Katri

Muistatko, kun vastaanotimme tammikuussa 10 kissaa isosta kissapopulaatiosta? Näistä kolme, Katri, Kaisa ja Kielo olivat tiineinä ja saivat maaliskuussa pentuja. Katrin neljästä pennusta vain Kipinä selviytyi ensimmäisistä päivistä ja kasvoi luovutusikäiseksi adoptioemo Kaisan ja tämän poikien, Esan ja Masan kanssa. 

---

Katri

Meillä on mennyt ihan ok. Pari ekaa päivää meni lymyillessä. Tämä meidän edellinen kissa ei malttanu tytön kotiutua vaan ekana iltana meni tervehtimään vaikka meillä oli portti viritykset ovi aukossa. ☺ hyvin heillä on keskenään menny. Huomaa kyllä ettei kumpikaan ole tottunut yksinäisen kissan elämään. Ja meidän vanhempi kissa on tosissaan nuortunut silmissä ja ruvennut leikkimään.

Katri kissa on todella leikkisä, mutta vain ilta/yö aikaan. Super kiva juttu oli tuommoinen leikki rapina tunneli ? Jos hänelle tulee tylsää tai kaveri kissa "kadonnut" niin kyllä ilmoittaa siitä kovaan ääneen. Naukumista ja mouruamista ns juttelua kuuluu varsinkin iltaisin. Käytiin ostamassa feliway haihdutin pistorasiaan jos se hieman rentouttaisi.

 Katri

Todella sisäsiisti on. Ja kissan raksut näyttäisi maistuvan paremmin kuin märkäruoka. Nameja mm juustoo ja leikkelettä ottaa ihan kädestäkin jo.
Tulee itekkin jo silitettäväksi ja kiehnäämään, mutta mitään ns hoitotoimen piteitä ei olla tehty.
Vähän ollaan ulkotarhassa oloa rajoitettu, että olisi tässä päivällä hereillä olo aikaan mahdollisimman paljon sisällä touhuumassa ja näkemässä ja tottumassa. Luovuttiin Katri nimestä ja kutsutaan häntä nyt Mitti nimellä.

Hyvin meillä siis on mennyt, että nyt on kyllä hieman erillainen mitä aikasemmat rescuet kun aijemmat tapaukset on ollu mahdollista nostaa syliin ja putsata vaikka korvat, mut tämä ei selvästikkään yhtään ole tottunu käsittelyyn joten ajan kanssa ehkä. Jos ei onnistu niin sit pitää vaan säännöllisesti käydä eläinlääkärissä tarkistuttaa.

  Katri

7/2017