Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta. Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa, p. 045 69 49 597. Seuraavat vierailuajat ovat 11.3 ja 25.3.

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

MUSTIKKA 
syntynyt 15.6.2014
leikattu naaras
Olen Mustikka ja etsin uutta kotia sijaiskodista käsin. Olen vielä vähän arka uusia ihmisia kohtaan, mutta täällä sijaiskodissa olen ystävystynyt toisen kissaneidin kanssa ja yhdessä uskallan jo vähän tulla puskemaankin. Toisaalta kaipaan myös huomiota ja pidän paljon leikkimisestä. Rakastan tuijotella ikkunasta ulos ja olen aika vaativa silitysten suhteen: Täpäytän tassulla jos silitykset ja rapsuttelut eivät miellytä. Myöskään nostelusta en juurikaan pidä. Olen kuitenkin kova puskemaan ja kiehnäämään varsinkin ruoka-aikaan. Toivoisin saavani melko rauhallisen kodin, sillä olen aika herkkä luonne. Mustikka kävi jo kodissa mutta palautui meille ongelmakäytöksen vuoksi. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

KIELO & KAISA
Syntyneet: 23.8.2011
Leikattuja naaraita
Olemme Kielo ja Kaisa, todella kauniit raitapaitaiset kissasiskokset. Saavuimme Pesälle monenkymmenen kissan populaatiosta, joten meillä on kestänyt hetki sopeutua elämään väljemmin ja eri ympäristössä. Kumpikin meistä oli tiineenä saapuessamme yhdistykselle ja kasvatimme hienosti pentumme luovutusikäisiksi. Kaisa jopa hoiti samalla yhden orpopennunkin kasvatuksen ja Kielolla oli peräti kuusi pentua! Olemme toipuneet äitiysajasta ja nyt olisimme valmiita omaan kotiin. Toivomme että saisimme muuttaa yhdessä samaan asuntoon sillä pidämme toisistamme ja saamme rohkeutta toistemme seurassa. Leikimme mieluusti ihmisen seurassa ja tutun ihmisen annamme silittää. Olemme kilttejä vaikka herkästi pelkäämmekin. Lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Kielon ja Kaisan kuulumisia 11.9.2017: Tytöt ovat reipastuneet täysin ja rakastavat leikkiä ihmisen seurassa. Kaisa ottaa jo mieluusti silityksiä silloin kun itse tulee ihmisen luo. Kielo vielä väistää silittämistä mutta kumpikin pyörii ihmisen jaloissa ja puskee. Viime vierailuajalla tämä kaksikko otti huomiota vastaan isolta joukolta ihmisiä, hakivat herkkuja käsistä ja kävelivät itsevarmoina huoneessa, jossa oli kymmenen ihmistä katsomassa heitä. Kielo ja Kaisa olisivat täysin valmiita valloittamaan maailman, tai ainakin oman ihmisensä sydämen! :)

 

---

ONNI
Syntynyt: arv. 2012
leikattu poika
Olen Onni, ujo kookas kollipoika. Olen aluksi arka vieraille ihmisille ja minulta on vienyt aikaa sijaiskotiin kotiutuminen. Nyt annan tutun ihmisen silittää ja nautin siitä. Leikin silloin kun ihmiset eivät ole näkemässä. Tarvitsen kodin jsosa saan rauhassa kotiutua ja tottua ihmisiin. Olen tottunut toisiin kissoihin. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Onnin kuulumisia 19.11.2017: Onni on sijaiskodissa ollessaan reipastunut jo hieman ihmisten suhteen ja nauttii paljon tutun ihmisen silityksistä. Onni on herttainen pulska poika, joka alkaa pian olla valmis muuttamaan ikiomaan kotiin.

 

---

NIKITA (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2013
leikattu tyttö
Olen Nikita, pienikokoinen puolipitkäkarvainen tyttökissa. Kasvatin pentuni 12vko ikäisiksi ja olisin valmis uuteen kotiin. Nautin silityksistä ja huomiosta mutta olen myös omapäinen välillä. Olen nirso ruokieni suhteen mutta ovat onneksi löytäneet minulle ruokia joita syön mielelläni. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta saa Pesän numerosta 050 555 1186.

 

---

VALENTINA
Syntynyt: arv. 2015
leikattu tyttö
Olen Valentina, ujo kaunis sinikilpikonna tyttökissa. Olen kotoisin isosta kissapopulaatiosta ja olen elänyt vähillä ihmiskontakteilla alkuelämäni. Olen kuitenkin sopeutunut nopeasti elämään ihmisen seurassa ja uteliaana jo seurailen touhuja lähietäisyydeltä. Etsin kotia jossa saan rauhassa kotiutua. Kissakaveri olisi minulle mieleinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

