Tarja (nyk. Hilma)

Adoptoimme kuukausi sitten Vienon isosta pentueesta Tarjan, joka sittemmin muuntui paremmin meidän suuhumme sopivaksi Hilmaksi.

Hilma on kotiutunut hyvin. Parin päivän murinan ja murjotuksen jälkeen alkoi myös yhteiselo vanhemman kissamme Hipsun (myös LSEY:ltä, vuonna 2015) kanssa sujua mainiosti. Missään vaiheessa ei ole ollut tappelun alkuakaan. Pitivät vain mielenkiintoisia ääniä liian lähelle toisiaan mennessä, mutta ei ole tarvinut puuttua kummemmin. Neljäntenä päivänä mahtuivat samaan raapimispuuhun istumaan ja viikon kohdalla jo pestiin ja nukuttiin yhdessä. 

Hilma on ollut koko ajan todella reipas, leikkisä ja vauhdikas, ja ruokakin maistuu hyvin. Luonteenpiirteitä tulee enemmän esiin koko ajan. Autoilua harjoitellaan, vähän meinaa matkustaminen harmittaa ja vinkumista kuuluu mutta muuten käyttäytyy oikein nätisti autossakin. Pihalla olisi valjaissa muuten mukavaa, mutta kissarukan tassuja paleltaa. Eli ulkoillaan sitten keväämmällä enemmän. Hilman päivän kohokohta on hiekkalaatikon siivous: operaatio assisteerataan laatikon reunalla keikkuen ja pehmoisella tassulla ihmisen kättä taputellen. Joka ilta. Ja valot kun sammuu illalla, niin karvaralli alkaa, kuten perinteistä.

Kaiken kaikkiaan olemme kaikki, niin ihmiset kuin kissatkin, tyytyväisiä tilanteeseen. Hipsu on saanut paljon lisää virtaa, kun on kaveri jonka kanssa lentää ja painia. Tuntuu olevan oikein tyytyväinen saatuaan uuden 'siskon', vaikka aluksi hieman murjottikin.

Hilma madotettiin juuri ennen joulua ja rokotettiin 8.1.. Eläinlääkärin mukaan oikein sopusuhtainen ja terveen oloinen pentu. Sterilisointia suunniteltiin touko-kesäkuun tienoille, mutta katsotaan miten kevät ja kissan käytös etenee ja leikkautetaan aiemmin jos tarve.

Sanomattakin kai selvää että pentu saa jäädä meidän päiviämme piristämään! :) 

   

1/2018