Mirka

Mirka

Mirka saapui yhdistyksellemme heikkokuntoisena ja pahasti alipainoisena. Mirka oli tehnyt aiemmin tiuhaan pentuja koko seitsemän vuoden ikänsä ajan. Steriloinnissa Mirkalta löytyi epänormaali kohtu, joka oli paksuuntunut ja veresti. Kohtu ei olisi kestänyt enää yhtään tiineyttä. Kohdunpoiston jälkeen Mirka alkoi toipua ja kissan yleiskunto koheni nopeasti. Pari kuukautta Pesällä oltuaan Mirka sai oman kodin.

"Olen asunut täällä uudessa kodissa nyt yli puoli vuotta. Täällä on paljon kivempi kuin häkissä Pesällä... Olen reipas tyttö. Heti alussa menin kyllä vanhemman palvelijan syliin ja tamppasin. Ja sitä oon tehny koko ajan. Mutta vasta äskettäin menin ensimmäistä kertaa makaamaan palvelijan syliin. Taisin tykätä siitä. Niin taisi palvelijakin. 

Ainut mitä toivoisin olisi se, että saisin parempaa ruokaa. Palvelijat ei tajua, että vaikka eilen söin jotain, ei se välttämättä maistu enää tänään. Ja sitte yrittävät vielä syöttää jotain raakaa ruokaa. En tykkää. Paitsi broilerin suikaleista, keitetystä seitistä ja muikuista. Mutta eihän niitä voi monta kertaa peräkkäin syödä! Tajuaahan sen jokainen, paitsi mun palvelijat. On ne mulle tarjonneet jauhelihaa, porsaan lihaa, lohta, porsaan sydäntä, kananmunaa ja kaiken kukkuraksi broilerin siipeä. En tykkää! 

Sitten mun pitää vielä kertoo, että mulla on kiva verkotettu terassi. Kesällä vietin siellä paljon aikaa. Nytkin nau'un, että pääsisin sinne, mutta siellä on kylmä. Haluaisin vaan maata lipaston päällä ja kurkkia terassille avoimen ikkunan kautta. Mut ei ne palvelijat oikein suostu pitämään ikkunaa auki, jos en mene ulos. Outo juttu!

 Tykkään kyllä hirveesti olla täällä. Nuorempi palvelija leikittää mua enemmän ja aina kun se liikahtaa, syöksyn heti mukaan. Kyllä tää mun aikaisemmat olot voittaa."

10/2017