Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta. Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa, p. 045 69 49 597. Seuraavat vierailuajat ovat 28.1 ja 11.2.

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

MUSTIKKA 
syntynyt 15.6.2014
leikattu naaras
Olen Mustikka ja etsin uutta kotia sijaiskodista käsin. Olen vielä vähän arka uusia ihmisia kohtaan, mutta täällä sijaiskodissa olen ystävystynyt toisen kissaneidin kanssa ja yhdessä uskallan jo vähän tulla puskemaankin. Toisaalta kaipaan myös huomiota ja pidän paljon leikkimisestä. Rakastan tuijotella ikkunasta ulos ja olen aika vaativa silitysten suhteen: Täpäytän tassulla jos silitykset ja rapsuttelut eivät miellytä. Myöskään nostelusta en juurikaan pidä. Olen kuitenkin kova puskemaan ja kiehnäämään varsinkin ruoka-aikaan. Toivoisin saavani melko rauhallisen kodin, sillä olen aika herkkä luonne. Mustikka kävi jo kodissa mutta palautui meille ongelmakäytöksen vuoksi. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

KIELO & KAISA
Syntyneet: 23.8.2011
Leikattuja naaraita
Olemme Kielo ja Kaisa, todella kauniit raitapaitaiset kissasiskokset. Saavuimme Pesälle monenkymmenen kissan populaatiosta, joten meillä on kestänyt hetki sopeutua elämään väljemmin ja eri ympäristössä. Kumpikin meistä oli tiineenä saapuessamme yhdistykselle ja kasvatimme hienosti pentumme luovutusikäisiksi. Kaisa jopa hoiti samalla yhden orpopennunkin kasvatuksen ja Kielolla oli peräti kuusi pentua! Olemme toipuneet äitiysajasta ja nyt olisimme valmiita omaan kotiin. Toivomme että saisimme muuttaa yhdessä samaan asuntoon sillä pidämme toisistamme ja saamme rohkeutta toistemme seurassa. Leikimme mieluusti ihmisen seurassa ja tutun ihmisen annamme silittää. Olemme kilttejä vaikka herkästi pelkäämmekin. Lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Kielon ja Kaisan kuulumisia 11.9.2017: Tytöt ovat reipastuneet täysin ja rakastavat leikkiä ihmisen seurassa. Kaisa ottaa jo mieluusti silityksiä silloin kun itse tulee ihmisen luo. Kielo vielä väistää silittämistä mutta kumpikin pyörii ihmisen jaloissa ja puskee. Viime vierailuajalla tämä kaksikko otti huomiota vastaan isolta joukolta ihmisiä, hakivat herkkuja käsistä ja kävelivät itsevarmoina huoneessa, jossa oli kymmenen ihmistä katsomassa heitä. Kielo ja Kaisa olisivat täysin valmiita valloittamaan maailman, tai ainakin oman ihmisensä sydämen! :)

 

---

SNUGGLES (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2013
leikattu poika
Olen Snuggles, pienikokoinen ja kiltti poikakissa. Olen tottunut toisten kissojen seuraan. Saatan aluksi arastella vieraassa ympäristössä mutta kotiuduttuani olen sosiaalinen ja reipas kisu. Asun sijaiskodissa Oonan seurassa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

OONA (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2010
leikattu tyttö
Olen Oona, kiltti pieni mustavalkoinen tyttökisu. Olen kuuro mutta pärjään elämässä normaalisti. Olen tottunut toisiin kissoihin. Asun sijaiskodissani ystäväni Snugglesin kanssa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

VAPPU
Syntynyt: arv. 2015
leikattu tyttö
Olen Vappu, ujo mutta kiltti tyttökissa. Olen peräisin suuresta kissapopulaatiosta ja olen elänyt vähillä ihmiskontakteilla alkuelämäni. Olen kuitenkin rauhallinen ja kiltti ihmisen lähellä. Pelätessäni muutun lähinnä passiiviseksi. Olen aktiivinen ja leikkisä, joten uudessa kodissa olisi hyvä olla paljon puuhasteltavaa ja kiipeilypaikkoja, sillä rakastan korkeita paikkoja. Kissakaveri olisi minulle mieluinen. Asuin sijaiskodissa ja nyt palasin Pesälle takaisin kotia etsimään.

