Kotia etsivät

 

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta tai sopimalla ajan etukäteen puhelimitse: Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan. Seuraavat vierailuajat ovat 27.1 ja 10.2. 

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

TUPUNA JA RISTO
Olemme n. 2-3v ikäiset kanikaverukset ja etsimme yhteistä kotia. Olemme molemmat terveitä, kesyjä ja rauhallisia kaneja. Meistä Risto on leikattu. Etsimme kotia, jossa saamme jaloitella runsaasti. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa. Meistä voi kysellä Pesän numerosta 050 555 1186.

Tupuna  Risto

---

SAKU & SAMU
Syntyneet: arv. 2016-2017
Leikattuja uroksia
Olemme Saku ja Samu, leikatut pienikokoiset kissapojat. Olemme leikkisiä, mutta arkoja. Pidämme toistemme seurasta ja lähtisimme mieluiten yhdessä. Erikseen voimme muuttaa kotiin, jossa on jo kissakaveri. Asumme sijaiskodissa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597. 

 

---

JIMI
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu uros
Olen Jimi, kaunis puolipitkäkarvainen punainen kissa. Olen luonteeltani seurallinen ja leikkisä, uusissa tilanteissa hieman ujo. Olen aktiivinen ja tarvitsen leikittämistä sekä pulmatehtäviä. Lempipuuhiani ovat pallojen ja sulkalelujen kanssa leikkiminen sekä pihan lintujen seuraaminen ikkunasta. Seuraa kaivatessani kujerran ja tulen puskemaan ja hakemaan silityksiä, sylissä tai sängyssä en kuitenkaan viihdy vaan lepohetkeni vietän kiipeilypuussani tai sohvalla. Ruokahaluni on hyvä ja toisinaan yritän maistella myös ihmisten ruokia, ne täytyykin pitää poissa ulottuviltani. Olen fiksu ja oppivainen kissa; sijaiskodissani olen nopeasti oppinut mm. valjaissa kulkemisen sekä sen, miten annetaan leikata kynnet. Minulla on silkinpehmeä turkki josta pidän hyvää huolta ja annan myös ihmisen auttaa harjaamalla. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta ja asun tällä hetkellä sijaiskodissa Lappeenrannassa kaverini Jipun kanssa. Olen FIV-positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV-positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä.

 

---

JAMI 
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu uros
Olen Jami, punavalkoinen lyhytkarvainen poikakissa. Luonteeltani olen rauhallinen ja kiltti, uusissa tilanteissa pelokas. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta. Nautin omien ihmisteni silityksistä ja pusken onnellisena saadessani huomiota. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

JIPPU
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu naaras
Olen Jippu, ihmisrakas tyttökissa. Olen varautunut uusissa tilanteissa mutta omille ihmisilleni olen seurallinen. Olen rauhallinen mutta myös utelias ja rohkea, innostun helposti leikkimään ja lempilelujani ovat kangasputki sekä kaikki narun päässä nopeasti liikkuvat lelut (olen todella nopealiikkeinen ja ketterä). Rakastan makailua pehmeissä ja lämpimissä paikoissa ja haluan muutenkin nauttia uudesta elämästäni; en pidä jos minua häiritään kesken unien tai yritetään nostella, silloin poistun nopeasti paikalta. Tykkään, kun minua harjataan ja niskarapsutukset kelpaavat aina. Alkuelämäni olen elänyt isossa kissapopulaatiossa. Olen FIV-positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV-positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä. Syöpymä on vienyt hampaani ja suussani on enää kaksi hammasta. Syöminen onneksi sujuu hyvin myös hampaattomana. Asun tällä hetkellä sijaiskodissa Lappeenrannassa kaverini Jimin kanssa. Minua voit tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

---

SAIMIS
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Saimis, arka mutta utelias kissa. Luonteeltani olen leikkisä ja tarkkailen mieluusti ihmisen toimia. Ahdistettuna puolustaudun. Etsin rauhallista kotia aikuisten luota. Toinen silmäni on synnynnäisesti pienikokoinen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Saimis Saimis

