Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta tai sopimalla ajan etukäteen puhelimitse: Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan. Seuraavat vierailuajat ovat 4.11 ja 18.11.

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

WIENO
Syntynyt: 2012
Leikattu naaras
Olen Wieno, kaunis tyttökissa. Olen sosiaalinen ja seurallinen halutessani mutta osaan olla hyvin temperamenttinen jolloin käsittelyni on vaikeaa. Lapsista en pidä. Toisiin kissoihin en ole tottunut mutta Pesällä olen suhtautunut kissakamuihin ystävällisesti. Olen on nähtävillä sijaiskodissani Kouvolassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

 Wieno 

---

MORRO (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2011
Leikattu naaras
Olen superhurrrrrmaava pieni tyttökissa ja olen aivan täynnä rakkautta. Hännänpääni värisee kuin kalkkarokäärmeellä silkasta onnesta, kun minua huomioidaan tai saan silityksiä. Olen erittäin rauhallinen, tykkään tepsutella sängyllä edestakaisin silityshetkinä ja hurista itsekseni. Lempitouhuihini kuuluu myös sijaiskotiemännän vatsan päällä seisominen ja leipominen. Moni minut nähnyt on sanonut, että näin ihana kissa saa varmasti nopeasti kodin! Olen nähtävillä Kotkassa ja minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

TUPUNA JA RISTO
Olemme n. 2-3v ikäiset kanikaverukset ja etsimme yhteistä kotia. Olemme molemmat terveitä, kesyjä ja rauhallisia kaneja. Jaloittelemme häkkien ulkopuolella yhdessä, mutta asumme vielä omissa häkeissämme. Meillä on vielä tutustuminen kesken, mutta varmaan ajan kanssa voisimme asua isossa yhteisessä häkissä. Meistä Risto on leikattu. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Joutsenossa. Meistä voi kysellä Pesän numerosta 050 555 1186.

Tupuna  Risto

---

SAKU & SAMU
Syntyneet: arv. 2016-2017
Leikattuja uroksia
Olemme Saku ja Samu, leikatut pienikokoiset kissapojat. Olemme peräisin kissapopulaatiosta, jossa on kissaflunssataustaa (Chlamydia). Olemme olleet koko ajan oireettomia mutta saamme silti lääkityksen sairauteen. Olemme leikkisiä, mutta hyvin arkoja. Pidämme toistemme seurasta ja lähtisimme mieluiten yhdessä. Erikseen voimme muuttaa kotiin jossa on jo kissakaveri (kissan rokotusten oltava kunnossa). Olemme nähtävissä Pesällä.

 

---

EINO & AINO
uros ja naaras
s. 24.5.2018 
Nämä pennut ovat sosiaalisia, reippaita ja leikkisiä. Pentujen emot ovat kissapopulaatiosta ja populaation kissoilla on todettu Chlamydian aiheuttamaa kissaflunssaa. Pennut ovat oireettomia mutta voivat kantaa sairautta. Pennut luovutetaan vain pareittain koteihin joissa ei ole ennestään kissoja tai yksittäin/pareittain koteihin joiden muilla kissoilla on rokotukset kunnossa. Pennut ovat eläneet kotioloissa yhdessä porukassa emon ja kahden muun pentueen kanssa. Pennut ovat nähtävillä sijaiskodissa Imatralla. Pennut luovutetaan madotettuina, rokotettuina, sirutettuina ja terveystarkastettuina. Emomme on testattu FIV/FeLV negatiivisiksi. Kuvissa vasemmalta Aino ja oikealla Eino. Tiedustelut Pesän numerosta 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

  

---

KIDE ja HOUDINI
Syntynyt: 5/2018 ja 4/2018
naaraita
Olemme Kide ja Houdini, reippaat tyttöpennut. Olemme hyvät ystävät keskenämme ja haluamme siksi yhteisen kodin. Kide tykkää leikkiä ja riekkua, sekä tutkia uteliaana ympäristöä. Käsittelytoimet sujuvat malliikkaasti. Houdini löydettiin Kotkan keskustasta kesken vilkkainta meripäiväviikonloppua. Houdini oli kovin arka ja pelokas, ja onnistui välttelemään kiinniottajia kaikin tavoin - siitä sai nimekseen Houdini. Sijaiskodissa Houdini on oppinut luottamaan ihmiseen ja on touhukas pikkukisu. Kuvissa Houdini on kissa, jolla valkoista. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Haminassa. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. Lisätietoja meistä saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Kide Houdini
---

