Velho

Velho

Velho on yksi kissoista joka saapui meille kesällä löytöeläintalo Kuppiksesta. Hurmaava elegantti Velho löysi nopeasti oman kotinsa lapsiperheestä.

Tässä Velhon kuulumisia: Haimme Velhon meille Pesältä heinäkuun loppupuolella. Ensimmäinen ilta meni uuteen kotiin tutustuessa. Velho alkoi varsin nopeasti liikkua huoneesta toiseen, on aika rohkea luonteeltaan. Hiekkalaatikolla tosin uskalsi alussa käydä vain öisin kun muu perhe oli mennyt nukkumaan, ei kuitenkaan ole tähän mennessä vielä kertaakaan tehnyt tarpeitaan muualle kuin hiekkalaatikkoon. Nopeasti uskalsi jo käydä laatikolla päivälläkin.

Velho on kova poika kerjäämään ruokaa, kinkkuleike on erityistä herkkua. Tähän mennessä kaikki tarjotut kissanruuat ovat kelvanneet. Meillä on kaksi lasta joita kohtaan Velho on ollut todella kiltti. Velho antaa silittää mutta ilmoittaa hampaita esittelemällä kun silityskiintiö on täynnä. Mikään sylikissa hän ei ole mutta hakee kyllä huomiota puskemalla ja kehräämällä. Velho kävi jo tehosterokotuksessa. Rokotus sujui ongelmitta ja Velho antoi hienosti tutkia korvat, hampaat jne. Pesällä Velho oli saanut madotukset mutta sai vielä varmuudeksi yhden matokuurin. Vatsa on sen verran pullukka että halutaan varmistaa ettei sinne varmasti jää enää matoja. Harjaamisesta Velho ei erityisesti pidä. Tarkoituksena on jossain vaiheessa totuttaa Velho valjaisiin ja ulkoilla niiden kanssa. Tähän mennessä Velho on seurannut pihan tapahtumia lasitetun kuistin ikkunoista. Velho on komea, seurallinen, rohkea ja itsepäinenkin, aivan ihana kissa! ❤

10/2017