Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta tai sopimalla ajan etukäteen puhelimitse: Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan. Seuraavat vierailuajat ovat 2.12 ja 16.12. 

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

MORRO
Syntynyt: arv. 2011
Leikattu naaras
Olen superhurrrrrmaava pieni tyttökissa ja olen aivan täynnä rakkautta. Hännänpääni värisee kuin kalkkarokäärmeellä silkasta onnesta, kun minua huomioidaan tai saan silityksiä. Olen erittäin rauhallinen, tykkään tepsutella sängyllä edestakaisin silityshetkinä ja hurista itsekseni. Lempitouhuihini kuuluu myös sijaiskotiemännän vatsan päällä seisominen ja leipominen. Moni minut nähnyt on sanonut, että näin ihana kissa saa varmasti nopeasti kodin! Olen nähtävillä Kotkassa ja minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

TUPUNA JA RISTO
Olemme n. 2-3v ikäiset kanikaverukset ja etsimme yhteistä kotia. Olemme molemmat terveitä, kesyjä ja rauhallisia kaneja. Jaloittelemme häkkien ulkopuolella yhdessä, mutta asumme vielä omissa häkeissämme. Meillä on vielä tutustuminen kesken, mutta varmaan ajan kanssa voisimme asua isossa yhteisessä häkissä. Meistä Risto on leikattu. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Joutsenossa. Meistä voi kysellä Pesän numerosta 050 555 1186.

Tupuna  Risto

---

SAKU & SAMU
Syntyneet: arv. 2016-2017
Leikattuja uroksia
Olemme Saku ja Samu, leikatut pienikokoiset kissapojat. Olemme peräisin kissapopulaatiosta, jossa on kissaflunssataustaa (Chlamydia). Olemme olleet koko ajan oireettomia mutta saamme silti lääkityksen sairauteen. Olemme leikkisiä, mutta hyvin arkoja. Pidämme toistemme seurasta ja lähtisimme mieluiten yhdessä. Erikseen voimme muuttaa kotiin jossa on jo kissakaveri (kissan rokotusten oltava kunnossa). Asumme sijaiskodissa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

EINO & AINO (VARATTUJA)
uros ja naaras
s. 24.5.2018 
Nämä pennut ovat sosiaalisia, reippaita ja leikkisiä. Pentujen emot ovat kissapopulaatiosta ja populaation kissoilla on todettu Chlamydian aiheuttamaa kissaflunssaa. Pennut ovat oireettomia mutta voivat kantaa sairautta. Pennut luovutetaan vain pareittain koteihin joissa ei ole ennestään kissoja tai yksittäin/pareittain koteihin joiden muilla kissoilla on rokotukset kunnossa. Pennut ovat eläneet kotioloissa yhdessä porukassa emon ja kahden muun pentueen kanssa. Pennut ovat nähtävillä sijaiskodissa Imatralla. Pennut luovutetaan madotettuina, rokotettuina, sirutettuina ja terveystarkastettuina. Emomme on testattu FIV/FeLV negatiivisiksi. Kuvissa vasemmalta Aino ja oikealla Eino. Tiedustelut Pesän numerosta 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

  

---

KIDE ja HOUDINI
Syntynyt: 5/2018 ja 4/2018
naaraita
Olemme Kide ja Houdini, reippaat tyttöpennut. Olemme hyvät ystävät keskenämme ja haluamme siksi yhteisen kodin. Kide tykkää leikkiä ja riekkua, sekä tutkia uteliaana ympäristöä. Käsittelytoimet sujuvat malliikkaasti. Houdini löydettiin Kotkan keskustasta kesken vilkkainta meripäiväviikonloppua. Houdini oli kovin arka ja pelokas, ja onnistui välttelemään kiinniottajia kaikin tavoin - siitä sai nimekseen Houdini. Sijaiskodissa Houdini on oppinut luottamaan ihmiseen ja on touhukas pikkukisu. Kuvissa Houdini on kissa, jolla valkoista. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Haminassa. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. Lisätietoja meistä saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Kide Houdini
---