---

MEIJU & MEINI
Syntynyt: Meiju s. 25.7.2011 (tummempi) ja Meini s. 25.11.2009
Leikattuja naaraita
Olemme Meiju ja Meini, rekisteröidyt ragdoll kaverukset. Olemme erittäin ihmisrakkaita ja rauhallisia kissoja. Nautimme ihmisen seurasta ja vieressä köllöttelystä. Olemme kilttejä käsitellä ja eläinlääkärissäkin käyttäydymme erinomaisesti. Meijulla on liuotettu äskettäin virtsakiteitä ruokavalion avulla, ja virtsakidealttiuden vuoksi Meiju tarvitsee erityisruokavalion. Olemme käyneet äskettäin hammaskivenpoistossa, ja olisimme valmiit muuttamaan ikiomaan kotiin. Ihannekotimme on rauhallinen talous, jossa ei ole pieniä lapsia. Olemme kyllä ystävällisiä lapsille mutta Meini stressaantuu lasten aiheuttamasta hälinästä. Meidät on testattu FIV/FeLV negatiivisiksi. Olemme nähtävillä sijaiskodissa. Meidät luovutetaan vain yhdessä. Lisätietoja meistä saa puhelimitse 050 555 1186 tai sähköpostitse lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. 

 

---

NOFFI
Syntynyt: 20.3.2007
Leikattu uros
Olen Noffi, seniori-ikäinen seurallinen poikakissa. Olen iästäni huolimatta leikkisä ja pidän juoksentelusta. Muutoin olen rauhallinen tapaus ja nautin kovasti silityksistä. Kävin juuri verikokeissa ja veriarvoni olivat hyvät. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

TARZAN & NANA (VARATTU)
Syntynyt: 2009
Leikattu uros & naaras
Olemme Tarzan ja Nana, herttaiset 9v ikäset kissasisarukset. Olemme huomionkipeitä ja reippaita kissoja. Tarzan on erittäin sosiaalinen ja rakastaa silityksiä. Nana on hieman pidättyväisempi mutta myös hyvin ihmisrakas. Etsimme yhteistä kotia. Meillä kummallakin on todettu äskettäin munuaisten vajaatoiminta, josta johtuen olemme erityisruokavaliolla. Olemme nähtävillä Pesällä. Tarzan on kuvissa kokovalkoinen kissa, Nanalla on pienet mustat merkit. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. 

 

---

LILI
Syntynyt: 15.8.2015
Leikattu naaras
Olen Lili, ihmisrakas tyttökissa. Nautin silityksistä ja ihmisen lähellä oleskelusta, mutta sylissä viihdyn vaan lyhyitä aikoja. Sen sijaan tykkään kovasti leikkimisestä ja kotiudun varmasti monenlaiseen kotiin. Olisiko sinun luonasi minulle, kiltille ja ihanalle kissatyttöselle oma koti? Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen tavattavissa sijaiskodissani Lappeenrannassa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 Lili Lili Lili

---

KLINA
Syntynyt: arv. 2010
Leikattu naaras
Olen Klina, kaunis ruskeatiikeri emokissa. Pentuni tulivat juuri luovutusikään ja nyt olisin vailla ikiomaa kotia. Olen ihmisrakas ja seurallinen. Aluksi arastelen uusissa tilanteissa ja uusia ihmisiä. Olen tottunut toisiin kissoihin mutta luonteeltani olen pomottava toisia kissoja kohtaan. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä. Minua voi tiedustella Pesän numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

