Teppo

   

Vuosi sitten maaliskuussa soittelin eläinkotiin ja kyselin löytyisiköhän teiltä kissa kaveria meillä jo olevalle 1-vuotiaalle Elmo-kissalle. Sattumalta löytyikin, melkein saman ikäinen kollikissa, Sampsa.

Seuraavana päivänä kävin katsomassa tätä nuorta karvakasaa joka hurmasi minut muutamassa sekunnissa. Tuo supikoiran näköinen hassu kissa osoittautui heti hyvin ihmisystävälliseksi ja hellyyden kipeäksi kissaksi, päätinkin saman tien että Sampsa saa kodin meiltä. Otin muutaman kuvan ensitapaamisestamme Sampsan kanssa. Sovittiin eläinkodin henkilökunnan kanssa että tulisin hakemaan Sampsan muutaman päivän kuluttua.

Sampsan kotiutuminen ja sopeutuminen Elmoon, kuten Elmon sopeutuminen Sampsaan jännitti kovasti. Heti ensimmäisenä Sampsan nimi vaihdettiin Tepoksi. Kun Teppo sitten kotiutui meille oli tunnelma ensimmäisinä päivinä melko hyytävä. Kissat kävelivät peräkanaa reilun turvavälin kanssa ja aina silloin tällöin sähinääkin kuului. Muistaakseni kolmantena päivänä pienen yhteenoton jälkeen koko tilannne kääntyi ja sen jälkeen Elmo ja Teppo ovat olleet kuin veljekset!

Teppo on viihtynyt meillä oikein hyvin ja on ollut terveenä. Teppo leikattiin viime kesänä. Kiitoksia teille, teette tärkeää työtä!

1/2011