JIMI
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu uros
Olen Jimi, kaunis puolipitkäkarvainen punainen kissa. Olen luonteeltani seurallinen ja leikkisä, uusissa tilanteissa hieman ujo. Olen aktiivinen ja tarvitsen leikittämistä sekä pulmatehtäviä. Lempipuuhiani ovat pallojen ja sulkalelujen kanssa leikkiminen sekä pihan lintujen seuraaminen ikkunasta. Seuraa kaivatessani kujerran ja tulen puskemaan ja hakemaan silityksiä, sylissä tai sängyssä en kuitenkaan viihdy vaan lepohetkeni vietän kiipeilypuussani tai sohvalla. Ruokahaluni on hyvä ja toisinaan yritän maistella myös ihmisten ruokia, ne täytyykin pitää poissa ulottuviltani. Olen fiksu ja oppivainen kissa; sijaiskodissani olen nopeasti oppinut mm. valjaissa kulkemisen sekä sen, miten annetaan leikata kynnet. Minulla on silkinpehmeä turkki josta pidän hyvää huolta ja annan myös ihmisen auttaa harjaamalla. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta ja asun tällä hetkellä sijaiskodissa Lappeenrannassa kaverini Jipun kanssa. Olen FIV-positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV-positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä.

 

---

JAMI 
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu uros
Olen Jami, punavalkoinen lyhytkarvainen poikakissa. Luonteeltani olen rauhallinen ja kiltti, uusissa tilanteissa pelokas. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta. Nautin omien ihmisteni silityksistä ja pusken onnellisena saadessani huomiota. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Jami Jami

---

JIPPU
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu naaras
Olen Jippu, ihmisrakas tyttökissa. Olen varautunut uusissa tilanteissa mutta omille ihmisilleni olen seurallinen. Olen rauhallinen mutta myös utelias ja rohkea, innostun helposti leikkimään ja lempilelujani ovat kangasputki sekä kaikki narun päässä nopeasti liikkuvat lelut (olen todella nopealiikkeinen ja ketterä). Rakastan makailua pehmeissä ja lämpimissä paikoissa ja haluan muutenkin nauttia uudesta elämästäni; en pidä jos minua häiritään kesken unien tai yritetään nostella, silloin poistun nopeasti paikalta. Tykkään, kun minua harjataan ja niskarapsutukset kelpaavat aina. Alkuelämäni olen elänyt isossa kissapopulaatiossa. Olen FIV-positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV-positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä. Syöpymä on vienyt hampaani ja suussani on enää kaksi hammasta. Syöminen onneksi sujuu hyvin myös hampaattomana. Asun tällä hetkellä sijaiskodissa Lappeenrannassa kaverini Jimin kanssa. Minua voit tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

---

SAIMIS
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Saimis, arka mutta utelias kissa. Luonteeltani olen leikkisä ja tarkkailen mieluusti ihmisen toimia. Ahdistettuna puolustaudun. Etsin rauhallista kotia aikuisten luota. Toinen silmäni on synnynnäisesti pienikokoinen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Saimis Saimis

---

MALLA
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu naaras
Olen Malla, superkaunis pienikokoinen tyttökissa. Minulle tehtiin yhdistykselle tullessani patellaluksaation korjausleikkaus, koska takapolvilumpioni ei pysynyt kuopassaan. Olen toipunut leikkauksesta täysin ja jalkani toimii nyt normaalisti. Olen luonteeltani arka, mutta utelias. Rakastan toisia kissoja ja ihannekodissani olisi kiltti kissakaveri tai useampi. Etsin rauhallista kotia aikuisten luota. Pelätessäni puolustaudun ja vaadin aikaa kotiutumiseen. Pesällä kuitenkin jo reippaasti jaloittelen häkin ulkopuolella ja uskallan leikkiä ihmisten seurassa. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Malla Malla

---

LILLI
Syntynyt: arv. 8/2017
Leikattu naaras
Olen Lilli, suloinen musta tyttökissa. Olen kiltti ja leikkisä, mutta vielä hieman ujo. Alkujaan olen kissapopulaatiosta ja tottunut elämään toisten kissojen kanssa. Minusta voisi siis olla kiva juttu jos uudessa kodissa minulla olisi kissakaveri.  Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. Olen FIV/FeLV negatiivinen.
Lilli Lilli

---

MEIJU & MEINI
Syntynyt: Meiju s. 2011 ja Meini s. 2009
Leikattuja naaraita
Olemme Meiju ja Meini, ragdoll kaverukset. Olemme seurallisia ja ihmisrakkaita. Nautimme silityksistä ja toistemme seurasta. Meijulla on ollut virtsatieongelmia, josta johtuen Meijulla on erityisruokavalio. Etsimme kotia jossa ei ole pieniä lapsia eikä muita kissoja. Kuvissa Meini on vaalea ja Meiju tumma. Meidät on testattu FIV/FeLV negatiivisiksi. Olemme nähtävillä sijaiskodissa. Lisätietoja meistä saa puhelimitse 050 555 1186 tai sähköpostitse lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. 