---

JUULI
synt.arv. 2012
Naaras
Olen Juuli, ihmisrakas ja rapsutuksia rakastava kehruukone. Uusien ihmisten kanssa olen alkuun arka, mutta sopeudun nopeasti. Pieniin lapsiin en ole tottunut. Kuvassa näkyvät pentuni ovat jo päässeet uusiin koteihin, ja steriloinnin jälkeen minäkin olen valmis muuttamaan omaan kotiin. Olen tottunut muiden kissojen seuraan, ja uudessa kodissani saisi mielellään olla kissakaveri, esimerkiksi nykyinen sijaiskotikaverini Ruska. Olen FIV/FelLV-negatiivinen. Etsin uutta kotia Kotkassa. Minua voit tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

juuli

---

MAISA
Syntynyt: arv. 2011
Leikattu naaras
Olen Maisa, kaunis pitkäkarvainen tyttökissa. Luonteeltani olen seurallinen mutta omapäinen. Kokiessani tilanteen epämukavaksi näykkään tai räppään herkästi. En sovellu kotiin jossa on pieniä lapsia. Uusia ihmisiä aluksi arastelen. Ihannekotini on rauhallinen talous aikuisten lemmikkinä. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

LINNEA
Syntynyt: arv. 2017
Naaras
Olen Linnea, noin vuoden ikäinen ruskearaidallinen tyttökissa. Tulin sijaiskotiin Kotkaan loppukesästä 2018 ja synnytin pennut syyskuussa. Olin alussa erittäin arka ja varautunut. Nyt jo annan sijaiskotimamman välillä silitellä, saatan tulla luokse kutsusta, kehrään ja jopa kellistyn selälleni odottaen lisärapsutuksia. Minulla olisi hyvä olla oma turvapaikka, jossa saan rauhassa vaikka tarkkailla kauempaa uuden kodin toimia. Uudelta kodilta toivon ymmärrystä ja aikaa aralle kissalle. Palkitsen sen kyllä luottamuksella! Olen tottunut muihin kissoihin, joten uudessa kodissani saisi mieluusti olla kissakaveri. Pentuni ovat luovutusiässä joulukuun puolessavälissä, jolloin minäkin olen valmis uuteen kotiin steriloinnin jälkeen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

LORDI 
synt. 2006
Leikattu uros
Olen 12-vuotias Lordi-herra, sijaiskotini mielestä aivan ihana hurmuri. Tulin yhdistyksen hoiviin etsimään uutta kotia entisen omistajani sairastumisen takia. Nimeni olen todennäköisesti saanut siitä, että syntymävuonnani Lordi voitti euroviisut. Minä en ole läheskään yhtä hurjannäköinen kuin alkuperäinen Lordi, mutta ääntä minustakin lähtee, kun asiaa on! Olen täysin kesy sylikissa ja tykkään silityksistä ja huomiosta. Minusta saat ihanan kaverin itsellesi! Tulen toimeen muiden kissojen ja koirien kanssa. Olen leikattu kolli, ikäisekseni oikein hyväkuntoinen ja jopa hampaani ovat hyvässä kunnossa. Olen FIV-positiivinen, joten minut voidaan luovuttaa vain ainoaksi kissaksi tai toisen FIV-positiivisen kissan kaveriksi. Etsin uutta kotia Haminassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 555 1197.

---

KAISLA
Synt.arv. 2015
Leikattu naaras
Olen Kaisla, vielä arka, mutta herttainen tyttökissa. Minut loukutettiin alkusyksystä yhdessä kolmen pentuni kanssa, ja sen jälkeen olen opetellut kotikissan elämää pienin askelin. Ihmisen lähelle en vielä uskaltaudu, mutta sijaiskotini kissat ja koirat ovat parhaita ystäviäni. Minulle olisi onnenpotku, jos pääsisin kotiin, jossa ymmärrettäisiin aran kissan sielunelämää ja annettaisiin minun kesyyntyä omaan tahtiini. Uudessa kodissani minulla saisi mielellään olla kesy kissakaveri tai kissoihin tottunut koirakaveri. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 555 1197.