NASU
Syntynyt: 1.4.2015
Leikattu naaras
Olen Nasu, kaunis ja herttainen tyttökissa. Kehrään ja leivon tassuillani kovasti sekä juttelen vienolla äänelläni. Suhtaudun suopeasti toisiin kissoihin ja kuvailevat minua myös rauhalliseksi. Asun tällä hetkellä sijaiskodissa Kotkassa, mutta olen valmis muuttamaan omaan kotiin kun olen saanut kaikki tarvittavat rokotteet. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Nasu  Nasu

---

JIMI
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu uros
Olen Jimi, kaunis puolipitkäkarvainen punainen kissa. Olen luonteeltani rauhallinen ja hieman ujo. Nautin kuitenkin silityksistä ja omien ihmisteni antamasta huomiosta. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta. Olen FIV positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä

  Jimi Jimi

---

JAMI
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu uros
Olen Jami, punavalkoinen lyhytkarvainen poikakissa. Luonteeltani olen rauhallinen ja kiltti, uusissa tilanteissa pelokas. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta. Nautin omien ihmisteni silityksistä ja pusken onnellisena saadessani huomiota. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Jami Jami

---

JIPPU
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu naaras
Olen Jippu, ihmisrakas pienikokoinen tyttökissa. Olen varautunut uusissa tilanteissa mutta omille ihmisilleni olen seurallinen ja reipas. Alkuelämäni olen elänyt isossa kissapopulaatiossa. Olen FIV-positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV-positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä. Syöpymä on vienyt hampaani ja suussani on enää kaksi hammasta. Syöminen onneksi sujuu hyvin myös hampaattomana. Olen jo varattavissa, mutta en ihan vielä valmis muuttamaan omaan kotiin.

  Jippu Jippu

---

SAIMIS
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Saimis, arka mutta utelias kissa. Luonteeltani olen leikkisä ja tarkkailen mieluusti ihmisen toimia. Ahdistettuna puolustaudun. Etsin rauhallista kotia aikuisten luota. Toinen silmäni on synnynnäisesti pienikokoinen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Saimis Saimis

---

MALLA
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu naaras
Olen Malla, superkaunis pienikokoinen tyttökissa. Minulle tehtiin yhdistykselle tullessani patellaluksaation korjausleikkaus, koska takapolvilumpioni ei pysynyt kuopassaan. Olen toipunut leikkauksesta täysin ja jalkani toimii nyt normaalisti. Olen luonteeltani arka, mutta utelias. Rakastan toisia kissoja ja ihannekodissani olisi kiltti kissakaveri tai useampi. Etsin rauhallista kotia aikuisten luota. Pelätessäni puolustaudun ja vaadin aikaa kotiutumiseen. Pesällä kuitenkin jo reippaasti jaloittelen häkin ulkopuolella ja uskallan leikkiä ihmisten seurassa. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Malla Malla

---

TIMO 
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu uros
Olen Timo, hellyydenkipeä ja ystävällinen kissa. Alkuun olin arka ja halusin tutustua rauhassa, mutta pian huomasin miten mukavilta silitykset ja rapsutukset tuntuvat. Nyt hakeudun jo oma-aloitteisesti ihmisten luo hakemaan hellyyttä. Olen kova poika puskemaan ja kehräämään. Asun sijaiskodissa Haminassa ja suhtaudun sijaiskodin muihin kissoihin ystävällisesti. Koirat vielä vähän epäilyttävät, mutta niihinkin olen jo varovasti alkanut tutustua. Lapsiakin olen tavannut ja heihin suhtaudun varsin kiltisti. Olen siis myös aika utelias ja rohkea kaveri kun minulle annetaan riittävästi aikaa. Olen valmis muuttamaan omaan kotiin. Lisätietoja minusta saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Timo Timo

---

LILLI
Syntynyt: arv. 8/2017
Leikattu naaras
Olen Lilli, suloinen musta tyttökissa. Olen kiltti ja leikkisä, mutta vielä kovin arka. Alkujaan olen kissapopulaatiosta ja tottunut elämään toisten kissojen kanssa. Minusta voisi siis olla kiva juttu jos uudessa kodissa minulla olisi kissakaveri.  Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. Olen FIV/FeLV negatiivinen.
Lilli Lilli

---

LISKI 
Syntynyt: arv. 1.1.2017
Leikattu uros
Olen Liski, raamikas ja komea pikimusta kissa. Olen hieman ujo mutta nautin tuttujen ihmisten silityksistä. Olen leikkisä ja aktiivinen kissa. Ihannekodissani olisi kissakaveri. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

---

MEIJU & MEINI
Syntynyt: Meiju s. 2011 ja Meini s. 2009
Leikattuja naaraita
Olemme Meiju ja Meini, ragdoll kaverukset. Olemme seurallisia ja ihmisrakkaita. Nautimme silityksistä ja toistemme seurasta. Meijulla on ollut virtsatieongelmia, josta johtuen Meijulla on erityisruokavalio. Etsimme kotia jossa ei ole pieniä lapsia eikä muita kissoja. Kuvissa Meini on vaalea ja Meiju tumma. Meidät on testattu FIV/FeLV negatiivisiksi. Olemme nähtävillä sijaiskodissa. Lisätietoja meistä saa puhelimitse 050 555 1186 tai sähköpostitse lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. 

