Patitas

Patitas (nyk. Papu) on toinen Nikitan pennuista. Pennut emoineen asuivat sijaiskodissa ja tulivat juuri ennen luovutusikää Pesälle kodinetsintää varten. Pennut olivat vilkkaita ja reippaita lapsosia, ja jo 12vko ikäisinä lähes pienen emonsa kokoisia. Pelusa (nyk. Petja) löysi veljeään myöhemmin kodin ja emo Nikita on yhä sijaiskodissa, jonne saattaa jäädä pysyvästi.
---

 

Olen kotiutunut uuteen kotiini hyvin. Ennen minua kutsuivat Patitakseksi, mutta nykyinen Papukin kuulustaa niin hyvältä, että tunnistan jo nimeni. Keittiöstä kun minua ja kaveriani Sissiä kutsutaan, niin olen salamana paikalla, koska tiedän saavani jotain hyvää herkkua tai ruokaa. Olen tutustunut pariin pieneen koiraan ja huomannut, että ei niitä tarvitse pelätä.

Iltaisin tykkään ravittaa Sissin kanssa ympäri kämppää, eikä me silloin aina muisteta katsoa mistä me juostaan. Välillä ponkaistaa emännän mahan päältä vauhtia. (Mitäs on istunut sohvalle, meidän juoksureitille). Tykkään hirveästi kantaa kaikkia leluja suussani. Olen jopa kantanut perheen pikkupojan leluautoja emännän sängyn alle piiloon. Olen jo oppinut, että verhoja pitkin ei saa kiipeillä. Ja usein menenkin patterin päälle verhojen taakse katsomaan ikkunasta ulos.

Ulkoaitausta en ole vielä päässyt testaamaan, koska mahtuisin karkaamaan lautojen välistä. Mutta olen niin innoissani haistellut tuuletusikkunan takaa ulkoilmaa, että emäntä päätti pukea minulle valjaat päälle ja pääsin käymään vähän lumessa tepastelemassa. En kauaa ulkona kuitenkaan viihtynyt. Hieman jännitti. Seuraavalla kerralla ei varmasti jännitä enää.

12/2017