Aino

Aino

Muutaman rivin tässä kirjoittelen nyt kun Aino on asustellut meillä jo seitsemän viikkoa. Aino on reipastunut kovin ja alkaa jo uskaltautua alakertaan tutkimaan paikkoja. Meillä jo ennestään olleen Nappis-kissan kanssa alkaa myös yhteiselo pikkuhiljaa sujumaan. Vieläkin Ainon lempipaikka on saunassa ylälauteella. Sinne onkin sitten viety pieni kiipeily/raapimapuu jonkä päältä voi tähystellä ulos. Onneksi olemme itse aika laiskoja saunojia, niin ei tuo saunan uusi sisustus haittaa. Aino on herttainen ja leikkisä kissa sekä ruoka maistuu Ainolle hyvin. 

9/2017 

---

Aino voi oikein hyvin ja on sopeutunut tosi hyvin tänne meille. Nappis-kissan kanssa ovat jo erittäin hyviä kavereita ja usein nukkuvat päiväunet yhdessä. Monesti haluavat myös syödä samaan aikaan. Ainolle maistuu kaikki ruoka ja sen kyllä huomaa. Onhan se aktiivinen, mutta kun se ruoka on niin hyvää niin hieman näkyy ulkomuodossa. Kuivaruoka etenkin on herkkua ja se on nyt light-versiona.

Aino on lempeä, valloittava ja ihastuttava. Myös utelias. Korkeat paikat kiinnostaa. Monesti se haikeana tuijottaa ylöspäin kaapin hyllyjä ja moukuu hieman haikealla äänellä. Pari kertaa on takit tullut naulakosta alas kun Aino on yrittänyt niitä pitkin kiivetä hyllylle. Silloin aluksi Aino valvoi hieman yöllä ja rapisteli ja leikki. Nyt nukkuu yöt yleensä hyvin. Palloleikit on kivoja ja kiipeily raapimapuussa. Kissat leikkii välillä yhdessä ja portaissa peräkkän juoksu näyttää olevan hauskaa puuhaa. 

 

2/2018