 

VATTU 
Syntynyt: arv. 2013
leikattu tyttö
Olen Vattu, suomalainen versio "Grumpy Catista". Nyrpeästä ilmeestäni huolimatta olen ystävällinen ja kiltti kisu. Olen kissapopulaatiosta enkä ole juuri ihmisiltä huomioita ja huolenpitoa tottunut saamaan. Sijaiskodissa olen oppinut nauttimaan silityksistä ja harjauksestakin. Perusluonteeltani olen rauhallinen mutta välillä intoudun leikkimään villisti. Olen tottunut toisten kissojen seuraan. Lisätietoja minusta saa Pesän numerosta 050 555 1186.

 

---

ONNI
Syntynyt: arv. 2012
leikattu poika
Olen Onni, ujo kookas kollipoika. Olen aluksi arka vieraille ihmisille ja minulta on vienyt aikaa sijaiskotiin kotiutuminen. Nyt annan tutun ihmisen silittää ja nautin siitä. Leikin silloin kun ihmiset eivät ole näkemässä. Tarvitsen kodin jsosa saan rauhassa kotiutua ja tottua ihmisiin. Olen tottunut toisiin kissoihin. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Onnin kuulumisia 19.11.2017: Onni on sijaiskodissa ollessaan reipastunut jo hieman ihmisten suhteen ja nauttii paljon tutun ihmisen silityksistä. Onni on herttainen pulska poika, joka alkaa pian olla valmis muuttamaan ikiomaan kotiin.

 

---

PIKKE
Syntynyt: arv. 6/2017
leikattu poika
Olen Pikke, ujo pieni poikakissa. Pelkään vielä uusia ihmisiä mutta olen silti kiltti käsitellä. Etsin ensisijaisesti kotia jossa saisin totutella ihmisten kanssa elämiseen toisen kissan kaverina. Olen leikkisä ja herttainen pieni kissanalku. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

NIKITA
Syntynyt: arv. 2013
leikattu tyttö
Olen Nikita, pienikokoinen puolipitkäkarvainen tyttökissa. Kasvatin juuri pentuni 12vko ikäisiksi ja olisin valmis uuteen kotiin. Nautin silityksistä ja huomiosta mutta olen myös omapäinen välillä. Olen nirso ruokieni suhteen mutta ovat onneksi löytäneet minulle ruokia joita syön mielelläni. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta saa Pesän numerosta 050 555 1186.

---

VALENTINA
Syntynyt: arv. 2015
leikattu tyttö
Olen Valentina, ujo kaunis sinikilpikonna tyttökissa. Olen kotoisin isosta kissapopulaatiosta ja olen elänyt vähillä ihmiskontakteilla alkuelämäni. Olen kuitenkin sopeutunut nopeasti elämään ihmisen seurassa ja uteliaana jo seurailen touhuja lähietäisyydeltä. Etsin kotia jossa saan rauhassa kotiutua. Kissakaveri olisi minulle mieleinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

VALTTERI
Syntynyt: arv. 2016
leikattu poika
Olen Valtteri, ujo pienikokoinen poikakissa. Olen elänyt alkuelämäni vähillä ihmiskontakteilla mutta pärjään hyvin nykyisessä sijaiskodissani. Rakastan toisten kissojen seuraa joten ihannekodissani olisi kissakaveri tai useampi. Silittelyyn ja käsittelyyn en ole tottunut eli tarvitsen paljon aikaa että totun ihmiseen ihan lähelläni. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

IIRIS
Syntynyt: arv. 21.5.2015
leikattu tyttö
Olen Iiris, aktiivinen ja seurallinen kissaneiti. Pidän huomiosta mutta olen myös välillä vähän omapäinen. Sopisin reippaan luonteeni ansiosta monenlaiseen kotiin. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

