Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta. Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa, p. 045 69 49 597. Seuraavat vierailuajat ovat 2.7 ja 16.7.

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

Kissojen adoptointien ohella etsimme sijoituskoteja seniorikissoille. Sijoituskotitoimintaan ja -kissoihin voit tutustua Sijoituskissat -sivulla.

Eläinkoti Pesä ei vastaanota eikä välitä löytöeläimiä. Jos olet löytänyt tai kadottanut eläimen, katso toimintaohjeet täältä: Ohjeet/Löytöeläimet 

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

AINO
syntynyt 4/2014
leikattu naaras
Aino on ollut sijaiskodissa jo syyskuun lopusta asti. Alkuun hyvinkin arka Aino on rohkaistunut kovasti. Sylikissa Aino ei ole, mutta rapsutuksista ja harjauksesta Aino tykkää. Aino on innokas leikkimään, mutta leikkii hipi hiljaa, jollei sitten ihminen leikitä, silloin voi innostua juoksemaan vähän hurjemminkin. Hiljaa leikkiminen voi johtua sijaiskodin omasta kissasta, jonka mielestä leikkiminen on painimista ja Ainon mielestä leikkiminen on jotain ihan muuta. Aino tykkää kävyistä joita syksyllä kerättiin nyt on vaan kaikki hajonneet, ja uusia odotellaan. Kaikki narut ja pallot ja muut on myös kivoja. Herätessään Aino venyttelee viehkeästi kuin balettitanssija. Tv:n luonto-ohjelmat on mukavia sekä ikkunoista ulos katselu. Valjaisiin Aino ei ole vielä tottunut, vaikka seuraa tarkasti kun sijaiskodin kissalle laitetaan valjaat ja se pääsee ulos. Kun sijaiskodin kissa tulee sisään sitä pitää haistella tosi innoisaan, kun on kaikkia uusia hajuja. Lisätietoja Ainosta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck, p. 045 694 9597.

Ainon kuulumisia 11.5.2017: Nyt Ainon kanssa on jo pari kertaa kokeiltu pihalla käyntiä ja hän tutkii pihapiiriä koko ajan rohkeammin. Aino on silityksistä nauttiva ihana kissaystävä.

 

---

JUSTUS
syntynyt 2010
leikattu uros
Olen komea tiikeriraitainen kissaherra Justus. Luonteeltani olen aktiivinen ja seurallinen ja osallistun mielelläni kaikenlaiseen tekemiseen. En ole sohvaperuna ja toivoisin pääseväni kotiin jossa olisi mukavasti puuhastelua ihmisten kanssa. Persoonani osaa kuitenkin joskus olla aika vaativa ja esimerkiksi jos minua silitetään, se tapahtuu vain minun ehdoillani eikä se saa kestää pitkään. Jos hermostun, saatan kertoa asiasta näykkäisemällä ja joskus tassukin heilahtaa.

Tarvitsisinkin kodin, jossa persoonani ja nämä tapani osattaisiin ottaa huomioon. Lapsiperhe ei luonteeni vuoksi ole minulle kaikista sopivin uusi koti, vaikka lapset ovatkin minusta ihan ok satunnaisina annoksina. Tykkään leikkiä vauhdikkaita saalitusleikkejä lelujen kanssa. Rakastan muuten ruokaa, nimenomaan märkäruokaa. Sanovat että syön uskomattomalla vauhdilla ja uskomattomia määriä. Täällä Eläinkoti Pesällä asuu muitakin kissoja ja niistä en ole ollut moksiskaan. Saattaisin siis sopeutua myös toisen kissan kumppaniksi. Justus on muuttanut sijaiskotiin. Lisätietoja Justuksesta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck, p. 045 694 9597.

 

---

KEIJO 
Syntynyt: 12.5.2011
leikattu uros
Olen Keijo, komea pitkäkarvainen kolli. Rakastan silityksiä ja viihdyn sylissäkin. Olen ensin varautunut vieraita ihmisiä kohtaan. Olen kova leikkimään varsinkin saalistusleikkejä. Pesällä olin äksy muita kissoja kohtaan vaikka olen lähtöisin isosta kissapopulaatiosta. En tykkää jakaa ruokia, leluja enkä ihmisen huomiota vaan haluan itse olla kaiken keskipisteenä. Lisätietoja Keijosta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck, p. 045 694 9597. 

