Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta tai sopimalla ajan etukäteen puhelimitse. Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa, p. 045 69 49 597. Seuraavat vierailuajat ovat 12.8. ja 26.8.

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

BUDI
Syntynyt: 4.12.2013
leikattu uros
Olen Budi, komea ilmeikäs poikakissa. Olen ihmisrakas ja seurallinen mutta myös hyvin temperamenttinen. Olen aktiivinen ja reipas kissa. Kuljetusboksiin en oikeastaan halua mennä ollenkaan ja minua totutetaan parhaillaan kuljetusboksin läsnäoloon. En pidä pienistä lapsista. Pesällä opin nopeasti tulemaan juttuun kissakamujen kanssa. Olen on nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

WIENO
Syntynyt: 2012
Leikattu naaras
Olen Wieno, kaunis tyttökissa. Olen sosiaalinen ja seurallinen halutessani mutta osaan olla hyvin temperamenttinen jolloin käsittelyni on vaikeaa. Lapsista en pidä. Toisiin kissoihin en ole tottunut mutta Pesällä olen suhtautunut kissakamuihin ystävällisesti. Olen on nähtävillä sijaiskodissani Kouvolassa. Tiedustelut Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

 Wieno 

--- 

NEMI
Syntynyt: 2015
Leikattu naaras
Olen Nemi, pikimusta kaunis tyttökissa. Olen luonteeltani seurallinen ja ihmisrakas. Olen tottunut toisiin kissoihin, pieniin koiriin ja lapsiin. Syliin tulen silloin kun itse haluan. Silityksistä nautin kovasti. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

MIMOSA
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu naaras
Olen Mimosa, arka ja utelias pikimusta tyttökissa. Nautin kovasti ihmisen kanssa leikkimisestä ja tutuilta ihmisiltä huolin jo silityksiäkin. Etsin kotia jossa on minulle kissakaveri tai useampi. Tarvitsen kodin jossa saan rauhassa tutustua kotiin ja uusiin ihmisiin. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Mimosa

---

LAKU
Syntynyt: 10.9.2009
Kastroitu uros
Olen Laku, kiltti ja seurallinen sekarotuinen. Olen ollut aina terve. Olen elänyt elämäni pääosin pihakoirana, öisin olen ollut sisällä talossa. Pidän lapsista ja olen energinen persoona. Etsin kotia omakotitalosta mieluusti harvemmin asutulta alueelta jossa minulle voidaan tarjota mahdollisuus viettää aikaa runsaasti omalla pihalla. Olen sosiaalinen toisille koirille. Hihnassa vedän. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta saat Pesän numerosta 050 555 1186.

---

MORRO
Syntynyt: arv. 2011
Leikattu naaras
Olen superhurrrrrmaava pieni tyttökissa ja olen aivan täynnä rakkautta. Hännänpääni värisee kuin kalkkarokäärmeellä silkasta onnesta, kun minua huomioidaan tai saan silityksiä. Olen erittäin rauhallinen, tykkään tepsutella sängyllä edestakaisin silityshetkinä ja hurista itsekseni. Lempitouhuihini kuuluu myös sijaiskotiemännän vatsan päällä seisominen ja leipominen. Moni minut nähnyt on sanonut, että näin ihana kissa saa varmasti nopeasti kodin! Olen nähtävillä Kotkassa ja minua voi tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186.

---

TUPUNA JA RISTO
Olemme kanikaverukset ja etsimme yhteistä kotia. Olemme molemmat terveitä, kesyjä ja rauhallisia kaneja. Jaloittelemme häkkien ulkopuolella yhdessä, mutta asumme vielä omissa häkeissämme. Meillä on vielä tutustuminen kesken, mutta varmaan ajan kanssa voisimme asua isossa yhteisessä häkissä. Meistä Risto on leikattu. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Joutsenossa. Meistä voi kysellä Pesän numerosta 050 555 1186.

Tupuna  Risto

---

MIMMI (VARATTU)
Syntynyt: 28.2.2017
leikattu naaras
Olen Mimmi, ihmisrakas ja leikkisä kissaneiti. Leikkisyydestäni huolimatta minua kuvaillaan myös rauhalliseksi. Olen tottunut lapsiin. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Mimmi

--- 

KAUNOTAR
Syntynyt: 23.4.2012
leikattu naaras
Olen Kaunotar, kaunis puolipitkäkarvainen tyttökisu. Olen luonteeltani arka vieraita ihmisiä ja uusia tilanteita kohtaan. Oman ihmiseni seurassa olen seurallisempi. Olen kotoisin suuresta kissapopulaatiosta joten sopeutuisin varmaankin hyvin toisen kissan kaveriksi. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

ANSA
Syntynyt: arv. 2015
Naaras
Olen Ansa, ihmisrakas ja omapäinen tyttökisu. Nautin silityksistä ja huomiosta mutta vain silloin kun itselleni sopii. Olen aktiivinen ja leikkisä tyttö. Syön viljatonta ruokavaliota. Olen on nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

