Indiana

Lähettelen terveisiä ja kuulumisia Indianasta. Ensinnäkin poika on kasvanut tosi paljon, tänhetkinen paino on 4,9kg ja ilmeisesti jatkaa vielä kasvamistä. Indy tykkää ulkoilla valjaissa, vaikka vielä on kotipihan ulkopuolella hieman arka. Herra on erittäin äänekäs ja hieman koiramainen, aamulla tykkää istua sylissä ja jutella kun juon aamukahvia, välillä nuolee kahvikupin kylkeä hartaasti (ilmeisesti kuvittelee juovansa kahvia) tulee aina kutsuttaessa luokse ja on oppinu seuraamaan vierellä ja jopa istumaan hieman kuin koirat totteleisuuskokeissa (tokossa)

Indy on myös päässyt Kissa-Sanomien takakanteen (saatiin pyyntö yhdeltä lehden tekijältä). Ollaan käyty ensimmäisen kerran kissa-agilitykisoissa Imatran Super Pet-liikkeessä ja tultiin sijalle 7. ja saatiin tsemppari-palkinto. Indy meni kuin menikin kaikki esteet hitaasti mutta varmasti vaikka häntä jännitti yleisön edessä esiintyä. Isot kiitokset ihanasta ja mahtavasta kissasta, teette hyvää työtä ja tulen jatkossakin tukemaan Seyn toimintaa.

Hyvää syksyä toivoo omistajat ja meidän nelijalkaset ryhmä rämä

10/2015

Mallan poika Indiana "Indy" (ent. Muru) lähettelee terveisiä eläinkoti Pesään ja kaikille lappeenrannan SEYläisille. Meidän puolesta kiitos terveestä ja aivan ihanasta kissanpennusta joka sopii meidän perheeseen kuin nenä naamaan. Tässä on myös Indianan koirakaverit, joiden kanssa tulee mainiosti toimeen :)

7/2015

Indianan uusia kuulumisia 17.4.2016:

Indiana "indy" lähettelee terveisiä. Tänään käytiin taas kissa - agility kisoissa ja kolmanneksi tultiin kaikille seyläisille terkkuja täältä imatralta. Muistetaan aina tapahtumissa ja kisoissa mainostaa että kannattaa ottaa löytökissa tai sijaiskodista kisu tai ainankii tukea toimintaa koska jokainen kissa on arvokas.