 

---

NOFFI
Syntynyt: 20.3.2007
Leikattu uros
Olen Noffi, seniori-ikäinen seurallinen poikakissa. Olen iästäni huolimatta leikkisä ja pidän juoksentelusta. Muutoin olen rauhallinen tapaus ja nautin kovasti silityksistä. Kävin juuri verikokeissa ja veriarvoni olivat hyvät. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

TARZAN & NANA
Syntynyt: 2009
Leikattu uros & naaras
Olemme Tarzan ja Nana, herttaiset 9v ikäset kissasisarukset. Olemme huomionkipeitä ja reippaita kissoja. Tarzan on erittäin sosiaalinen ja rakastaa silityksiä. Nana on hieman pidättyväisempi mutta myös hyvin ihmisrakas. Etsimme yhteistä kotia. Olemme nähtävillä Pesällä. Tarzan on kuvissa kokovalkoinen kissa, Nanalla on pienet mustat merkit. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. 

 

---

LUNA & MINNI (VARATTU)
Syntynyt: 2016 & 2017
Naaraita
Olemme kissakaverukset Luna ja Minni. Asuimme yhdessä jo edellisessä kodissamme ja nyt etsimme yhteistä loppuelämän kotia. Olemme molemmat mustavalkoisia, mutta Lunalla on päävärinä valkoinen ja Minnillä taas musta. Luonteiltamme täydennämme hyvin toisiamme: Luna on rauhallinen ja arempi tarkkailija, kun taas Minni on reipas ja sosiaalinen hyppypuskija. Tulemme myös lasten kanssa hyvin toimeen. Lisätietoja meistä saat Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai lsey.kymenlaakso(at)gmail.com.

Luna Minni

 ---

MURRE
Syntynyt: 5/2018
Leikattu uros
Metsäkulman Murre on kaunis noin 5kk ikäinen poikapentu. Murre tuli kotihoitoon varsin arkana poikana ja vieläkin tilanteet jännittää. Murrea ei saa vielä silittää mutta käsi voi olla jo noin 30cm päässä ilman mitään ongelmaa. Murre rakastaa leikkejä, mutta vaatii oikean fiiliksen siihen touhuun. Sulkakepit, pallot ja hiiret saavat kyytiä. Murre rakastaa muita kissoja, innostuu kovasti kun näkee ikkunan takana lajitoverin. Murre vaatii vielä aikaa jotta luottamus löytyy. Kovasti on rohkaistunut mutta sähisee helposti ja mielellään siirtyy kauemmas tai piiloon. Kaverista tuskin olisi Murrelle haittaa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com.

Murre

---

LILI
Syntynyt: 15.8.2015
Leikattu naaras
Olen Lili, ihmisrakas tyttökissa. Nautin silityksistä ja ihmisen lähellä oleskelusta, mutta sylissä viihdyn vaan lyhyitä aikoja. Sen sijaan tykkään kovasti leikkimisestä ja kotiudun varmasti monenlaiseen kotiin. Olisiko sinun luonasi minulle, kiltille ja ihanalle kissatyttöselle oma koti? Olen tavattavissa sijaiskodissani Lappeenrannassa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.
 

 Lili Lili Lili

---

TOMA
Syntynyt: arv. 2017
leikattu uros
Olen Toma, suloinen poikakissa. Olen vielä arka, mutta kovin leikkisä tapaus. Muuttaisin mielelläni samaan kotiin ystäväni Rollen kanssa tai sitten kotiin, jossa minulle on kissaseuraa. Minut on testattu FIV/FeLV negatiiviseksi. Asun sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta saat numerosta 050 555 1186 tai sähköpostiste Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toma Toma

