Tiia

 

 

Tammikuussa 2017 toinen eläinsuojeluyhdistys otti meihin yhteyttä ja pyysi apuamme. Valvontaeläinlääkäri tyhjensi isoa kissapopulaatiota ja noin kolmenkymmentä kissaa tuli sijoittaa uusiin koteihin. Meille Lappeenrantaan näitä kissoja päätyi kymmenen, joista kolme oli tiineenä ja ne saivat yhteensä 14 pentua. Valitettavasti kaikki pennut eivät selvinneet ja vain yhdeksän pentua selvisi. Tämän populaation aikuisista kissoista omat kotinsa ovat saaneet jo Kingi, Kaunotar, Kunkku, Kassinen, Kreeta (nyk. Tiia), Kulkuri ja Katri. Pennuista Kipinän sekä Esan ja Masan kuulumiset ovat luettavissa nettisivuillamme. Omaa kotiaan etsivät vielä Keijo sekä emot Kielo ja Kaisa. Alla kuulumisia Kreetan (Tiian) uudesta kodista.

- - -

"Hei, Tiia on kotiutunut hyvin. Vanha rouva, Tepa-kissa, ei viel oikein hyväksy Tiiaa, murjottaa toisessa makuuhuoneessa, mutta Tiia ei välitä. Hän käy päivittäin katsomassa Tepaa, yrittäen saada Tepaa leikkimään ja syö Tepan ruuan tähteet, jos on jäänyt. Tiia ei ole juuri moksiskaan ja käy Tepan hiekkalaatikossa. Kissat eivät kuitenkaan ole tapelleet yhtään kertaa, vaikka Tepa murahtelee Tiialle.

Tiia syö todella hyvin ja on kova tyttö leikkimään. Nukkuu yöt hyvin. Syliin ei anna ottaa, mutta on koko valveillaoloajan meidän seurassa. On myös kova tyttö katsomaan telkkaria. Tiia on todella leikkisä ja iloinen kissa. Terv. palvelijat."

 4/2017

---

Tiia

Tiia on ollut meillä nyt noin 3 kuukautta ja Tepa hyväksyi lopultakin Tiian. Nyt kissat ovat kaveruksia. Päivänokoset on mukava viettää lasitetulla parvekkeella.

Hyvää kesää toivottavat Tiia ja Tepa

6/2017