OLIVER
Syntynyt: arv. 2013
leikattu poika
Olen Oliver, upea pitkäturkkinen herrasmies. Olen luonteeltani ystävällinen ja rauhallinen. Nautin harjauksesta ja pidän ihmisen seurasta. Pienistä lapsista en välitä sillä nautin rauhasta ja hiljaisuudesta. Asun sijaiskodissa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

MOSKU
Syntynyt: arv. 2012
leikattu poika
Olen Mosku, komea raidallinen poikakissa. Sain jo kodin mutta minusta jouduttiin luopumaan astman vuoksi. Olen arka mutta utelias. Leikin ihmisen kanssa ja tykkään seurailla ihmiseni touhuja. Silitykseen en ole tottunut ja tarvitsen kodin johon saan rauhassa kotiutua. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

OSMO, OLLI, OLIVIA JA OSKU
Syntynyt: 17.10.2017
kolme poikapentua ja yksi tyttöpentu
Olemme sosiaalisia ja kesyjä kissanpentuja. Olemme tottuneet ihmisten seuraan ja nautimme huomiosta. Leikimme paljon ja kaipaamme aktiviteettejä. Voimme muuttaa uuteen kotiin yhdessä sisaruksen/toisen kissan kanssa tai jo ennestään kissalliseen kotiin. Kuvissa sohvan reunalla istuu vasemmalta oikealle Olivia ja Osmo, yksittäiskuvissa mustavalkoinen on Olli ja ruskeatiikeri on Osku. Lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

  

---

MANU-KATTI
Syntynyt: arv. 11.5.2012
leikattu poika
Olen Manu-Katti, komea ja kookas poikakissa. Olen erittäin seurallinen ja aktiivinen kissa. Kaipaan paljon tekemistä ja olen tottunut ulkoilemaan. Uudessa kodissani olisi hyvä olla ulkotarha ja opettelisin mieluusti ulkoilemaan turvallisesti valjaissa. Asun Pesällä jossa minuun pääsee tutustumaan.

---

MUSI (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2013
tyttö
Olen Musi, kaunis pienikokoinen tyttökisu. Olen erittäin kiltti ja ihmisrakas. Annan hyvin käsitellä ja nautin silityksistä. Sopisin avoimen luonteeni puolesta monenlaiseen kotiin. Olen valmis uuteen kotiin  tammikuun 2018 lopulla mutta olen jo varattavissa. Asun Pesällä.

---

KOSTI, KONSTA JA KOLLE
Syntynyt: arv. 20.9.2017
leikattuja poikia
Olemme Kosti, Konsta ja Kolle, leikkisät kissanpennut. Meidät on jo kastroitu. Kosti on meistä reippain ja rohkein, ja nauttii ihmisen huomiosta alkujännityksestä päästyään. Kosti nukkuu mielellään peiton alla. Konsta on meistä toiseksi reippain ja usein seurailee Kostia ja tykkää veljensä seurasta. Konsta antaa rauhallisesti silittää ja pitää korkeista paikoista. Kolle on meistä arin mutta Kollekin antaa jo silittää silloin kun se kisulle sopii. Säikähtäessään Kolle sähisee ja juoksee karkuun mutta Kollekin saa koko ajan lisää rohkeutta ihmisen lähellä. Meidät luovutetaan yhdessä veljen/toisen kissan kanssa tai ennestään kissalliseen kotiin. Lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597. Kuvissa vasemmalta oikealle Kosti, Konsta ja Kolle.

  

---

TYTTI
Syntynyt: arv. 2008-2009
Tyttö 
Olen Tytti, ihmisrakas ja reipas tyttökisu. Olen elänyt ainoana kissana rauhallisessa kodissa ja samantapaisesta haaveilen. Olen tottunut ulkoilemaan valjaissa. Olen menossa vielä sterilointiin ym mutta olen jo varattavissa. Olen töpöhäntäinen ja luultavasti olen rodultani maatiaiskisun ja manxin sekoitus.