Late

Hei! Kohta on kulunut kaksi viikkoa, kun hain Laten uuteen kotiin, ja nämä kuluneet viikot ovat olleet aivan mahtavia! Late on kotiutunut todella hyvin luokseni ja on utelias myös näkemään rappua kodin ulkopuolelta. Varovasti olemme totulleet myös valjaisiin, ja tänään kävimme yhdessä laittamassa pyykit kellarin pyykkitupaan peseytymään! Late oli oikein rohkeasti mukana reissulla, hissiin meneminem vain jännitti, samoin kuin pesukoneen ääni aluksi.

 

Yöt Late nukkuu tyynyni vieressä, ja aamulla kun herätyskello soi, kissan naama on ensimmäisenä vastassa. Late tulee myös ovelle vastaan kun tulen kotiin ja osaa hyvin vaatia huomiota silloin kun sitä tarvitsee. Latesta on myös kuoriutunut aika leikkisä tapaus, lempilelu on höyheninen huiska ja iltaisin välillä sinkoilee ympäri asuntoa juuri ennen nukkumaanmenoa ja sitten käpertyy viereen tyytyväisenä.

Latelle maistuu myös ruoka erittäin hyvin ja sitäkin osaa hyvin vaatia, myös silloin kun ei ole ruoka-aika, mutta pysyttelemme tiiviisti ruoka-ajoissa. Late on myös todella oppivainen, se on oppinut odottamaan lupaa mennä syömään eteenasetettua märkä ruokaa sekä se on myös oppinut parhaat tavat herättää aamulla, kun sitä ei enää nukuta. 

Late on saanut paljon suosiota ystävieni ja sukulaisteni keskuudessa avoimen luonteensa ansioista ja erityisesti tätini on aivan rakastunut Lateen. Latelle on myös kertynyt iso liuta lempinimiä tässä hetkessä, harvemmin sitä enää Lateksi tulee sanottua. Kiitos teille kun sain hakea teiltä näin mahtavan kissan ystäväkseni, Latesta on tullut hetkessä todella rakas perheenjäsen.

 

---

Hei ja erinomaista uutta vuotta 2017 täältä Latelta ja hänen palvelijaltaan! Latelle kuuluu hyvää, syksy on sujunut erinomaisesti ja yhteiselo sujuu ongelmitta.Late on päässyt myös vierailemaan "mummolassa", ja viihtyy siellä todella hyvin. Äitini kahden koiran kanssa se tulee toimeen ongelmitta, ja erityisen kivaa "mummolassa" on se, että siellä saa tavallista enemmän huomiota ja herkkuja!

Kävimme eläinlääkärissä aiemmin syksyllä hammaskivenpoistossa, jossa ilmeni, että hampaissa on kulumia ja tulevaisuudessa olemmekin menossa hammasröntgeniin, jotta saan tietää hampaiden ja niiden juurien todellisen kunnon, ja jottei hampaista tule mitään ongelmia Laten vanhetessa. Reissu eläinlääkäriin sujui muuten moitteetta, odotusaulassa Late sai henkilökunnalta rapsutuksia ja edes rauhoituspiikin pistäminen ei hetkauttanut. Ientulehdukseen annetun antibiootin antaminen kotona olikin hieman suurempi show, mutta siitäkin selvisimme.

Late on myös selkeästi virkistynyt tämän kolmen kuukauden aikana, jonka se on ollut luonani. Leikki maistuu hyvin ja muutenkin Laten yleisolemus on pirteä ja sopivan valpas. On ollut ihana huomata, kuinka hyvin Late on kotiutunut ja kuinka sopiva kaveri se onkaan juuri minulle. Liitän oheen kuvia, joissa yhdessä Late on koirakaverinsa Morrin kanssa kerjäämässä herkkuja. Erinomaista uutta vuotta 2017 kaikille!1/2017

---

Hei!

Lähes vuosi sitten hain Late-kissan Pesältä kotiini ja ajattelin, että olisi taas sopiva aika päivitellä kuulumisia teillekin :)
Kulunut vuosi on mennyt todella nopeasti Laten kanssa, mutta samalla tuntuu kun tuo kissa olisi ollut miulla ihan aina. Elämä Laten kanssa on sujunut kokoajan hyvin mutkattomasti ja kaikki arkiset askareet hoituvat yhdessä puuhaillen, Late kun tuppaa aina olemaan siellä missä miekin. Tämän vuoden aikana Latesta on kuoriutunut aika vekkuli kissa, jonka kanssa on mukavaa puuhailla kaikenlaista.
Kesällä Late pääsi ulkoilemaan miun äidin takapihalla pitkässä hihnassa ja Juhannuksen vietimme kesämökillä pienessä saaressa, jossa Late pääsi uteliaana kissana tutkimaan ihan uusia paikkoja. Muuten Late elelee ihan tavallista arkea ja on sopeutunut hyvin miun vuorotyön rytmittämään, hieman epäsäännölliseen elämään. Late onkin todella helppo pitää tyytyväisenä; sopivasti ruokaa, leikkiä ja erityisesti rapsutuksia pitävät kissin kovin iloisena. Pientä epätyytyväisyyttä herää silloin tällöin kun ruoka ei tipu nenän eteen sillä sekunnilla kun Late sitä haluaisi, ja myöskään kynsien leikkaaminen ei kuulu lempipuuhiin.

Late 

Late toimii myös hyvänä unikaverina. Joka ilta nukkumaan menon aikoihin kissi kömpii tyynyn viereen ja jää siihen unille iltarapsutuksien jälkeen. Erityistaidoksi Latelle on kehittynyt herätyskellona toimiminen, erityisesti niinä aamuina kun saisin nukkua niin pitkään kuin haluan... Jos taas herätys soi Laten mielestä liian aikaisin, niin kissaherra painuu tiiviisti peiton alle jatkamaan unia.
Päivääkään en ole katunut sitä, että otin Laten, siitä on tullut todella rakas kaveri miulle. Kiitos teille siellä Pesällä, että sain teiltä itselleni näin ihanan kissaystävän <3

Late

9/2017