---

ROLLE
Syntynyt: arv.2017
Leikattu uros
Olen Rolle, komea kolli. Olen kova poika leikkimään, mutta vielä aika arka. Haluaisin muuttaa ystäväni Toman kanssa samaan kotiin tai kotiin, missä minulle on kissakaveri. Minut on testattu FIV/FeLV negatiiviseksi. Asun sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta saat numerosta 050 555 1186 tai sähköpostiste Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rolle

---

TARO
Syntynyt: arv. 10/2017
Leikattu uros
Olen Taro, persoonallinen leikattu poikakissa. Olen seurallinen ja ihmisrakas mutta Pesällä pelkään vielä kovasti kaikkea uutta. Olen kuitenkin kiltti. Olen tottunut toisen kissan seuraan. Kotioloissa katselen mieluusti telkkaria oman ihmiseni kainalossa. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

KITI
Syntynyt: arv. 2010
Leikattu naaras
Olen Kiti, ihmisrakas ja erittäin seurallinen kissa. Kuljen mieluusti ihmiseni perässä ja osallistun kodin askareisiin. Olen kiltti käsitellä ja eläinlääkärissäkin käyttäydyn hienosti. Muita kissoja inhoan joten ihannekotini olisi ainoana kissana. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

PETUNIA, PETSI, & PETE (VARATTUJA)
Syntynyt: arv. 8.8.2018
2x naaras ja 1x uros
Olemme Petunia, Petsi & Pete, aktiiviset ja touhukkaat kissanpennut. Olemme sosiaalisia ja reippaita luonteeltamme. Olemme asuneet emomme kanssa ihmisen hoivissa pienestä pitäen. Etsimme kotia jossa ennestään kissaseuraa tai muutamme mieluusti oman sisaruksen kanssa yhdessä. Olemme lähtövalmiita 14.11 alkaen. Asumme sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

  

---

PIKKUKULTA
Syntynyt: arv. 2010 

naaras
Olen Pikkukulta, suloinen 8-vuotias tyttökissa. Hoivaan tällä hetkellä kuutta pentuani Juweelia, Jungeria, Juzaa, Tsunamia, Juusoa ja Juuliaa. Kunhan lopetan imettämisen, minut leikkautetaan, jotta jatkossa en enää pentuja saisi. Olen elänyt isossa kissalaumassa ja saanut joka vuosi pentuja, joten kyllä tässä on paljon työtä ollutkin vuosien varrella! Jatkossa haaveilenkin rauhallisesta sisäkissan elämästä kodin lämmössä. Tykkään erittäin paljon muiden kissojen seurasta, joten uuteen kotiini voisi kaverikseni tulla yksi pennuistani tai vaihtoehtoisesti kaverini Juuli, joka parhaillaan hoivaa omia pentujaan toisessa sijaiskodissa Kotkassa. Minä ja pentuni olemme nähtävillä sijaiskodissamme Kotkassa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com 

Pikkukulta

---

JUUSO (VARATTU)
syntynyt: 2.8.2018
uros
Olen Juuso, lyhytkarvainen poikapentu. Olen suloinen, kiltti pusuttelija ja kova poika kehräämään. Kiipeilen olkapäillä ja rakastan olla ihan ihmisen lähellä. Olen luovutusiässä 14-viikkoisena marraskuun puolivälissä. Meitä pentuja ei luovuteta ainoiksi kissoiksi, joten jos uudessa kodissani ei ole ennestään kissakaveria, ottaisin mielelläni sinne mukaan emoni Pikkukullan tai yhden viidestä sisaruksestani (Junger, Juza, Tsunami, Juweel, Juulia). Olen nähtävillä sijaiskodissamme Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com 

Juuso Juuso

---

JUULIA
syntynyt: 2.8.2018
naaras
Olen Juulia, lyhytkarvainen tyttöpentu. Olen pentueeni pienin, enkä ole ihan niin rohkea kuin muut. Innostun välillä leikkimään muiden kanssa, mutta toisinaan tykkään vain katsella muiden touhuja. Silityksistä tykkään kovasti, ja sijaiskotini mielestä olen aivan ihana pikku kisu. Olen luovutusiässä 14-viikkoisena marraskuun puolivälissä. Meitä pentuja ei luovuteta ainoiksi kissoiksi, joten jos uudessa kodissani ei ole ennestään kissakaveria, ottaisin mielelläni sinne mukaan emoni Pikkukullan tai yhden viidestä sisaruksestani (Junger, Juza, Tsunami, Juweel, Juuso). Olen nähtävillä sijaiskodissamme Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com 

