Liam

 

Liam on Li-populaation jäsen, joka saapui Pesälle yhdessä kuuden kaverinsa kanssa. Populaatio oli villiintyneen oloinen ja odotimme että nämä kissat ovat meillä pitempään. Taas kerran näimme miten kissojen käytös kohteessa ei kertonut mitään niiden sopeutumisesta lemmikiksi. Jo parissa viikossa Pesällä asuessaan Liam alkoi selkeästi reipastua, ja pian elelikin varsin luottavaisena elämäänsä ihmisten lähellä. Nämä populaatiokissat ovat usein loistavia koteihin, joissa ennestään kissoja, koska näiden sosiaaliset taidot toisia kissoja kohtaan ovat omaa luokkaansa. Liam oli yksi kissa, jonka elämä olisi hyvinkin voinut päättyä monella paikkakunnalla Suomessa vain siksi, että se oli ns. villiintynyt populaatiokissa.

---

Liam

On vierähtänyt 4vk kun hain Miskan (ent. Liam) Pesältä kotiin. Ensimmäiset päivät Miska oli makuuhuoneessa totuttelemassa uuteen kotiin ja uusiin hajuihin. Ihan alkupäivinä kodin toiset kissat pääsivät tutustumaan uuteen tulokkaaseen ja Miska otettiin hyvin vastaan. Murinoita, eikä sähinöitä ole kertaakaan kuulunut. Viikon jälkeen kissat liikkuvat vapaasti yhdessä ja nukkuivat vieretysten. Ruoka maistui ensimmäisestä päivästä lähtien hyvin, ja Miska onkin varsinainen ahmatti. Kaikki ruoka kelpaa ja tuntuu ettei vatsa täyty koskaan. Ensin ahmitaan oma ruoka ja mielellään vielä kavereidenkin ruoat, ellei ihminen vahdi ja estä vieressä. Täytyy olla tarkkana omien ruokien ja leivänpäällisten kanssa, sillä kun selän kääntää on Miska ryöstämässä ruoat. 

Liam

Miska on varsinainen kehrääjä ja rakastaa hellyyttä, tulee mielellään syliin ja työntää pään kainaloon ja hurisee tyytyväisenä. Turkin harjaus ja kynsien leikkuukin onnistuu, vaikka harjaa on kiva välillä purra kesken harjauksen! Perheen 5-vuotias lapsikaan ei ole Miskalle kauhistus, kiva vain kun joku jaksaa pitkään leikittää. Miska ei muutenkaan pelkää ketään, kaikki vieraat tullaan moikkaamaan jo eteiseen, ainoastaan koiravieras sai karvat aluksi pystyyn, mutta silti ei lähdetty piiloon vaan mentiin sopivan etäisyyden päähän katselemaan. Kaikin puolin onnistunut kotiutuminen ja kaikki ollaan ihastuttu uuteen tulokkaaseen ❤

Liam

Miska siis jää ehdottomasti osaksi meidän perhettä!

10/2018