---

RETU
Synt.arv. 2017
Leikattu uros
Olen Retu, kaunis punainen poikakissa. Olen taustaltani kissapopulaatiosta, ja minulla on useita populaationi kissakavereita Pesällä seuranani. Olen arka mutta utelias. Olen entisessä kodissani tottunut oman ihmiseni seuraan mutta vieraita ihmisiä vielä arastelen. Etsin kotia jossa on minulle kissakaveri, tai voin muuttaa yhdessä kissakaverini kanssa uuteen kotiin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

RENI
Synt.arv. 2015
Leikattu uros
Olen Reni, näyttävän näköinen poikakissa. Olen Pesällä vielä arka mutta suhtaudun outoihin tilanteisiin rauhallisesti. Olen kissapopulaatiosta, joten olen tottunut toisten kissojen seuraan. Etsin kotia jossa minun annetaan kotiutua ja totutella ihmisiin omaa tahtiani. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

REPE
Synt.arv. 2016
Leikattu uros
Olen Repe, komea poikakissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta. Etsin kotia jossa minulle on kissakaveri tai useampi. Pelätessäni puolustaudun, ja olen suhtautunut epäluuloisesti suureen elämänmuutokseen. Olen alkanut rentoutua totuttani elämään sisätiloissa, ja hyödyn valtavasti kissakavereistani. Minua ei luovuteta ainoaksi kissaksi. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

REINO
Synt.arv. 2017
Leikattu uros
Olen Reino, kaunis raidallinen poikakissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta, ja asun Pesällä samassa huoneessa kissakavereideni kanssa. Olen vielä pelokas ihmisten seurassa mutta sosiaalistun koko ajan. Etsin kotia jossa saan rauhassa opetella luottamaan ihmisen läheisyyteen. Etsin kotia jossa minulla on kissakaveri, tai voin muuttaa yhdessä jonkin nykyisen kaverini kanssa uuteen kotiin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

RENE
Synt.arv. 2017
Leikattu naaras
Olen Rene, puolipitkäkarvainen tyttökissa. Olen kissapopulaatiosta ja tottunut toisten kissojen seuraan. Kodissani tulisi olla kissakaveri tai useampi. Jos kodissa ei ole ennestään kissaa, otan mieluusti mukaani uuteen kotiin jonkin kissakavereistani. Olen vielä arka sillä muutos kohti kotikissan elämää on ollut suuri. Sosiaalistun kuitenkin koko ajan. Etsin kotia jossa saan rauhassa totutella elämään ihmisen kumppanina. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun sijaiskodissa ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

REBEKKA
Synt.arv. 2017
Leikattu naaras
Olen Rebekka, kaunis nuori tyttökissa. Luonteeltani olen utelias ja leikkisä. Arastelen uusia ihmisiä ja uusia tilanteita. Olen kissapopulaatiosta ja ihannekodissani minulle on kissakaveri tai useampi. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun sijaiskodissa ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

RENITA
Synt.arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Renita, suloinen tyttökisu. Olen luonteeltani ujo mutta utelias. Olen kissapopulaatiosta, joten olen tottunut toisten kissojen seuraan. Etsin kotia jossa minulle on kissakaveri, tai voin lähteä uuteen kotiin myös yhdessä jonkin kissakaverini kanssa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

JALO
Synt.arv. 2015
Leikattu uros
Olen Jalo, musta poikakissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta. Olen asunut yhdistykselleni saapumisesta asti yhdessä kaverini Jekylin kanssa, mutta yhteiselomme katkesi yllättäen Jekylin sairastuttua syöpään. Jekylin menetyksen jälkeen olen totutellut elämään ainoana kissana. Olen ihmisrakas ja nautin silityksistä. Rakastan koko olemuksellani omaa ihmistäni. Olen FIV positiivinen, joten voin muuttaa omaan kotiini toisen FIV positiivisen kissan kaveriksi tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä. Asun sijaiskodissa Lappeenrannassa ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