Juulia

---

RILLA
syntynyt: 2010
Leikattu naaras
Olen Rilla, hellyyttä antava ja vastaanottava, sydämen sulattava 8-vuotias tyttökissa. Toistaiseksi vielä arastelen toisia eläimiä, enkä ole tottunut pieniin lapsiin. Aamuisin olen hellyydenkipeä ja iltaisin leikkisä. Tartun innoissani leikkiin ja kaipaan aktiviteetteja sekä pulmia selvitettäväksi. Olen todella utelias, fiksu ja täydellinen kumppani sille, jolla on aikaa ja tilaa rakkaudelle. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta saa Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

Rilla

---

KAMO
Syntynyt: arv. 6/2018
Leikattu uros
Olen Kamo, supersuloinen raidallinen poikapentu. Olen hurmaava ja leikkisä tapaus ja vaikka uusia hmisiä ujostelenkin niin leikittämällä pääset nopeasti kaverikseni. Muuttaisin mielelläni toisen kissan kaveriksi. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

KAMU (VARATTU)
Syntynyt: arv. 6/2018
Leikattu uros
Olen Kamu, supersuloinen raidallinen poikapentu. Olen hurmaava ja leikkisä tapaus ja vaikka uusia hmisiä ujostelenkin niin leikittämällä pääset nopeasti kaverikseni. Muuttaisin mielelläni toisen kissan kaveriksi tai yhdessä veljeni Kamon tai Kartsan kanssa. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

Kamu Kamu

---

KARTSA (VARATTU)
Syntynyt: arv. 6/2018
Leikattu uros
Olen Kartsa, supersuloinen raidallinen poikapentu. Olen hurmaava ja leikkisä tapaus ja vaikka uusia hmisiä ujostelenkin niin leikittämällä pääset nopeasti kaverikseni. Muuttaisin mielelläni toisen kissan kaveriksi tai yhdessä veljeni Kamon tai Kamun kanssa. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 Kartsa Kartsa

---

KLOE
syntynyt arv. 25.8.2018
Naaras
Olen Kloe, todella kaunis tyttöpentu. Olen luonteeltani tarkkailija. Pidän höyhenkepillä leikkimisestä, mutta usein kapuan korkealle tarkkailuasemiin seuraamaan siskoni Klaaran leikkimistä, välillä toki seuraan liittyen. Vieraita ihmisiä arastelen vielä vähän, mutta olen kuitenkin kiltti. Kunhan saan aikaa tottua, tulen jo lähelle oma-aloitteisesti ja annan myös käsitellä. Uudessa kodissani minulla tulisi olla kissakaveri. Voisin hyvin muuttaa yhdessä siskoni Klaaran tai emoni Lilliputin kanssa. Olen luovutusiässä joulukuun alussa. Olen nähtävillä Kotkassa ja minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

Kloe Kloe

---

KLAARA (VARATTU)
syntynyt arv. 25.8.2018
Naaras
Olen Klaara, todella kaunis tyttöpentu. Olen hirmuisen utelias ja leikkisä, varsinkin höyhenkepin kanssa. Kaikki saalistukseen liittyvä on tosi jännittävää! Leikin lomassa uskaltaudun ihmisen lähelle ja annan välillä nostaa syliinkin, vaikka olenkin vielä vähän ujo vieraiden ihmisten seurassa. Uudessa kodissani minulla tulisi olla kissakaveri. Voisin hyvin muuttaa yhdessä siskoni Kloen tai emoni Lilliputin kanssa. Olen luovutusiässä joulukuun alussa. Olen nähtävillä Kotkassa ja minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

Klaara

---

KLARISA
Syntynyt: arv. 2016
Naaras
Olen Klarisa, superkaunis vakavailmeinen tyttökissa. Pentuni tulivat juuri luovutusikään ja muuttivat uusiin koteihin. Olen epäluuloinen vieraita kohtaan, mutta tutuille ihmisille hyvin seurallinen. Minut steriloidaan ym ennen kuin olen valmis muuttoon mutta olen jo varattavissa. Olen tottunut toisiin kissoihin. Klina on kaverini täällä Pesällä. Lisätietoja minusta saat Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 

