Hermanni

Hei,

haluan antaa vielä kuulumisia Läikkä-kisusta. Läikkä on ollu meillä nyt reilun 2 viikkoa ja on herra kyllä hyvin kotiutunut ihan ensimmäisestä päivästä alkaen. 2 kotia hän on ottanut omakseen erittäin hyvin, sekä meidän omamme että mummon ja papan kodin ja on sulattanut mummon sydämen täysin, (hän ei ole ikinä ollut kissa ihminen), mutta Läikkä tuntuu erityisesti kiehnäävän hänen syliin :) olemme antaneet Läikälle uuden nimen: Hermanni.

Meistä Hermanni vaan näyttää niin Hermannilta:). "puhuminen" on vähentynyt, Hermanni puhuu vain kun on asiaa ja erittäin hienosti herra uskoo kun kieltää. Pidämme vielä valjaissa herraa, mutta olemme ostaneet jo pannan ja ajatuksena on että herra saisi vapaasti kuljeskella täällä maalla ja sirutus on edessä myöskin. Ensimmäinen punkkikin on otettu herrasta jo pois ja sen sai ottaa pois vaan pappa :) Ronkeli herra on ruoan maultaan, kala ei kelpaa. Muuten syö raksuja mielellään mutta ei juurikaan tuoreruokaa?

Mutta kaiken kaikkiaan erittäin mainio kissa! Täällä kaikki kehuvat ketkä näkevät Hermannin ensimmäisen kerran ja kaikkien kanssa hän ottaa tuttavuutta. Ihana persoona :) Me olemme niin onnellisia Hermannista ja tuntuu että Hermanninkin viihtyy täällä maalla, kovasti ainakin nuuhkii tuonne puuvajan suuntaan :)