 

---

SELENA
Syntynyt: arv. 15.7.2016
leikattu naaras
Olen Selena, n. 11kk ikäinen tyttöpentu. Olen luonteeltani arka ja utelias. Pelätessäni sähisen ja saatan räpätä. Ihannekodissani olisi kissakaveri tai useampi. Olen tottunut toisiin kissoihin. Persoonallisena piirteenäni minulla on karsastavat silmät. Olen Pesällä etsimässä omaa kotia.

Kuulumisia 27.6.2017: Selena on viettänyt kolmisen viikkoa Pesällä palattuaan sijaiskodista. Selena leikkii jo ihmisen kanssa ja tulee ihan viereen istuskelemaan. Eniten Selena rakastaa toisia kissoja ja usein puskeekin innoissaan häkkinsä ovea kun näkee muiden kissojen jaloittelevan. Selenan ihannekodissa olisi kissakaveri.

---

JULY "Juuli"
Syntynyt: 4.6.2014
leikattu naaras
Olen Juuli, herttainen ja sievä kissaneiti. Olen luonteeltani arka mutta leikkisä. Tykkään leikkiä äänekkäillä leluilla. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Juulin kuulumisia 11.4.2017: 

Olen sijaiskodissa opettelemassa rohkeammaksi tytöksi. Ensimmäisenä viikkona piileksin kirjahyllyssä keittokirjojen takana ja tulin vasta yöllä syömään, kun kukaan ei liikkunut asunnossa. Pikkuhiljaa tulin katsomaan kenen kanssa oikein asun ja nykyisin minusta on jo mukava nukkua mahan päällä, mutta vain silloin kun minulle sopii. Sisälläni asuu myös ihan iso moottori, vaikka olenkin pieni kisu, olen kova kehräämään ja puskemaan. Joskus on hurjan kiva työntää koko pää hihaan.

Vieraista en pidä ollenkaan, silloin on parasta menna perimmäiseen nurkkaan ja tulla ulos vasta, kun olen varma, että vieraat ovat lähteneet. Ovisummerinkin on inhottava ja kaikki kovat äänet, silloin juoksen karkuun. Tulen syliin, kun siltä tuntuu ja lähden, kun pitkästyn. MInusta on kiva istua ikkunalaudalla ja katsella lintuja puissa ja kaikkea mitä ulkona tapahtuu. Luonto ohjelmat on pakko katsoa, etenkin jos eläimet ääntelevät. Suosikki leikkikalujani ovat pallot, etenkin jos ne pitävät ääntä ja silmälasin sankoja on kiva pureksia. Joskus pitää juosta todella lujaa niin, että kaikki matot ovat makkaralla.

Syön tosi mielelläni kuivaruokaa ja illalla jotain herkkua esim. jauhelihaa tai silakoita, märkäruokakin on hyvää, kunhan vaan ei ole tonnikalaa. Luonteeltani olen hurjan kiltti, en koskaan kiipea pöydille, enkä pudottele tavaroita. Joskus kun haluan kujeilla on aika hauskaa vähän hyökätä varpaiden kimppuun, etenkin jos ne ovat peiton alla. Etsin rauhallista omaa kotia, jossa saan aivan rauhassa tutustua uusiin paikkoihin ja ihmisiin.

---

MUSTIKKA 
syntynyt 15.6.2014
leikattu naaras
Olen Mustikka ja etsin uutta kotia sijaiskodista käsin. Olen vielä vähän arka uusia ihmisia kohtaan, mutta täällä sijaiskodissa olen ystävystynyt toisen kissaneidin kanssa ja yhdessä uskallan jo vähän tulla puskemaankin. Toisaalta kaipaan myös huomiota ja pidän paljon leikkimisestä. Rakastan tuijotella ikkunasta ulos ja olen aika vaativa silitysten suhteen: Täpäytän tassulla jos silitykset ja rapsuttelut eivät miellytä. Myöskään nostelusta en juurikaan pidä. Olen kuitenkin kova puskemaan ja kiehnäämään varsinkin ruoka-aikaan. Toivoisin saavani melko rauhallisen kodin, sillä olen aika herkkä luonne. Mustikka kävi jo kodissa mutta palautui meille ongelmakäytöksen vuoksi. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

KAISA
Syntynyt: 23.8.2011
naaras
Olen Kaisa, herttainen emokissa. Olen luonteeltani kiltti mutta ujostelen aluksi ihmisiä. Tulen toimeen toisten kissojen kanssa. Olen valmis uuteen kotiin kesäkuun lopussa. Kielo on siskoni ja meille sopisi myös yhteinen koti.