---

KLINA
Syntynyt: arv. 2010
Naaras
Olen Klina, kaunis ruskeatiikeri emokissa. Pentuni tulivat juuri luovutusikään ja nyt olisin vailla ikiomaa kotia. Olen ihmisrakas mutta hieman ujo aluksi. Olen tottunut toisiin kissoihin. Klarisa on pentuni, vaikkakin jo aikuinen sellainen. Asumme Pesällä yhdessä. Minut steriloidaan ym ennen kuin olen valmis muuttoon mutta olen jo varattavissa. Lisätietoja minusta saat Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

JUULI
synt.arv. 2012
Naaras
Olen Juuli, ihmisrakas ja rapsutuksia rakastava kehruukone. Uusien ihmisten kanssa olen alkuun arka, mutta sopeudun nopeasti. Pieniin lapsiin en ole tottunut. Tällä hetkellä hoivaan syyskuun alussa syntyneitä pentujani Juppia, Judia, Juliskaa ja Junnaa, mutta olen valmis uuteen kotiin joulukuussa, kun pentuni ovat luovutusikäisiä. Ennen luovutusta minut steriloidaan. Olen tottunut muiden kissojen seuraan, ja uudessa kodissani saisi mielellään olla kissakaveri. Voisin myös muuttaa pentuni kanssa samaan kotiin. Minua voit tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

juuli

---

JULISKA
synt.arv. 8.9.
Naaras
Olen Juliska, lyhytkarvainen tyttöpentu. Olen hyvin kaunis, siro ja leikkisä. Harkitsen tekemisiäni ja olen pentueeni ujoin. Ihmiseltä haluan paljon hellyyttä. Olen lapsiin tottunut. Päivistäni ei puutu vauhtia ja hassuja kohelluksia. Olen luovutusiässä 7.12. Uudessa kodissani minulla täytyy ehdottomasti olla kissakaveri. Minua voit tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

Juliska

---

JUDI
synt.arv. 8.9.
Naaras
Olen Judi, lyhytkarvainen tyttöpentu. Olen rohkea ja kekseliäs rämäpää. Vauhtia minun toimistani ei puutu! Olen myös ihmisrakas ja lapsiin tottunut. Olen luovutusiässä 7.12. Uudessa kodissani minulla täytyy ehdottomasti olla kissakaveri. Minua voit tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

Judi

--- 

JUPPI (VARATTU)
synt.arv. 8.9.
Uros
Olen Juppi, lyhytkarvainen poikapentu. Olen rohkea, hellyyttä hamuava, leikkisä vekkuli velikulta. Olen sosiaalinen ja lapsiin tottunut. Päivistäni ei puutu vauhtia ja hassuja kohelluksia. Olen luovutusiässä 7.12. Uudessa kodissani minulla täytyy ehdottomasti olla kissakaveri. Minua voit tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

Juppi Juppi

---

JUNNA (VARATTU)
synt.arv. 8.9.
Naaras
Olen Junna, pitkäkarvainen tyttöpentu. Olen määrätietoinen oman tieni seikkailija, itsenäinen ja hyvin ihmisrakas. Olen sosiaalinen ja lapsiin tottunut. Päivistäni ei puutu vauhtia ja hassuja kohelluksia. Olen luovutusiässä 7.12. Uudessa kodissani minulla täytyy ehdottomasti olla kissakaveri. Minua voit tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

Junna Junna

---

BELLA (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras
Minä olen Bella, erittäin kaunis ja kookas tyttökissa. Nuoresta iästäni huolimatta olen emo neljälle pennulleni Sulolle, Simballe, Gizmolle ja Dantelle. Alkuun en oikein osannut olla pennuilleni emo ja tarvitsin tässä ihmisen apua, mutta nyt leikin kovasti pentujeni kanssa. Olen vielä vähän arka, mutta kun minulle antaa aikaa ja ympäristö on rauhallinen tulen jo hakemaan hyväilyjä. Toivon, että minulla on leikkikaveri uudessa kodissani. Minut on testattu FIV/FeLV-negatiiviseksi. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com.

