Sissi

 Sissi

Sissi alkaa pikkuhiljaa kotiutumaan. Ensimmäinen viikko meni sohvan alla piilotellessa, eikä oikein ruokakaan maistunut. Siitä sitten rupesi tulemaan iltaisin esille ja sohvalle nauttimaan silityksiä. Sissillä on hauska tapa vetää tassullaan sohvan alle kaikenlaista, leluja lattialta ja torkkupeittokin lähtee sohvalta jos peiton kulma vaan on lattialla. Nyt Sissiä näkee päivisinkin oma perhe, mut vieraille ei vielä näyttäydy. Tulee siis hakemaan silityksiäja kiehnää ja kehrää kovasti niitä saadessaan, Sissimäiseen tapaansa. Sissi säikkyy kovia ääniä ja esim. lähestyvät askeleet saa usein Sissin piiloutumaan. Uusi lemppari nukkumapaikka on boxi, jossa jo Pesältä tuttu oma fleecepeitto. Siitä on hyvä tähystellä. Sissistä tulee varmasti oikein reipas kissa kunhan kunnolla kotiutuu.

5/2017

---

Sissi

Sissi muutti meille vappuna ja alkuun oli kovin arka. Piileskeli sängyn tai sohvan alla, mutta iltaisin talon rauhoituttua tuli esille kerjäämään minulta rapsutuksia. Sissi innostuu välillä niin kovin kehräämään, että meinaa unohtaa hengittää ja silloin käy vähän yskimään.


Vieläkin Sissi päivät viettää mieluiten omissa oloissaan piilossa pahvilaatikkopesässään tai isojen tyttöjen huoneissa. Tyttöjen kanssa viihtyy ja leikkii myös päivisin, mutta meidän vauhdikasta ja kovaäänistä pikku poikaa välttelee, joten liikkuu rennosti koko talossa ainoastaan pojan nukkuessa.


Sissi tykkää leikkiä naruilla ja langan pätkillä sekä höyhenillä. Valvotusti tottakai! Omat vikisevät lelut on myös edelleen mieluisia ja niillä usein itsekseen iltaisin ja öisin leikkii. Muita lempipuuhia on toisen tytön lemmikkihiiren seuraaminen terraarion vieressä.
Rakenteilla on Sissille oma ulkotarha terassille, johon pääsee kulkemaan tuuletusikkunasta. Ollaan myös kokeiltu valjaiden käyttöä sisällä, mutta ne on Sissistä vielä liian pelottavat. Kohta toivottavasti oma tarha valmistuu ja pääsee sinne sitten haistelemaan ulkoilmaa.


Sissi on aika nirso kissa ja monia märkäruokia vaan vähän käy maistelemassa, mutta jättää usein ruokaa syömättä. Etsinnässä onkin vielä Sissille hyvin maistuva ruoka.
Pikkuhiljaa Sissi kotiutuu sekä rohkaistuu ja varmasti jonain päivänä Sissi on ihan reipas pieni kissa.

Sissi perheineen toivottaa hyvää kesän jatkoa Pesän kissoille ja ihmisille!

Sissi

7/2017