Ulla

Arat kisut Ulla ja jo aikuinen pentunsa Jasu tulivat Pesälle korvat täynnä korvapunkkeja. Korvat vaativat monia hoitoja ennen kuin kurjista punkeista päästiin. Molemmista kissoista paljastui oikeat hurmurit aran alkuvaikutelman takaa. Kissat olivat kotiuduttuaan ihmisrakkaita ja todella rakastettavia persoonia.

Ulla

Ulla oli alkuun todella pelokas ja aina piilossa, mutta nyt alkanut näyttää persoonaansa. Tyttö on hyvin lempeä, aktiivinen ja riehuu hurjasti lelujen kanssa! Hänellä on ilmennyt hauskoja ominaisuuksia; puskee pomppimalla ja tarpoo takajaloilla. Tahvo-kissan kanssa on vielä välillä hankalaa, hän koittaa kovasti käydä Ullan niskaan kiinni ja jahtaa melkein aina kun näkee. Ulla osaa kyllä pitää puolensa, sähisee ja antaa tassusta. Joskus vain läpsivät toisiaan tassuilla. Vastapainona tosin kissat pesevät toisiaan aamuisin, kun avaan heidät erottavan oven. Ulla tykkää puskea Tahvoa, josta Tahvo on hämillään, kun ei oikein ymmärrä kissojen tapoja. Syövät myös nätisti yhdessä, eli kyllä yhdessä elo onnistuu vielä! Jatkan kärsivällisesti kissojen totuttamista toisiinsa, herkutteluhetket yhdessä tuntuvat toimivan hyvin. Ajattelin myös käydä ostamassa Feliway -suihketta, jos se helpottaisi tilannetta lisää. Uusi perheenjäsen on meille hyvin rakas ja kylässä kävijätkin ovat ihastuneet Ullan olemukseen. :)

Ulla

9/2017

---------

Jouluiset tervehdykset Ullalta!

Ulla on kotiutunut hyvin ja kovin innoissaan joulukoristeista. Leikkisä tyttö kuitenkin antaa joulukuusen olla rauhassa, kun hänelle antoi yhden oman koristepallon leikkeihin.

Ulla tulee jo hyvin toimeen toisen kissamme kanssa, pienestä valtataistelusta huolimatta. Ulla on vauhdikas pikku-prinsessa. Persoonansa puolesta tämä kisu onkin tassutellut kaikkien sydämiin ja tykkää olla hellittävänä.

Ulla on ominut yhden karvaviltin (kuvassa) itselleen, jota se rakastaa yli kaiken. Ulla siis toivottaakin kaikille lämpöisiä ja pehmoisia juhlapyhiä

12/2017