Inka ja Mustis

                                      

 

Hei vaan, meillä on alkanut oikein hyvin. Nimet tosin vaihtuivat heti ekana iltana, Inkasta tuli Nöpö ja Mustiksesta Nelli. Molemmat on sopeutuneet tosi hyvin ja ovat sosiaalisia. Nöpö on selkeästi rohkeampi tutkimaan ja seikkailemaan, mutta Nelli, josta sillon Pesällä oli puhe, että voi olla vähän arempi, oli se joka kiipesi jo heti ekana iltana vuorotellen molempiin syleihin. Ihan totaalisen sylivauva on siitä tullut. Se on myös testattu, että Nöpö pitää lapsista, Nelli puolestaan pelkää heitä. Aikuisvieraista, kun he tulevat ilman lapsia, molemmat ovat tähän mennessä pitäneet. 

Ruokahalu tuntuu olevan pohjaton, ja tähän mennessä kaikki mitä on tarjottu, on kelvannut. Eli kaupan märkäruoat, eläinkaupan raksut&märkäruoat, muikut, jauheliha, sian sydän, kanan kaulat, kananmunankeltuaiset, namit yms. Myös koko joukko ei-kissojen-syötäväksi tarkoitettua ruokaa on kelvannu. Muunmuassa pulla, ruisleipä, broilerinkoipireisi, jauhelihapapuvuoka, pekonin paistorasvat yms yms. Onneksi mitään vaarallista ei kuitenkaan ole vielä tullut syötyä :D


Eläinlääkärillä käytiin ottamassa rokotuksiin tehoste, reissu meni hyvin ja molemmat kissat käyttäytyivät nätisti. Autossa tosin pitää jostain syystä huutaa :D Myös korvapunkit lienevät nyt häädetty. Kumpikin antaa käsitellä suht nätisti, eivät räpsi tai sähise, mutta huomaahan sen selvästi, ettei esimerkiksi harjaaminen ole lempipuuhia. Kynsien leikkuu on vielä kokeilematta, mutta onneksi kumpikaan ei ole kovin pitkävihainen.

 


Liitteenä pari kuvaa neideistä sohvalla, kerrankin paikallaan, viereikkäin ja ilman nahistelua :)

 

4/2017