Kotia etsivät - KOIRAT

Tältä sivulta löydät yhdistyksen tämän hetkiset kodittomat koirat. Koirat asuvat sijaiskodeissa Kaakkois-Suomen alueella ja niihin pääsee tutustumaan sopimuksen mukaan. Koirat luovutetaan vain hyviin, loppuelämän koteihin, joissa koirien käsittely ja koulutus tapahtuu eläinystävällisesti. 

Ennen koiran hankintaa on hyvä tutustua SEYn oppaaseen, joka on suunniteltu varta vasten koiran hankintaa miettiville. Voit lukea sen sähköisenä (pdf) täältä: Fiksun koiranostajan opas. Vielä kattavamman tietopaketin koirista antaa SEYn koostama opas jonka voit lukea sähköisenä (pdf) täältä: Hyvinvoiva koira - opas. Hankikoira.fi:stä löydät tietoa koiraroduista ja vastuullisten kasvattajien myymistä koiranpennuista. Tee myös rotutesti ja lue tietoa elämästä koiran kanssa.

---

PENNI (VARATTU)
Olen Penni, 3kk vanha narttupentu. Minussa on ainakin saksanpaimenkoiraa ja labradorinnoutajaa. Olen hyvin energinen ja aktiivinen pentu, ja virtaa riittää pitemmäksikin aikaa. Etsinkin siis kotia, jossa kanssani jaksetaan puuhata ja kanssani harrastetaan. Olen ihmisystävällinen ja muihin koiriin suhtaudun rauhallisesti. Sisäsiisteyttä harjoittelen ja yksinkin olen pärjännyt. Kodissani olisi hyvä olla kokemusta isoista roduista. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa. Tiedustelut vain sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerrothan viestissä itsestäsi ja millaisen kodin olisit tarjoamassa. Vastaamme viesteihin muutaman päivän kuluessa, joten odotathan rauhassa vastausta.