Kaisan kuulumisia 27.6.2017: Kaisa on reipastunut paljon ja toipui hyvin steriloinnista. Kaisa on utelias ja leikkisä, ja tykkää seurailla ihmisen puuhia. Tutun ihmisen silityksistä Kaisa pitää. Kaisa sopii kotiin jossa saa rauhassa kotiutua.

---

REMU
Syntynyt: arv. 2010
leikattu uros
Olen Remu, kiltti ja seurallinen musta kissapoika. Jouduin yllättäen uutta kotia etsimään ja olen vielä hämmentynyt elämänmuutoksesta. Entisessä kodissani olin reipas ja leikkisä kissa mutta Pesällä en vielä leiki tai hae ihmisen huomiota.

Remun kuulumisia 5.6.2017: Remu on reipastunut ja on todella herttainen tapaus. Remu rakastaa silityksiä ja puskee ihmistä vasten. Remu olisi valmis omaan kotiin. 

 

---

NILA & FIDO
Syntynyt: Nila 2010 ja Fido 2012
leikattu naara ja uros
Olen Nila, kaunis pienehkö tyttökisu. Ystäväni nimi on Fido. Etsimme Fidon kanssa yhteistä kotia, sillä olemme jo vuosia olleet parhaat kaverukset. Olemme kumpikin luonteeltamme reippaita ja ihmisrakkaita. Nautimme silityksistä, ja leikimme mieluusti yhdessä tai erikseen. Minä olen kuvissa tuo enemmän valkoinen ja ystäväni Fido on kuin ilmetty Latz-kissa. Tulethan tutustumaan meihin, jos kotiisi mahtuisi kaksi kissaa kerralla! 

Nilan ja Fidon kuulumisia 5.6.2017: Olemme ihana parivaljakko! Minä olen pomo mutta hyvin sopuisaa on elomme. Fido nauttii valtavasti silityksistä ja on todella kiltti herrasmies. Minäkin nautin huomiosta mutta omilla ehdoillani. Olisimme valmiita muuttamaan omaan kotiin.

 

---

ULLA
Syntynyt: 16.6.2010
leikattu naaras
Olen Ulla, pienikokoinen tyttökissa. Olen luonteeltani aluksi ujo vieraassa ympäristössä ja vieraiden ihmisten kanssa. Kotiuduttuani olen seurallinen ja nautin omien ihmisten huomiosta. Olen tottunut toisiin kissoihin.

Ullan kuulumisia 5.6.2017: Ulla on reipastunut paljon ja rakastaa silityksiä. Ulla on tosi pikkuruinen kissa ja vaatimaton persoona. Ulla ei tee numeroa itsestään mutta ilahtuu saadessaan huomiota. Ulla sopisi myös toisen kissan kaveriksi sillä vaikuttaa hyvin sosiaaliselta toisia kissoja kohtaan.

 

---

JASU
Syntynyt: arv. 2013
leikattu uros
Olen Jasu, ujo Latz-kissan näköinen poika. Tulin etsimään kotia yhdessä äitini Ullan kanssa, mutta voimme muuttaa myös eri osoitteisiin koska emme ole erityisen läheisiä. Olen tottunut toisiin kissoihin. Olen arka aluksi vieraille mutta nautin omien ihmisteni silityksistä. Leikkimisestä pidän myös.

Jasun kuulumisia 27.6.2017: Jasu nauttii valtavasti tutun ihmisen silityksistä ja on herttainen lempeä poika. Jasu tykkää leikkiä ja tulee erinomaisesti toimeen toisten kissojen kanssa. Jasu ilahtuisi varmasti jos saisi kodin toisen kissan kaverina mutta ainoanakin tämä poika viihtyy.

---

KIELO
Syntynyt: 23.8.2011
naaras
Olen Kielo, sievä kissaäiti. Olen kotoisin suuresta kissapopulaatiosta, johon kuuluivat mm. Kaisa, Katri, Kulkuri, Keijo ja pari kymmentä muutakin. Kaisa on siskoni. Olen arka mutta kiltti. Olen kasvattanut kuusi pentuani luovutusikään ja olen steriloinnin jälkeen valmis omaan kotiin. 

Kielon kuulumisia 27.6.2017: Kielo on pieni ja vikkelä kissatyttö, joka nauttii ihmisen seurassa touhuamisesta. Kielo tulee satunnaisesti silitettäväksi tutulle ihmiselle mutta muutoin mieluiten väistää liian liki tulevaa ihmistä. Kielo on todella leikkisä ja touhukas. Aivan valloittava persoona!