Bella Bella

---

SEBASTIAN
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu uros
Olen Sebastian, upea valkoinen kissa mustin merkein. Olen vielä ihmisarka ja nurkkaan ahdistettuna puolustaudun. Leikin kuitenkin jo tuttujen ihmisten kanssa ja kerään koko ajan lisää rohkeutta. Ihannekodissani olisi kissakaveri tai useampi, mutta viihtyisin myös ainoana jos saan runsaasti leikkiseuraa ihmiseltäni. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Voin muuttaa kotiin jossa minulle ymmärretään antaa aikaa tutustua ihmisiin omaa tahtiani. Minua voi tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 

---

LEO
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu uros
Olen Leo, upea jättimäinen poikakissa. Olen superkiltti ja rauhallinen kissa. Painoa minulla on yli 8kg ja raamikkuutta sitäkin enemmän. Minusta luovuttiin vääriin paikkoihin pissailun vuoksi. Yhdistyksellä ollessani olen ollut täysin sisäsiisti ja minun todettiin terveeksi (myös virtsateiden kunto tutkittiin). Olen siis stressaantuvaa sorttia, ja etsin rauhallista kotia, jossa ei ole muita eläimiä. Saat minusta uskollisen lempeän ystävän. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä ja minun kanssani voi sopia tapaamisen p. 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 

---

MIINA
Syntynyt: 2005
Leikattu naaras
Olen Miina, rauhallinen ja herttainen seniori-ikäinen kissa. Olen ylipainoinen ja eläinlääkärintarkastuksessa minut todettiin muilta osin terveeksi. Olen vain siis syönyt hieman liikaa. Olen tottunut toisiin kissoihin mutta aluksi olen varautunut uusia tuttavuuksia kohtaan. Tulevan kotini tulee sitoutua laihduttamiseeni. Ihannekotini olisi rauhallinen koti aikuisten luota. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa. Minua voi tiedustella Pesän numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 

---

MAISA
Syntynyt: arv. 2011
Leikattu naaras
Olen Maisa, kaunis pitkäkarvainen tyttökissa. Luonteeltani olen seurallinen mutta omapäinen. Kokiessani tilanteen epämukavaksi näykkään tai räppään herkästi. En sovellu kotiin jossa on pieniä lapsia. Uusia ihmisiä aluksi arastelen. Ihannekotini on rauhallinen talous aikuisten lemmikkinä. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

GIZMO (VARATTU)
syntynyt: 3.9.2018
Uros
Minä olen Gizmo, ja tuo hoitoemo kutsui minua Gremlins-pennuksi, kun olin tooosi pieni. Nyt kun olen jo ”iso” poika, niin en taidakaan enää olla ihan riiviö, vaan mussukaksikin joskus olen kuullut itseäni kutsuttavan. Olen tuttipullon varassa kasvanut nämä ensimmäiset viikkoni, joten minusta on tullut oikea sylivauva. Ihan parasta on riehua veljieni Simban, Sulon ja Danten kanssa yhdessä kasassa ja sitten kiivetä nukkumaan vierekkäin, siis jos ei syliä ole tarjolla. Pitäähän sitä pientä kiusaakin joskus tehdä, ja jos olen oikein villillä päällä, niin käyn härnäämässä sitä oikeaa emoani Bellaa, ja sitten me leikitäänkin oikein kunnolla. Emomme on testattu FIV/FeLV negatiiviseksi. Olen luovutusiässä 10.12. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com.

Gizmo

---

SULO (VARATTU)
syntynyt: 3.9.2018
Uros
Minä olen Sulo ja tuo hoitoemo kutsuu minua Sulo Vileeniksi, kun olen kuulemma samanlainen hassuttelija kuin Tankki täyteen -ohjelmasta tuttu kaimani. Olen tuttipullon varassa kasvanut nämä ensimmäiset viikkoni, joten minusta on tullut oikea sylivauva. Olen pentueen aktiivisin seikkailija, joten pois tieltä oksat ja männynkävyt! Olen kuulemma ”aika sälli”, kun sille päälle satun. Puren varpaasta, jos ei sitä omaa ruokaa ala tulemaan ajoissa. Hoitoemon sääriä pitkin kipuan syliin hellittäväksi. Yöni olen tottunut nukkumaan ihmiseni vieressä, sillä nuo velipojat Simba, Dante ja Gizmo eivät osaa nukkua muualla, ja tietysti minäkin sitä tilannetta käytän hyväkseni. Emomme Bella on testattu FIV/FeLV negatiiviseksi. Luovutusiässä olen 10.12. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com.

