Toivo

"Moi kaikille. Olen ollut kohta vuoden uudessa kodissani ja ajattelin kertoa kuulumisiani. Minulla menee hyvin. Olen kova leikkimään ja kantelen leluja ympäri kotia. Olen myös kova syömään, ruoka-aikaan söisin mieluusti muidenkin annokset. (Kuvassa olen juuri ruokalevolla.) Kiva kun autoitte minua löytämään uuden kodin!
Terveisin Toivo (Puntti)"
(5.4.2016)

Toivon omistajan kertomaa:
Toivon tapaus on jännä, että kun menimme sitä sijaiskotiin katsomaan, se oli aivan kauhuissaan ja piilotteli huonekalujen takana silmät suurina ja korvat luimussa. Moni olisi sen nähtyään jättänyt ottamatta. Koppaankin piti houkutella namusilla eikä se halunnut että siihen kosketaan.

Tuo kuva missä Toivo nukkuu Teuvon kanssa on otettu meille tuloaan jo samana tai seuraavana iltana. Ilmeisesti se tunsi olonsa tervetulleeksi ja turvalliseksi kun heittäytyi unille kuvassa näkyvällä tavalla.  Hieman erikoista oli kahden muun kissamme toiminta kun vieras tulokas otettiin porukkaan itsestäänselvyytenä ilman mitään nahinoita. Nykyisin Toivo on vanhimman oikeudella kolmikon pomo.

Sijaiskodissa Toivo ei ollut leikkinyt, mutta meillä kahden muun kissan kanssa siitä kuoriutui oikea leikkimaestro.
Sillä on valtava kasa palloja ja pehmoleluja joita se heittelee villisti ja kantelee tomerana suussaan ympäri kotia.

Tarinan opetus: Ensivaikutelma voi hämätä.  :) Liitteenä vielä yksi kuva joka ei selityksiä kaipaa.

 

4/2016