Tiia

Tammikuussa 2017 toinen eläinsuojeluyhdistys otti meihin yhteyttä ja pyysi apuamme. Valvontaeläinlääkäri tyhjensi isoa kissapopulaatiota ja noin kolmenkymmentä kissaa tuli sijoittaa uusiin koteihin. Meille Lappeenrantaan näitä kissoja päätyi kymmenen, joista kolme oli tiineenä ja ne saivat yhteensä 14 pentua. Valitettavasti kaikki pennut eivät selvinneet ja vain yhdeksän pentua selvisi. Tämän populaation kissoja olivat Kingi, Kaunotar, Kunkku, Kassinen, Kreeta (nyk. Tiia), Kulkuri, Katri, Keijo, Kielo ja Kaisa. Pennuista Kipinän sekä Esan ja Masan kuulumiset ovat luettavissa nettisivuillamme.

Kissat olivat erittäin peloissaan muutosta ja monilla ilmeni isoja käytösongelmia seuraavina kuukausina. Lopulta 10 kuukautta kissojen saapimisesta viimeisetkin tämän populaation kissat (Kielo ja Kaisa) olivat kodeissaan ja jokaiselle löytyi lopulta parhaat mahdolliset kodit. Alla kuulumisia Kreetan (Tiian) uudesta kodista.

Hei, Tiia on kotiutunut hyvin. Vanha rouva, Tepa-kissa, ei viel oikein hyväksy Tiiaa, murjottaa toisessa makuuhuoneessa, mutta Tiia ei välitä. Hän käy päivittäin katsomassa Tepaa, yrittäen saada Tepaa leikkimään ja syö Tepan ruuan tähteet, jos on jäänyt. Tiia ei ole juuri moksiskaan ja käy Tepan hiekkalaatikossa. Kissat eivät kuitenkaan ole tapelleet yhtään kertaa, vaikka Tepa murahtelee Tiialle.

Tiia syö todella hyvin ja on kova tyttö leikkimään. Nukkuu yöt hyvin. Syliin ei anna ottaa, mutta on koko valveillaoloajan meidän seurassa. On myös kova tyttö katsomaan telkkaria. Tiia on todella leikkisä ja iloinen kissa. Terv. palvelijat.

 4/2017

---

Tiia

Tiia on ollut meillä nyt noin 3 kuukautta ja Tepa hyväksyi lopultakin Tiian. Nyt kissat ovat kaveruksia. Päivänokoset on mukava viettää lasitetulla parvekkeella.

Hyvää kesää toivottavat Tiia ja Tepa

6/2017 

- - - 

Hei Tässä Tiian kuulumisia. Tiia tuli meille eläinkoti Pesältä alkutalvesta 2017. Tiia oli sen suuren kissapopulaation jäsen joka otettiin Pesälle. Tiia kotiutui lähes heti, mutta meidän Tepa murjotti kolme kuukautta toisessa makuuhuoneessa. Nykyisin Tepa pitää Tiiaa poikasenaan ja jopa hakee Tiian viereensä nukkumaan. Ruokailemaankin pitää mennä yhtä aikaa. Kissoille on jo joulupaketit varattu kuten myös meidän lapsenlapsille. Saa nähdä miten Tiia antaa joulukoristeiden olla rauhassa. Vaatehuoneessa on neiti jatkuvasti tonkimassa joululahjoja. 

12/2017