 

---

NOFFI
Syntynyt: 20.3.2007
Leikattu uros
Olen Noffi, seniori-ikäinen seurallinen poikakissa. Olen iästäni huolimatta leikkisä ja pidän juoksentelusta. Muutoin olen rauhallinen tapaus ja nautin kovasti silityksistä. Kävin juuri verikokeissa ja veriarvoni olivat hyvät. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

TARZAN & NANA
Syntynyt: 2009
Leikattu uros & naaras
Olemme Tarzan ja Nana, herttaiset 9v ikäset kissasisarukset. Olemme huomionkipeitä ja reippaita kissoja. Tarzan on erittäin sosiaalinen ja rakastaa silityksiä. Nana on hieman pidättyväisempi mutta myös hyvin ihmisrakas. Etsimme yhteistä kotia. Olemme nähtävillä Pesällä. Tarzan on kuvissa kokovalkoinen kissa, Nanalla on pienet mustat merkit. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. 

 

---

LUNA & MINNI
Syntynyt: 2016 & 2017
Naaraita
Olemme kissakaverukset Luna ja Minni. Asuimme yhdessä jo edellisessä kodissamme ja nyt etsimme yhteistä loppuelämän kotia. Olemme molemmat mustavalkoisia, mutta Lunalla on päävärinä valkoinen ja Minnillä taas musta. Luonteiltamme täydennämme hyvin toisiamme: Luna on rauhallinen ja arempi tarkkailija, kun taas Minni on reipas ja sosiaalinen hyppypuskija. Tulemme myös lasten kanssa hyvin toimeen. Lisätietoja meistä saat Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai lsey.kymenlaakso(at)gmail.com.

Luna Minni

 ---

JALMARI
Syntynyt: 2013
Leikattu uros
Olen Jalmari, arka mutta herttainen entinen kulkukissa, ja varsin komea kollipoika. Minut on loukutettu populaatiosta ja ihmisen kanssa sisätiloissa eläminen on minulle vielä kovin jännittävä asia. Minut on kastroitu ja rokotuksiin ja sirutukseenkin olen kuulemma pian menossa, vaikka eläinlääkäriä kovasti jännitänkin. Sijaiskotini muihin kissoihin suhtaudun kiinnostuneen ystävällisesti, vaikka ne eivät valitettavasti minusta piittaa. Tarvitsen kärsivällisen ja rauhallisen kodin, jolla on kissakokemusta ja jossa ymmärretään aran kissan sielunelämää. Uudessa kodissani tulisi ehdottomasti olla kissakaveri tai useampi, joiden seurassa rohkaistuisin. Jos vain saan rauhassa opetella kotielämää, olisin varmasti omalle ihmiselleni mitä uskollisin ja paras kaveri.

Jalmari Jalmari

 ---

MONNI
Syntynyt: 5/2018
Naaras
Monni on mustavalkoinen, noin 5kk ikäinen tyttöpentu. Monni tuli meille kotihoitoon maaseudun kodittomana. Alkuun Monni oli todella arka, mutta on rohkaistunut todella paljon. Innostuu leikeistä pienen lämmittelyn jälkeen, sulkakeppileikit on parasta. Monnia saa myös silittää, joskus poistuu paikalta kylläkin vielä. On kiinnostunut ja on myös kerran tullut viereen peiton alle. Makoilee rennosti vaikka touhuat vieressä, mutta myös helposti vielä sujahtaa vähän kauemmas. Välillä sähisee, mutta ei sen kummempaa. Vähän kun Monni saa aikaa saat tästä varmasti ihanan ystävän! Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com.

