Tarmo

Tarmo

Hei! Hienosti on alkanut Tarmo sopeutua meillä elämiseen. Ensimmäinen viikko oli tunnustelua ja kissa oli paljon suojaisissa piiloissa sängyn takana yms. ja antoi silittää vain pikaisesti. Viikko viikolta kissa on kuitenkin tullut luottavaisemmaksi ja viime viikolla kissa alkoi tuntea olonsa niin hyväksi, että leikkii jo kunnolla ja vihreä leluhiiri saa kyytiä ja kissa tekee hurjia spurttejakin sisällä.

Keksimme Tarmolle uuden nimen joka on Sissi (koska sitkeä sissi; vähän tuota Tarmo nimeä mukaillen) ja se on jo oppinut sen hyvin. Sissi on hyvin sosiaalinen ja tykkää olla meidän seurassa mukana kaikissa touhuissa jos ei ole liian makeat unet käynnissä ja kissa usein nukkuukin jonkun meidän kanssa samassa sängyssä. Valjaissa ollaan ulkoilutettu kerran tai kaksi päivässä ja ulkona on aika arka vielä ja varsinkin vieraita ihmisiä pitäisi päästä karkuun ja ei ilmeisesti ole tottunut valjaisiin, koska kun flexi ottaa kiinni niin aluksi Sissi hätääntyi tästä lisää, mutta nyt on alkanut oppia tämänkin asian.

Olemme syöttäneet Sissille Applaws raksujen lisäksi mm. sian sydäntä, kanansiipiä ja harvoin kalaa ja Aptus multicat vitamiineja ja lohiöljyä myös. Ruokahalut Sissillä ovat hyvät ja ensimmäisenä viikkona pöydältä katosi pari ihmisille paistettua broilerin rintafilettäkin ja tämän jälkeen emme ole jättäneet liharuokia pöydälle suojaamattomana. Karvanlähtö on nyt jo hillittyä ja eläinlääkärissä käynti meni hyvin ja hänkin kehui kissaa oikein mukavan tuntuiseksi kissaksi. Hiekkalaatikkoa Sissi on käyttänyt hienosti alusta alkaen ja peitteleekin tarpeensa. Raapimapuu jonka hommasimme on hieman liian lyhyt ja keikkuva ja Sissi useimmiten käyttää sitä, mutta myös tapettia on mennyt uuteen uskoon; apteekista saatua kissakarkotetta olemme ruiskutelleet revittyihin tapetin kohtiin. Oikein tyytyväisiä olemme kissaan ja Sissikin vaikuttaa oikein tyytyväiseltä meihin. Kiitoksia kun pelastitte kissan ja hienoa myös, että se nettisivuilla ollut kuvaus kissasta oli niin paikkaansa pitävä.

Tarmo

9/2017