Sulo Sulo

---

DANTE (VARATTU)
syntynyt: 3.9.2018
Uros
Minä olen Dante, oikea vilkkusilmä ja energinen pikkumies. Olen tuttipullon varassa kasvanut nämä ensimmäiset viikkoni, joten minusta on tullut oikea sylivauva. Nenäpusut kuuluvat harrastuksiini sekä sijaisemon varpaiden nakertelu, jos en leiki kolmen veljeni Gizmon, Sulon ja Simban kanssa. Pentueen pienimpänä olen hieman syrjäänvetäytyvä, mutta löytyy minustakin vastusta leikin tiimellyksessä. Olen kova tutkimaan paikkoja, mutta sehän kuulemma kuuluukin tapoihin meillä pikkukissoilla. Yöt haluan viettää lähellä ihmistä tai alan itkemään. Emomme Bella on testattu FIV/FeLV negatiiviseksi. Luovutusiässä olen 10.12. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

Dante Dante

---

SIMBA (VARATTU)
syntynyt: 3.9.2018
Uros
Minä olen Simba, hiekkalaatikon kuningas. Olen tuttipullon varassa kasvanut nämä ensimmäiset viikkoni, joten minusta on tullut oikea sylivauva. Sylissä on hyvä olla, mutta maailmassa on niiiin paljon koettavaa, joten siirrynkin mielelläni leikkimään veljieni Gizmon, Sulon ja Danten kanssa. Kiipeily on kyllä mahtavan mukavaa. Kun väsy iskee, niin kyllä se syli olisi paras paikka nokosille, mutta kivahan se on veikkojen kanssa nukkua vieretysten tai päällekkäin. Yöni haluan nukkua ihmiseni lähellä, tai alan itkemään. Emomme Bella on testattu FIV/FeLV negatiiviseksi. Luovutusiässä olen 10.12. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com.

Simba Simba

---

KIRA
Syntynyt: arv. 2017
Naaras
Olen Kira, kaunis siro tyttökissa. Olen seurallinen ja aktiivinen kissa. Kasvatin juuri pentuni luovutusikään ja steriloinnin jälkeen olen valmis muuttamaan ikiomaan kotiin. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

LINNEA
Syntynyt: arv. 2017
Naaras
Olen Linnea, noin vuoden ikäinen ruskearaidallinen tyttökissa. Tulin sijaiskotiin Kotkaan loppukesästä 2018 ja synnytin pennut syyskuussa. Olin alussa erittäin arka ja varautunut. Nyt jo annan sijaiskotimamman välillä silitellä, saatan tulla luokse kutsusta, kehrään ja jopa kellistyn selälleni odottaen lisärapsutuksia. Minulla olisi hyvä olla oma turvapaikka, jossa saan rauhassa vaikka tarkkailla kauempaa uuden kodin toimia. Uudelta kodilta toivon ymmärrystä ja aikaa aralle kissalle. Palkitsen sen kyllä luottamuksella! Olen tottunut muihin kissoihin, joten uudessa kodissani saisi mieluusti olla kissakaveri. Pentuni ovat luovutusiässä joulukuun puolessavälissä, jolloin minäkin olen valmis uuteen kotiin steriloinnin jälkeen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

ROMMI
Syntynyt: 8.9.2018
Uros
Olen Rommi, suloinen musta poikakissa. Olen vielä vähän arka, kuten emonikin, mutta tulen jo välillä kutsusta ihmisen luokse. Olen erittäin leikkisä ja utelias poika. Tulen usein hoitajani viereen tutkimaan uusia asioita. Rakastan leikkimistä! Olisin myös erittäin innokas tutustumaan sijaiskodin koiraan, jonka olen välillä nähnyt oven takana. Uudessa kodissani varmasti reipastuisin nopeasti, jos siellä olisi kesy kissakaveri. Olen luovutusiässä 15.12. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

JALLU
Syntynyt: 8.9.2018
Uros
Olen Jallu, suloinen harmaa poikapentu. Rakastan kaikkia leluja, sulkakeppejä, pahvilaatikoita, palloja, naruja, ja parasta on painit Rommi-veikkani kanssa. Annan ihmisen silittää, mutta olen vähän varauksellinen vielä, koska emonikin on arka. Uudessa kodissani varmasti reipastuisin nopeasti, jos siellä olisi kesy kissakaveri. Olen luovutusiässä 15.12. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com