Vilma

"Omistajamme muuttivat isompaan asuntoon. Kaverina minulla on vieläkin vähän isokokoisempi Lulu. Olimme hyvin ihmeissämme, kun saavuimme uuteen asuntoon. Isolta lasitetulta parvekkeelta pystyi hyvin katselemaan lintuja, ötököitä ja maisemaa Saimaalle.

Suurimman osan ajastamme vietämmekin juuri parvekkeella. Täällä on myös kiva juosta ja vähän riehua, kun on paljon tilaa. Laservalo on meidän ihan ykkös leikkimme, sinkoilemme sen perään gepardit. Tykkään kovasti olla omistajieni sylissä ja pidän kovasti rapsutuksista. Lulu välillä hieman härnää minua, mutta leikkiähän se vain on. Välillä juoksemme yhdessä matot kurttuun, kun on niin kiva leikkiä.

Omistajani katsoivat Rion olympialaisia, joita minä myös seurasin. Tennis oli lempparini, yritin kovasti saada television ruudulta palloa kiinni mutta en onnistunut. Omistajiani huvitti. Muuten minulla onkin mennyt hyvin, mikäs tässä kissanpäiviä vietellessä.8/2016

---

Terveisiä Vilmalta: Joulu on tulossa ja soviteltiin jo jokunen aika sitten tunnelmaan sopivaa asustetta. Tämä punapilkullinen "kaulapanta" sopii kuin nenä päähän meidän pikku Vilma neidille. Eikö olekkin söpö? Vilma on hyvin sosiaalinen, hellyyttävä ja rapsutuksia kaipaava pikku kirppu, jolta kuitenkin löytyy sisua. Vilman kaverina edelleen toinen harmaa kisu Lulu, mutta uutena tulokkaana meille saapui syyskuussa kolmas kissa Akila. On kivaa, kun on useampi kaveri leikkimässä ja juoksentelemassa. Kolmikko on sopeutunut hyvin toisiinsa.

11/2016

---

”Jouluisia terveisiä Vilmalta ☺”

12/2016