskodeissa Kaakkois-Suomen alueella ja niihin pääsee tutustumaan sopimuksen mukaan. Koirat luovutetaan vain hyviin, loppuelämän koteihin, joissa koirien käsittely ja koulutus tapahtuu eläinystävällisesti. 

Ennen koiran hankintaa on hyvä tutustua SEYn oppaaseen, joka on suunniteltu varta vasten koiran hankintaa miettiville. Voit lukea sen sähköisenä (pdf) täältä: Fiksun koiranostajan opas. Vielä kattavamman tietopaketin koirista antaa SEYn koostama opas jonka voit lukea sähköisenä (pdf) täältä: Hyvinvoiva koira - opas. Hankikoira.fi:stä löydät tietoa koiraroduista ja vastuullisten kasvattajien myymistä koiranpennuista. Tee myös rotutesti ja lue tietoa elämästä koiran kanssa.

---

SANTERI (VARATTU)
Olen Santeri, 8-vuotias sekarotuinen poikakoira. Olen kooltani keskikokoinen, hieman alle 20-kiloinen. Olen kiltti, oppivainen ja viisas. Tykkään olla ihmisten lähellä ja seurana. Narttujen kanssa tulen juttuun, mutta kaikista uroksista en pidä. En ole tottunut lapsiin, joten ihannekodissani olen aikuisen/aikuisten paras ystävä. Olen tavattavissa sijaiskodissani Tuusulassa ja minua voi tiedustella sijaiskotivastaava Pirjo Granbäckilta puhelinnumerosta 045 694 9597.

 

---

BRUTUS
Leikattu uros
Olen Brutus, 2-vuotias kastroitu ranskispoika (ei rekisteröity). Olen kiltti ja ihmisystävällinen. Pidän myös toisista koirista, etenkin nartuista, mutta urosten kanssa en aina tule toimeen. Olen peruskäskyt osaava ja hyvätapainen nuori mies. Pidän rauhallisista pienistä kävelyistä omaan tahtiini. Minulla on erityisruokavalio allergian vuoksi. Etsin kotia ainoana lemmikkinä aikuisten luota. Lisätietoja minusta saa sähköpostilla kasey.koiravastaava(at)gmail.com