VALTTERI
Syntynyt: arv. 2016
leikattu poika
Olen Valtteri, ujo pienikokoinen poikakissa. Olen elänyt alkuelämäni vähillä ihmiskontakteilla mutta pärjään hyvin nykyisessä sijaiskodissani. Rakastan toisten kissojen seuraa joten ihannekodissani olisi kissakaveri tai useampi. Silittelyyn ja käsittelyyn en ole tottunut eli tarvitsen paljon aikaa että totun ihmiseen ihan lähelläni. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

OLIVER 
Syntynyt: arv. 2013
leikattu poika
Olen Oliver, upea puolipitkäturkkinen herrasmies. Olen luonteeltani ystävällinen ja rauhallinen. Nautin harjauksesta ja pidän ihmisen seurasta. Pienistä lapsista en välitä sillä nautin rauhasta ja hiljaisuudesta. Asun sijaiskodissa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

MOSKU
Syntynyt: arv. 2012
leikattu poika
Olen Mosku, komea raidallinen poikakissa. Sain jo kodin mutta minusta jouduttiin luopumaan astman vuoksi. Olen arka mutta utelias. Leikin ihmisen kanssa ja tykkään seurailla ihmiseni touhuja. Silitykseen en ole tottunut ja tarvitsen kodin johon saan rauhassa kotiutua. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

LYYRA
Syntynyt: arv. 2015
leikattu naaras
Olen Lyyra, kaunis pienikokoinen tyttökissa. Olen luonteeltani seurallinen ja utelias. Pesällä vielä arastelen uutta ympäristöä mutta kotiuduttuani nautin silityksistä ja olen tottunut ihmisten seuraan. Olen sosiaalinen toisia kissoja kohtaan. 

 

--- 

VALTO
Syntynyt: arv. 2010
leikattu uros
Olen Valto, kookas poikakissa. Olen luonteeltani ujo mutta kiltti. Nautin tuttujen ihmisten silityksistä ja olen tottunut toisiin kissoihin. Tullessani eläinkodille minulla todettiin tapaturmaisesti murtuneet takaposkihampaat jotka on nyt poistettu. Olen terveeksi todettu ja valmis omaan kotiini. 

 

--- 

LYNNE
Syntynyt arv. 2013
leikattu naaras
Olen Lynne, arka tyttökissa. Olen kiltti vaikka vielä pelkäänkin uudessa paikassa. Säikähtäessäni säntään pakoon ja vaadin uudelta kodiltani paljon aikaa kotiutumiseen. Olen tottunut toisiin kissoihin mutta olen melko vahvatahtoinen joten sopisin parhaiten sosiaalisen toisen kissan kaveriksi tai ainoaksi kissaksi. 

 

--- 

LYYLI
Syntynyt: arv. 2016
leikattu naaras
Olen Lyyli, arka ja leikkisä tyttökisu. Olen kiltti vaikka pelkäänkin paljon vieraita ihmisiä. Pidän kissakavereistani joten ihannekodissani olisi kissakamu tai useampi.

---

BUDI
Syntynyt: 4.12.2013
leikattu uros
Olen Budi, komea ilmeikäs poikakissa. Olen ihmisrakas ja seurallinen mutta myös hyvin temperamenttinen. Olen aktiivinen ja reipas kissa. Kuljetusboksiin en oikeastaan halua mennä ollenkaan ja minua totutetaan parhaillaan kuljetusboksin läsnäoloon. En pidä pienistä lapsista enkä toisista kissoista.

---

TINTTI JA RISTO
Olemme Tintti ja Risto, nuoret ja komeat kanipojat. Minä Tintti olen tuo vaaleampi ja lyhytkorvaisempi ja Risto on tuo punertava pitkäkorva. Etsimme yhteistä kotia, sillä pidämme toistemme seurasta. Tykkäämme jaloitella, leikkiä, pyrähdellä, syödä ja jutella yhdessä. Luonteeltamme olemme molemmat kilttejä ja uteliaita, vaikka meitä jännittäisikin. Risto on hieman rohkeampi uusissa paikoissa, kun taas minä olen rohkeampi uusien tuttavuuksien kanssa. Asumme vielä eri häkeissä, sillä meidät on vastikään kastroitu, mutta ehkä uudessa kodissamme voisimme asua isossa yhteisessä häkissä. Iältämme olemme noin vuoden vanhoja, eli vuosia on vielä reippaasti jäljellä! Asumme sijaiskodissa, mutta lisätietoja meistä saa Pesän numerosta 050 555 1186.

   

---

WIENO
Syntynyt: 2012
Leikattu naaras
Olen Wieno, kaunis tyttökissa. Olen sosiaalinen ja seurallinen halutessani mutta osaan olla hyvin temperamenttinen jolloin käsittelyni on vaikeaa. Lapsista en pidä. Toisiin kissoihin en ole tottunut mutta Pesällä olen suhtautunut kissakamuihin ystävällisesti.

---

IITA
Syntynyt: 5/2016
Leikattu naaras
Olen Iita, sosiaalinen ja seurallinen tyttökissa. Olen kiltti ja leikkisä. Istun sijaiskodissani usein ikkunalaudalla lintuja ja liikennettä tarkkailemassa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597. 

---