NOKI
synt.arv. 2013
Leikattu uros
Olen Noki, komea isokokoinen kolli. Arvellaan, että minulla on joskus ollut koti, mutta olen joutunut sieltä pois jo kauan sitten ja elänyt viime vuodet ulkona, kunnes pääsin yhdistyksen hoiviin ja sijaiskotiin. Tykkään seurailla ihmisten touhuja omasta rauhallisesta makuupaikastani. Uskallan jo liikuskella ihan ihmisten lähelläkin ja olen utelias, mutta en vielä anna silittää. En kuitenkaan ole yhtään aggressiivinen, vaikka arka olenkin. Etsin rauhallista kotia, jossa minulle annettaisiin aikaa kesyyntyä. Olen FIV-positiivinen, joten etsin kotia ainoana lemmikkinä tai vaihtoehtoisesti kotia, jossa on jo ennestään FIV-positiivinen kissa tai kissoja. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 555 1197.

---

REPO (VARATTU)
Synt: arv. 9.10.2018
Uros
Olen Repo, ihana pieni kissanpoika. Olen hyvin leikkisä ja pidän ihmisen seurasta. Annan silittääkin ajoittain ja sosiaalistun koko ajan ihmisiä kohtaan. Haluan kodin jossa minulle on kissakaveri tai voin muuttaa yhdessä toisen yhdistyksen pennun tai aikuisen kanssa. Olen luovutusiässä 15.1.2019 alkaen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

CHARLOTTE
Olen Charlotte, suloinen alle vuoden ikäinen kanityttö. Kutsumanimeni on Lotte. Luonteeltani olen erittäin vahvatahtoinen ja omapäinen. Päätän milloin minua saa silittää ja milloin ei. Olen haastava käsittelytoimissa, mutta edistyn koko ajan käsiteltävyydessä sijaiskodissani. Etsin kotia, jossa on ennestään kanikokemusta. Olen hyökkäävä toisia kaneja kohtaan, ja ainakin sijaiskodissa ollessani stressaannun sijaiskodin toisista kaneista. Vaadin siis rauhallista tutustuttamista toisiin kaneihin. Asun sijaiskodissa Lappeenrannassa ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

VALDA
synt.arv. 2017
Leikattu naaras
Olen Valda, kaunis, mutta vielä ujo kilpikonnavärityksinen kissa. Olen tullut yhdistykselle arkana populaatiokissana kaverini Vadimiran kanssa ja nyt opettelen sijaiskodissa kotikissan elämää. Sijaiskotini muiden kissojen kanssa leikin mielelläni. Uudessa kodissani minulla olisikin hyvä olla kesy kissakaveri, joka rohkaisisi minua. Olen hyvin oman arvoni tunteva ja kuljeskelen sijaiskodissani reippaasti häntä pystyssä kissakavereitani puskien. Vain ihmiset ovat minulle vielä uusi ja pelottava asia, vaikka tulenkin uteliaasti jo tarkkailemaan heitä pienen matkan päästä. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

VADIMIRA
synt.arv. 2017
Leikattu naaras
Olen Vadimira, mustavalkoinen tyttökissa, jolla on persoonallinen kuviointi kasvoissa. Olen tullut yhdistykselle arkana populaatiokissana kaverini Valdan kanssa ja nyt opettelen sijaiskodissa kotikissan elämää. Sijaiskotini muiden kissojen kanssa leikin mielelläni. Uudessa kodissani minulla olisikin hyvä olla kesy kissakaveri, joka rohkaisisi minua. Sijaiskodissani vetäydyn usein rauhalliseen tarkkailupaikkaani katselemaan elämänmenoa. Vielä en anna ihmisen koskettaa, mutta varmasti jonain päivänä... Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

