Luna (ent. Sukka)


Luna (ent. Sukka) saapui etsimään kotia eläinkoti Pesälle kesällä 2016 yhdessä sisarustensa Turon, Einon, Savun ja Usvan sekä emonsa Sinnan kanssa. Kuvassa Luna Savun kanssa Pesällä pentuna 2016. 

- - -

Luna on sopeutunut meille hyvin, enemmänkin sopeutumista on vaatineet meidän muiden hermot kun Luna pentuenergiallaan rynnistää menemään. Luna on alusta asti ollut tosi sosiaalinen ja antanut käsitellä hyvin, vaikka toimenpiteet eivät aina olekaan kivoimpia mm. kynsien leikkaaminen.

Fiona ja Luna tulevat toimeen ja harjoittelevat yhdessä leikkimistä, mutta onneksi Väinö on samalla aaltopituudella kummankin kanssa ja rallia juostaan kolmistaan. Väinön kanssa Luna on ystävystynyt hyvin, päivällä ja yöllä nukutaan vierekkäin (miun jalkojen päällä) ja painitaan.

Meillä ihmisillä on ollut totuttelemista kun kahden ennestään helpon kissan kaveriksi tulikin pikkuinen riiviö, joka on kerennyt mm. syödä ulkoisen kovalevyn piuhan ja kuulokkeissta johdon. Ollaan kuitenkin enemmän kuin onnellisia siitä, että Luna vähän yllättäen pomppasi meidän elämään ja saa energiallaan vauhtia aikuisiin kissoihimme. Tarkoitus olisi nyt mitä pikimmin hoitaa Lunan leikkautus alta pois, josko vauhti sitten vähän rauhoittuisi.Hyvää kevättä teille ja kiitos ihanasta lisäyksestä perheeseenme!

- Jonna ja Matias + karvavarpaat

4/2017