Mussu

Mussu tuli Pesälle yhdessä poikansa Mörrin kanssa etsimään uutta kotia.

---

Mussu

Mussulta terkkuja! Neiti on kotiutunut hyvin ja on löytänyt itselleen useita mielipuuhia, esimerkiksi: Manun kanssa riehuminen (etenkin iltaisin), vessan lämpimällä lattialla nukkuminen ja kieriminen, valjaissa ulkoilu, ikkunoista tiirailu sekä lähteville vieraille ”vilkuttaminen”. Mussu siis tulee aina miun huoneen ikkunalle katselemaan kun vieras/vieraat lähtevät meiltä! Ihan joka ikinen kerta!

Manu ja Mussu tulevat todella hyvin toimeen, pari päivää muuton jälkeen neiti olisi mielellään mennyt verkko-oven toiselle puolen Manun luo, mutta näimme parhaaksi odottaa, sillä Manu oli vielä säikkynä uudesta tulokkaasta vaikka kovasti kiinnostikin. Yhtenä päivänä tein hommia koneella n. 50min ja huomasin että kissat olivat lötkötelleet koko sen ajan ja katselleet toisiaan! ( Rennosti, silmiään siristellen)

Mussu pitää meidän unirytmistä huolta, sillä etenkin äitin neitonen käy herättämässä joka aamu n. 6 aikoihin. Yleensä tulee joko tuijottelemaan viattomilla kasvoillaan tai makoilee vierellä sama viaton ilme kasvoillaan. Koiriin neidon on vielä totuteltava, mutta asiallisesti kohtelee heitäkin. Ada on vähän hurjempi kun on niin kovin iso! (Säkä n. 38cm) Onni taas jännittää siksi että yrittää leikkiä kissojen kanssa.

Mussulla on siis mennyt oikein hyvin. Vieraita tavatessa ei yhtään kainostele (ei tullut yllärinä), erittäin reipas, aktiivinen ja rohkea! Juuri sopivan luontoinen kissa meille, kun ei säiky vaikka koiratkin pitävät leikkiessään aika kovaa meteliä. Katselee vaan ihmeissään että mikä noita vaivaa! Mussulla oli alkuun tapana raapia pöydän jalkaa sekä seinäpaneeleja, kun Mauno-poika huomasi Mussun pahat teot, herra juoksi hurjaa vauhtia Mussun luo ja sai tämän lopettamaan! Sen jälkeen Manu kirmasi raapimapuulle ja rupesi raapimaan sitä, tuijottaen samalla Mussua. Opetti selkeästi mitä saa raapia!

Mussu

3/2017

---

Taas terkkuja Mussulta. Mussu ja Manu ovat loistokaksikko! Manu opettaa ettei seiniä ja tuolinjalkoja saa raapia, ja Mussu opettaa ettei ihmisiä tai muita eläimiä saa purra. Manu ei ole varmaan saanut pentuaikanaan olla tarpeeksi paljon emonsa ja sisarustensa kanssa ja ei siksi ymmärrä että pureminen sattuu. Nyt kun Mussu on muutaman kerran purrut Manua takaisin, ei ole herra enää viitsinyt käydä edes ihmisen jalkoihin

Mussu on meille supertärkeä, vaikkakin keksii kaikenmoisia mirrintemppuja, mm. huoneiden oven avaaminen, pahvilaatikon silppuaminen ja muikkupussin hajottaminen herkkujen vuoksi. Mussu rakastaa kuivattuja kaloja, sekä muita pieniä herkkupaloja, jos ehtii ennen koiria. Kun Mussu avaa huoneen oven, hän ei välttämättä tule edes sisään, oven vaan täytyy olla auki. Mussu on kovin aktiivinen, jonka vuoksi on pitänyt keksiä neidolle tekemistä ettei hän tee pahojaan. Nyt kun puuhaa on keksitty ja tyttö on tyytyväinen. Olen tehnyt mm. hylsyistä ja pahvista aktivointilaudan naksuille, jota molemmat kissat käyttävät päivittäin.

Mussu rakastaa ulkoilua, ja on rohkaissut säikkyä Mauno-poikaammekin ulkoilemaan

Ihanaa kesää, toivoo Mussu perheineen! 

Mussu

5/2017

---

Hei! Mussulla ja Manulla menee päivä päivältä vain paremmin! :) Ovat yhdessä oppineet tekemään mitä tahansa, etenkin ruoan eteen. :D Ruokailua olemme molempien kohdalla tarkkailleet, sillä kun Mussu tuli meille hänellä oli paljon sisäistä rasvaa ja Manu oli muutenkin aika pyöreä. Manusta näkee selvästi pojan laihtuneen, leikin ja ruokailun ansiosta, Mussusta sitä ei näe, mutta tunnustelemalla huomaa painon pudonneen

7/2017