Nöpö (ruskeatabby)


   

Muistatte varmaan vielä Nöpön joka etsiskeli kotia teillä muutamaankin otteeseen, juuri se kissa mikä ei muita voinut sietää. Nöpö kyllä tosiaan sulatti miun sydämmen ja tänne se sitten 2011 muutti.

Kuitenkin tyytyväisenä se saalistelee lintuja ja myyriä pihapiirissä kun totutettiin puolitoista vuotta sitten että ulos pääsee kunhan tulee yöksi sisälle ja syömään. Hyvin pysyy ihan sadan metrin säteellä pihapiiristä ja kun avaa ulko oven ja odottelee hetken niin tulee kyllä sisälle :)

Muutamaan kertaan on ottanut muutaman naapurin kisun kanssa yhteen ja oikeaan korvaan on siitä jäänyt arpi mutta nyt ajan mittään tottunut toisiinsa, kerran nähty jopa pesemässä toisiaan :DD

Hieman on nyt tullut ruokien kanssa ongelmaa kun ahmi raksuja, oksenteli niitä ulos, eikä oikeastaan koskenut märkäruokaan, joten kokeilimme kymmeniä erillaisia märkäruokia että mitä syö ja nyt on syönyt hyvin Mjaun pahvisessa paketissa olevaa ruokaa.

Raksuja saa aina sen jälkeen kun on syönyt kaiken märkäruuan, sen ansiosta ei ahmi enää. Autossa kulkemisesta ei tykkää yhtään kantokopassa mutta valjaat niskaan ja miun syli tai takapenkki on oikein mukava nukkuma paikka koko matkan.

Onhan tässä kerinnyt muutaman vuoden sisään tapahtua vaikka mitä mutta yhä Nöpö on samanlainen lutunen rapsutusten kerjääjä :)

 

1/2011