Kiko

Kiko

Moikka, meille tuli keväällä 2016 teidän kautta kissanpentu nimeltä Kiko. Alkuun Kiko vierasti hieman meidän vanhempaa kissaamme Mörköä, mutta Mörkön ollessa herrasmies antoi hän Kikon rauhassa ensin tutustua taloon ja itseensä niin lopulta ei montaa päivää mennyt kun nukkuivat jo vierekkäin. Kikosta kuoriutuikin oikea energiapakkaus. Se rakastaa juosta rallia ja jahdata laserpointteria, lempileluna on myös toiminut vanha kengännaru. Kiko on myös äärimmäisen ihmisrakas ja änkeää syliin joka tilanteessa, siis joka tilanteessa. Talvella tykkäsi myös ängetä peiton alle lämpimään nukkumaan, ja tietysti aivan kiinni. Kiko on myös tunnettu kummallista nukkuma-asennoistaan. Aamulla Kikon päivä ei lähde hyvin käyntiin jossei saa tulla syliin kehräämään kun me ihmiset juomme aamukahvejamme. Se myös rakastaa ruokaa, vähän liiaksikin, kaikki menisi sipulista tomaattiin ja jauhelihasta kukkakaaliin, myös ruisleipä olisi sen mielestä tosi kova juttu. Kerran erehdyksissä unohtui ruisleipäpussi pöydälle niin nopeasti oli ilmestynyt pussin kulmaan reikä ja leivästäkin kadonnut palanen.. Tosin emme tietenkään mitään ihmisruokaa emmekä kasviksia kissalle syötä, vaikka se niitä kyttääkin ruokaa tai salaattia tehdessä.

Tullessaan Kikon lempipuuhaa oli verhoissa kiipeily ja varpaiden metsästys, siitä huolimatta on aivan äärimmäisen kiltti kissa. Kaikki hoitotoimenpiteet antaa tehdä mukisematta, tai no ei mukisematta sillä kehräys on kova sana aina kun saa huomiota ihmisiltä. Kynsien leikkuu on meillä rutiini sillä raapimapuista huolimatta Kiko ei osaa itse kynsiään oikein lyhentää. Kiko keksii helposti itselleen puuhaa ja sitä paljon tarvitseekin, hippaa tykkää leikkiä ja kissat juoksevatkin rallia iltaisin ympäri taloa. Ulkona viihtyy myös valjaissa, miulla on myös suunnitteilla rakentaa kissoille ulkotarha johon pääsisivät sisältä suoraan, nämä kun ovat sisäkissoja. Kiko on myös todella nopea, joskus ollaan naurettukkin että se omaa yliluonnollisia voimia ja osaa teleportata, jos itse käy esim. Suihkun puolella/vessassa/eteisessä niin hetken päästä sieltä poistuessa alkaa kuulua naukunaa.. Se osaa siis olla myös hyvin huomaamaton mutta onneksi äänellä osaa itsestään ilmoittaa. 

Meille tuli myös nyt kesällä koiranpentu, ja alkujärkytyksen jälkeen Kiko totesi koiran olevan mukava leikkikaveri, me ihmiset ei aina olla ihan samaa mieltä sillä koira edustaa jättirotua, kun nyt tykkäisivät vetää kovaa rallia ympäri taloa niin koiran kasvaessa voi tulla hieman ahdasta rallin juoksemiseen.. Koiran kanssa tosin ottavat myös välillä päikkäreitä vierekkäin nukkuen :). Kakarahan tuo kissa vielä on ja energiaa riittäisi vaikka kuinka, lempinimekseen onkin saanut "hullu Kiko" energisyytensä, kovapäisyytensä ja omien omalaatuisuuksiensa vuoksi, tosin lempinimi on suurella rakkaudella höystetty

Kiko toivottaa mukavaa kesän jatkoa kera kumppaneineen ja palvelusväkineen.

Kiko

7/2017