Monni

---

MURRE
Syntynyt: 5/2018
Uros (Menossa leikkaukseen)
Metsäkulman Murre on kaunis noin 5kk ikäinen poikapentu. Murre tuli kotihoitoon varsin arkana poikana ja vieläkin tilanteet jännittää. Murrea ei saa vielä silittää mutta käsi voi olla jo noin 30cm päässä ilman mitään ongelmaa. Murre rakastaa leikkejä, mutta vaatii oikean fiiliksen siihen touhuun. Sulkakepit, pallot ja hiiret saavat kyytiä. Murre rakastaa muita kissoja, innostuu kovasti kun näkee ikkunan takana lajitoverin. Murre vaatii vielä aikaa jotta luottamus löytyy. Kovasti on rohkaistunut mutta sähisee helposti ja mielellään siirtyy kauemmas tai piiloon. Kaverista tuskin olisi Murrelle haittaa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com.

Murre

---

LILI
Syntynyt: 15.8.2015
Leikattu naaras
Olen Lili, ihmisrakas tyttökissa. Nautin silityksistä ja ihmisen lähellä oleskelusta, mutta sylissä viihdyn vaan lyhyitä aikoja. Sen sijaan tykkään kovasti leikkimisestä ja kotiudun varmasti monenlaiseen kotiin. Olisiko sinun luonasi minulle, kiltille ja ihanalle kissatyttöselle oma koti? Olen tavattavissa sijaiskodissani Lappeenrannassa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.
 

 Lili Lili Lili

---

TOMA
Syntynyt: arv. 2017
leikattu uros
Olen Toma, suloinen poikakissa. Olen vielä arka, mutta kovin leikkisä tapaus. Muuttaisin mielelläni samaan kotiin ystäväni Rollen kanssa tai sitten kotiin, jossa minulle on kissaseuraa. Minut on testattu FIV/FeLV negatiiviseksi. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.
Toma Toma

---

ROLLE
Syntynyt: arv.2017
Leikattu uros
Olen Rolle, komea kolli. Olen kova poika leikkimään, mutta vielä aika arka. Haluaisin muuttaa ystäväni Toman kanssa samaan kotiin tai kotiin, missä minulle on kissakaveri. Minut on testattu FIV/FeLV negatiiviseksi. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.
Rolle

---

KLAUDIA (VARATTU)
Syntynyt: arv. 27.7.2018
Naaras
Olen Klaudia, kaunis puolipitkäkarvainen tyttöpentu. Olen leikkisä ja aktiivinen, vieraita ihmisiä vielä arastelen. Olen kiltti ja annan käsitellä itseäni. Haluan muuttaa uuteen kotiin joko sisarukseni kanssa, tai ennestään kissalliseen talouteen. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

KLARA
Syntynyt: arv. 27.7.2018
Naaras
Olen Klara, hurmaava puolipitkäkarvainen tyttöpentu. Olen leikkisä ja iloinen pentu. Olen harkitseva vieraiden ihmisten lähellä ja usein annan reippaampien sisarusteni osallistua ensin leikkeihin. Olen kiltti ja annan käsitellä itseäni. Haluan muuttaa uuteenkotiin joko sisarukseni kanssa, tai ennestään kissalliseen talouteen. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

KLAS
Syntynyt: arv. 27.7.2018
Uros
Olen Klas, tiikeriraitainen lyhytkarvainen poikapentu. Olen pentueen vauhdikkain ja rakastan leikkiä täysillä. Nautin ihmisen seurasta leikittäessä, vieraiden ihmisten silityksiä väistän. Olen kiltti ja annan käsitellä itseäni. Haluan muuttaa uuteen kotiin joko sisarukseni kanssa, tai ennestään kissalliseen talouteen. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

KLENI (VARATTU)
Syntynyt: arv. 27.7.2018
Uros
Olen Kleni, suloinen mustavalkoinen poikapentu. Olen utelias ja leikkisä mutta pelkään vielä vieraita ihmisiä. Seurailen usein taustalla reippaampien sisarusteni leikkiessä ihmisten kanssa. Olen kiltti ja annan käsitellä itseäni. Haluan muuttaa uuteenkotiin joko sisarukseni kanssa, tai ennestään kissalliseen talouteen. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

TARO
Syntynyt: arv. 10/2017
Leikattu uros
Olen Taro, persoonallinen leikattu poikakissa. Olen seurallinen ja ihmisrakas mutta Pesällä pelkään vielä kovasti kaikkea uutta. Olen kuitenkin kiltti. Olen tottunut toisen kissan seuraan. Kotioloissa katselen mieluusti telkkaria oman ihmiseni kainalossa. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

KITI
Syntynyt: arv. 2010
Leikattu naaras
Olen Kiti, ihmisrakas ja erittäin seurallinen kissa. Kuljen mieluusti ihmiseni perässä ja osallistun kodin askareisiin. Muita kissoja inhoan joten ihannekotini olisi ainoana kissana. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com