Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta tai sopimalla ajan etukäteen puhelimitse. Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa, p. 045 69 49 597. Seuraava vierailuaika on 1.7.

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

VALENTINA
Syntynyt: arv. 2015
leikattu tyttö
Olen Valentina, ujo kaunis sinikilpikonna tyttökissa. Olen kotoisin isosta kissapopulaatiosta ja olen elänyt vähillä ihmiskontakteilla alkuelämäni. Olen kuitenkin sopeutunut nopeasti elämään ihmisen seurassa ja uteliaana jo seurailen touhuja lähietäisyydeltä. Etsin kotia jossa saan rauhassa kotiutua. Kissakaveri olisi minulle mieleinen. Minut on testattu FeLV/FIV negatiiviseksi. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

MOSKU
Syntynyt: arv. 2012
leikattu poika
Olen Mosku, komea raidallinen poikakissa. Sain jo kodin mutta minusta jouduttiin luopumaan astman vuoksi. Olen arka mutta utelias. Leikin ihmisen kanssa ja tykkään seurailla ihmiseni touhuja. Silitykseen en ole tottunut ja tarvitsen kodin johon saan rauhassa kotiutua. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

LYYRA (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2015
leikattu naaras
Olen Lyyra, kaunis pienikokoinen tyttökissa. Olen luonteeltani seurallinen ja utelias. Pesällä vielä arastelen uutta ympäristöä mutta kotiuduttuani nautin silityksistä ja olen tottunut ihmisten seuraan. Olen sosiaalinen toisia kissoja kohtaan. Asun sijaiskodissa Lyylin kanssa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

--- 

LYNNE
Syntynyt arv. 2013
leikattu naaras
Olen Lynne, arka tyttökissa. Olen kiltti vaikka vielä pelkäänkin uudessa paikassa. Säikähtäessäni säntään pakoon ja vaadin uudelta kodiltani paljon aikaa kotiutumiseen. Olen nyt Pesällä alkanut reipastua, ja uskallan jo jaloitella ja leikkiä yleisissä tiloissa tutun ihmisen läsnäollessa. Olen tottunut toisiin kissoihin. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä.

 Lynne

--- 

LYYLI
Syntynyt: arv. 2016
leikattu naaras
Olen Lyyli, arka ja leikkisä tyttökisu. Olen kiltti vaikka pelkäänkin paljon vieraita ihmisiä. Pidän kissakavereistani joten ihannekodissani olisi kissakamu tai useampi. Asun sijaiskodissa Lyyran kanssa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

BUDI
Syntynyt: 4.12.2013
leikattu uros
Olen Budi, komea ilmeikäs poikakissa. Olen ihmisrakas ja seurallinen mutta myös hyvin temperamenttinen. Olen aktiivinen ja reipas kissa. Kuljetusboksiin en oikeastaan halua mennä ollenkaan ja minua totutetaan parhaillaan kuljetusboksin läsnäoloon. En pidä pienistä lapsista. Pesällä opin nopeasti tulemaan juttuun kissakamujen kanssa. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä.

---

WIENO
Syntynyt: 2012
Leikattu naaras
Olen Wieno, kaunis tyttökissa. Olen sosiaalinen ja seurallinen halutessani mutta osaan olla hyvin temperamenttinen jolloin käsittelyni on vaikeaa. Lapsista en pidä. Toisiin kissoihin en ole tottunut mutta Pesällä olen suhtautunut kissakamuihin ystävällisesti. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä.

 Wieno

--- 

NEMI
Syntynyt: 2015
Leikattu naaras
Olen Nemi, pikimusta kaunis tyttökissa. Olen luonteeltani seurallinen ja ihmisrakas. Olen tottunut toisiin kissoihin, pieniin koiriin ja lapsiin. Syliin tulen silloin kun itse haluan. Silityksistä nautin kovasti. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

MIMOSA
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu naaras
Olen Mimosa, arka ja utelias pikimusta tyttökissa. Nautin kovasti ihmisen kanssa leikkimisestä ja tutuilta ihmisiltä huolin jo silityksiäkin. Etsin kotia jossa on minulle kissakaveri tai useampi. Tarvitsen kodin jossa saan rauhassa tutustua kotiin ja uusiin ihmisiin. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Mimosa