---

HILLA & LALLI
Syntynyt: 22.9.2014
leikattu naaras ja uros
Olen Hilla, kaunis tyttökisu. Pitkäkarvainen mustavalkoinen komistus on veljeni Lalli. Olemme aina asuneet yhdessä ja etsimme yhteistä kotia. Lalli on kova kehräämään ja taitava leikkijä. Lalli tykkää hyppiä korkealle leluja jahdatessaan. Lalli on mieluusti aina paikalla hakemassa huomiota omilta ihmisiltään. Minä olen itsenäisempi ja tulen hakemaan silityksiä sitten kun siltä tuntuu. Olemme aluksi hieman arkoja vieraassa paikassa. Olemme ulkoilleet valjaissa. Minä tykkään kovin ulkoiluhetkistä mutta Lalli joskus säikkyy kovia ääniä ja äkkinäisiä tilanteita. Lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

ELVIS & VILI
Syntynyt: Elvis s. 2010 ja Vili s. 2011
leikattuja uroksia
Olen Elvis, maailman herttaisin kissa. Olen kiltti ja nautin kaikesta huomiosta. Rakastan harjattavana oloa, valjaskävelyitä ja herkkuja. Painoin 10,1kg Pesälle saapuessani ja nyt painan 9kg. Uuden kodin tulee sitoutua noudattamaan uutta ruokavaliotani jotta painoni putoaa pikkuhiljaa jatkossakin. Sanovat että olen vaarallisen ylipainoinen. Iloitsen laihtumisesta, sillä nyt pääsen hyppäämään paremmin ja uskallan kiiveä korkeallekin. Tämä mustavalkoinen raamikas herra on paras ystäväni Vili. Olemme olleet yhdessä aina ja haluamme olla jatkossakin. Vili on myös todella kiltti kissa ja rakastaa huomiota. Vili tykkää leikkiä ja leikkii varsin koiramaisesti välillä. Olemme rauhallisia ja leppoisia kumppaneita. Kenties sopivia juuri sinulle?

---

ARETHA JA PENNUT (ARNOLD, ARVI, ARMI & ARMAS) 
Syntyneet: emo s. 2015, pennut s. 19.4.2017
3 urospentua ja 1 narttupentu
Olemme mustia kissanpentuja, reippaita ja leikkisiä. Aretha-emomme on arka ja soveltuu rauhalliseen kotiin. Aretha on tottunut toisten kissojen seuraan. Me pennut olemme luovutusikäisiä vko 28 ja Aretha on valmis uuteen kotiin n. vko 30 steriloinnin jälkeen. Pennut luovutamme ensisijaisesti koteihin, joissa ennestään kissakaveri tai yhdessä toisen pennun/emon kanssa. Mikäli olet kiinnostunut pennun/pentujen adoptoinnista, täytäthän ensin adoptiohakemuksen. Sijaiskotivastaavamme ottaa yhteyttä hakemuksen jättäneisiin. Kaikki pennut ovat varattuja! Lisätietoja puhelimitse antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck, p. 045 694 9597.

 

---

KILLE
Syntynyt: arv. 6/2014
leikattu uros
Olen Kille, erittäin reipas ja ihmisrakas poikakissa. Rakastan huomiota ja olen hyvin leikkisä. Minusta luovuttiin käytösongelman vuoksi eli en ollut edellisessä kodissani aina sisäsiisti. Pesällä minulla todettiin virtsatietulehdus ja olen valmis uuteen kotiin tervehdyttyäni. Sovin rohkean luonteeni puolesta monenlaiseen kotiin. Virtsatieongelmia voi ehkäistä laadukkaalla ruokavaliolla eli minun hyvinvoinnille on tärkeää viljaton mahdollisimman lihapitoinen ruokavalio.

 ---

URRA
13v.
Suomenlapinkoira,
leikattu uros
Urra on ystävällinen vanha herra, joka tulee toimeen lasten kanssa ja on ollut myös muiden koirien seurassa. Urra etsii loppuelämän eläkekotia omistajan ikääntymisestä johtuvien pitovaikeuksien vuoksi. Nykyinen omistaja valitsee Urralle itse sopivan kodin, ja LSEY toimii koiran kaupassa vain välittäjänä. Urraan pääsee sovitusti tutustumaan nykyiseen kotiinsa.
Mikäli olet kiinnostunut Urrasta, ota yhteyttä koirien sijaiskotivastaava Saaraan osoitteeseen lsey.jasensihteeri(at)gmail.com