TECILIA
synt.arv. 2014
Leikattu naaras
Olen Tecilia, kaunis kilpikonnavärityksinen kissa, mutta vielä kovin arka. Minut loukutettiin syksyllä populaatiosta. Aluksi sijaiskotini ihmiset eivät nähneet minua koskaan, mutta nyt olen uskaltautunut yhä enemmän esille sijaiskotini kissojen ja koiran rohkaisemana. Muiden eläinten kanssa tulen mainiosti toimeen. Uudessa kodissani minulla olisikin hyvä olla kesy kissa- tai koirakaveri, joka rohkaisisi minua. Ihmisiin en ole vielä tottunut enkä anna koskettaa. Löytyisiköhän jostain kärsivällistä ihmistä ymmärtämään tällaista hitaasti lämpenevää arkajalkaa? Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Virolahdella. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

RUSKA
Synt.arv. 2014
Leikattu naaras
Olen Ruska, kilpikonnakuvioinen naaraskissa. Minulla on ehkä joskus ollut koti, mutta viime vuodet olen elänyt kulkukissana. Sijaiskodissani olin aluksi arka, mutta nyt liikuskelen mielelläni ihmisten lähellä ja seuraan heidän touhujaan, ja minua saa jo varovasti silittääkin. Tarvitsen ymmärtäväisen kodin, jossa saan rauhassa oppia luottamaan ihmiseen. Suhtaudun ystävällisesti muihin kissoihin ja olen leikkisä, joten uudessa kodissani minulla saisi mielellään olla kesy kissakaveri. Nykyisen sijaiskotikaverini kanssa muuttaisin mielelläni yhteiseen kotiin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Etsin uutta kotia Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 555 1197.

---

SIVI
Syntynyt: arv. 10.4.2016
Naaras
Olen Sivi, todella pienikokoinen ihana tyttökissa. Olen ihmisrakas ja seurallinen tapaus, ja aktiivinen ja leikkisä. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 

---

HELUNA
Syntynyt: arv. 1.6.2012
Leikattu naaras
Olen Heluna, pullea tyttökissa. Luonteeltani olen ujo mutta kiltti. Etsin rauhallista kotia, jossa saan rauhassa kotiutua. Minun olisi kuulemma hyvä pudottaa hieman painoani, joten uuden kotini toivotaan sitoutuvan diettiini. Olen tottunut toisiin kissoihin. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 

---

LEIJONA
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu uros
Olen Leijona, upea pitkäkarvainen poikakissa. Olen hyvin ihmisrakas ja seurallinen. Olen kiltti käsitellessä. Luonteeltani olen rauhallinen ja sopisin parhaiten kotiin jossa ei ole ihan pieniä lapsia. Toisia kissoja kohtaan olen komenteleva, joten tarvitsen huolellisen tutustuttamisen mikäli muutan ennestään kissalliseen kotiin. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

RÄHMÄ
Syntynyt: arv. 2006
Leikattu uros
Olen Rähmä, sosiaalinen siamilaismix. Olen erittäin ihmisrakas ja kiltti kissa. Nautin huomiosta ja seuraan omaa ihmistäni kaikkialle. Olen siamilaisten tapaan usein huomionhakuinen ja äänekäs. Minulle on tehty yhdistyksellä ollessani hammasremontti, josta olen toipunut hyvin. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

VALDO
Syntynyt: arv. 1.6.2018
Leikattu uros
Olen Valdo, punainen kissanpentu. Olen peräisin kissapopulaatiosta. Luonteeltani olen ujo, mutta leikkisä ja kiltti. Minut saat nopeasti sosiaalistumaan leikkimällä kanssani. Haluan kodin, jossa minulle on kissaseuraa tai voin muuttaa samaan kotiin veljeni Vareksen kanssa. Minut on jo leikattu. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

VARES
Syntynyt: arv. 1.6.2018
Leikattu uros
Olen Vares, punainen kissanpentu. Olen peräisin kissapopulaatiosta. Luonteeltani olen arka vieraille ihmisille, mutta nautin leikkimisestä, myös ihmisen seurassa. Olen utelias ja tarkkailen mieluusti tapahtumia. Haluan kodin, jossa minulle on kissaseuraa tai voin muuttaa samaan kotiin veljeni Valdon kanssa. Minut on jo leikattu. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com