---

LAINA
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu naaras
Olen Laina, arka pienikokoinen tyttökissa. Olen vielä peloissani varsinkin uusien ihmisten lähellä ja tarvitsen kodin jossa saan rauhassa kotiutua. Kissakaveri voisi olla minulle mieluinen antamaan lisärohkeutta. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

TIUKU
Syntynyt: arv. 5/2016
Leikattu naaras
Olen Tiuku, arka tyttökissa. Olen erittäin sosiaalinen toisia kissoja kohtaan ja haluaisin kodin jossa on kissakumppani tai useampi. Ihmisiä arastelen enkä nauti silityksistä. Tarvitsen uudelta kodiltani paljon aikaa tottua ihmisen seuraan. Leikin mieluusti ihmisen seurassa mutten halua että minua kosketetaan. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Tiuku

---

LAKU
Syntynyt: 10.9.2009
Kastroitu uros
Olen Laku, kiltti ja seurallinen sekarotuinen. Olen ollut aina terve. Olen elänyt elämäni pääosin pihakoirana, öisin olen ollut sisällä talossa. Pidän lapsista ja olen energinen persoona. Etsin kotia omakotitalosta mieluusti harvemmin asutulta alueelta jossa minulle voidaan tarjota mahdollisuus viettää aikaa runsaasti omalla pihalla. Olen sosiaalinen toisille koirille. Hihnassa vedän. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta saat Pesän numerosta 0505551186.

---

TAUSKI
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu uros
Olen Tauski, aktiivinen ja leikkisä kissa. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta. Olen sosiaalinen toisille kissoille ja omien ihmisteni silityksistä nautin. Eniten nautin leikkimisestä ihmisen seurassa tai itsekseni. Asun sijaiskodissa ja minua voi tiedustella numerosta 050 555 1186.

 ---

TAIMI
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu naaras
Olen Taimi, herttainen hieman pyylevä tyttökissa. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta ja tulen hyvin toimeen kissakavereideni kanssa. Olen vähän pomottava toisia kissoja kohtaan mutta tämä johtunee siitä että isossa laumassa on pitänyt pitää puolensa. Haen silityksiä tutuilta ihmisiltä. Olen leikkisä ja utelias kissa. Asun sijaiskodissa ja minua voi tiedustella numerosta 050 555 1186.

---

MORRO
Syntynyt: arv. 2011
Leikattu naaras
Olen superhurrrrrmaava pieni tyttökissa ja olen aivan täynnä rakkautta. Hännänpääni värisee kuin kalkkarokäärmeellä silkasta onnesta, kun minua huomioidaan tai saan silityksiä. Olen erittäin rauhallinen, tykkään tepsutella sängyllä edestakaisin silityshetkinä ja hurista itsekseni. Lempitouhuihini kuuluu myös sijaiskotiemännän vatsan päällä seisominen ja leipominen. Moni minut nähnyt on sanonut, että näin ihana kissa saa varmasti nopeasti kodin! Olen nähtävillä Kotkassa ja minua voi tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186.

 ---

JUANITA
Syntynyt: 2012
Leikattu naaras
Olen Juanita, pienikokoinen seurallinen tyttökissa. Olen tosi kiltti ja pidän silityksistä. Sanovat minua aktiiviseksi ja tykkäänkin leikkimisestä sekä touhuta ihmisten kanssa. Olen myös tottunut toisiin kissoihin. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä.

Juanita

---

TUPUNA JA RISTO
Olemme kanikaverukset ja etsimme yhteistä kotia. Olemme molemmat terveitä, kesyjä ja rauhallisia kaneja. Jaloittelemme häkkien ulkopuolella yhdessä, mutta asumme vielä omissa häkeissämme. Meillä on vielä tutustuminen kesken, mutta varmaan ajan kanssa voisimme asua isossa yhteisessä häkissä. Meistä Risto on leikattu. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Joutsenossa. Meistä voi kysellä Pesän numerosta 050 555 1186.

Tupuna  Risto

---

MIMMI
Synt. 28.2.2017
leikattu naaras
Olen Mimmi, ihmisrakas ja leikkisä kissaneiti. Leikkisyydestäni huolimatta minua kuvaillaan myös rauhalliseksi. Olen tottunut lapsiin. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Mimmi

---