TASMINA
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu naaras
Olen Tasmina, ujo pienikokoinen tyttökisu. Muutin Pesälle kissapopulaatiosta kahden pentuni kanssa. Pentuni saivat jo oman kodin ja nyt minäkin olisin valmis muuttamaan. Pesällä olen mieltynyt muutamaan hoitajaan joiden silityksistä ja huomiosta nautin. Vieraita ihmisiä kohtaan olen arka. Kaipaan toisten kissojen seuraa ja ihannekodissa minulla olisi kissakaveri tai useampi. Olen nähtävissä Pesällä. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Tasmina Tasmina Tasmina

---

HIILI
Syntynyt: 15.12.2012
leikattu uros
Olen Hiili, itämainen lyhytkarva. Luonteeltani olen todella seurallinen ja aktiivinen. Minulle sopisi siis tilava koti missä saan paljon huomiota ja aktivointia. En pidä toisista kissoista. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Hiili Hiili

---

MIKI
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu uros
Olen Miki, upea punatabby poikakisu. Luonteeltani olen hyvin ihmisrakas ja huomionkipeä. Tulen mieluusti ihmisen viereen sohvalle katselemaan telkkaria, mutta tarvitsen myös aktivointia ja leikkihetkiä ihmisen kanssa. Pidän todella paljon leikkimisestä ja olen aika kova hakemaan huomiota. Joskus tarpeeni saada huomiota ajoittuu aamuyön tunneille, joten en välttämättä sovi ihan pieneen kotiin. Annan kiltisti tehdä käsittelytoimet ja käyttäydyn rauhallisesti eläinlääkärissä. Sain uuden kodin jo viime syksynä, mutta sairastuin kortisonikuurin myötä diabetekseen, ja palasin yhdistykselle saamaan hoitoa sairauteen. Diabetekseni parani kolmessa viikossa insuliinin ja ruokavalion avulla. Nyt ruokavalioni koostuu viljattomasta märkäruuasta ja pienestä määrästä raksuja. En kuulemma saa lihoa yhtään vaan uuden kodin tulee ruokkia minua maltillisesti. Diabetekseni ei vaadi enempää hoitoa, mutta oikea ruokavalio on minulle tärkeä koska minulla on alttius diabetekseen. Olen felv/fiv negatiivinen. Olen nähtävissä Eläinkoti Pesällä.

 Miki Miki 

---

SAKU & SAMU
Syntyneet: arv. 2016-2017
Leikattuja uroksia
Olemme Saku ja Samu, leikatut pienikokoiset kissapojat. Olemme peräisin kissapopulaatiosta, jossa on kissaflunssataustaa (Chlamydia). Olemme olleet koko ajan oireettomia, mutta voimme silti kantaa sairautta. Olemme leikkisiä, mutta hyvin arkoja. Olemme odotelleet sijaiskotia jo pari kuukautta mutta sellaista ei ole vielä löytynyt joten alamme nyt etsimään ikiomaa kotia, että  pääsisimme eläinkodilta kotioloihin kesyyntymään. Pidämme toistemme seurasta ja lähtisimme mieluiten yhdessä. Erikseen voidaan muuttaa kotiin jossa on jo kissakaveri (kissan rokotusten oltava kunnossa). Lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Saku ja Samu

---

Kotia etsii touko-kesäkuun vaihteessa syntyneet yhdeksän kissanpentua (5 tyttöä ja 4 poikaa), jotka ovat kolmesta eri emosta mutta syntyneet samana ajankohtana ja asuneet yhdessä alusta asti. Pennut ovat sosiaalisia, reippaita ja leikkisiä. Pentujen emot ovat kissapopulaatiosta ja populaation kissoilla on todettu Chlamydian aiheuttamaa kissaflunssaa. Pennut ovat oireettomia mutta voivat kantaa sairautta. Pennut luovutetaan vain pareittain koteihin joissa ei ole ennestään kissoja tai yksittäin/pareittain koteihin joiden muilla kissoilla on rokotukset kunnossa. Pennut ovat eläneet kotioloissa yhdessä porukassa emojensa kanssa ja niihin pääsee tutustumaan sijaiskotiin Orivedelle. Pennut luovutetaan 14vko ikäisinä 10.9 alkaen madotettuina, rokotettuina, sirutettuina ja terveystarkastettuina. Tiedustelut Pesän numerosta 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

      

---

MIUKU (Varattu)
Syntynyt: arv. 2016
leikattu uros
Olen Miuku, komea musta kissapoika. Luonteeltani olen sosiaalinen, utelias ja leikkisä. Viihdyn sylissä ja tykkään puskea ja pussailla ihmistäni. Jos joskus saan tarpeekseni rapsutuksista kerron sen kääntämällä selkäni ja käymällä pesupuuhiin tai painelen kohti ruokakuppiani. Minua on helppo käsitellä, enkä hermostu hoitotoimista. Olen siis varsin kiltti kollipoika vailla omaa rakastavaa kotia. Lisätietoja minusta saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

 Miuku Miuku Miuku

---

SAIKA, MARGARETA & MURKA
Syntynyt: v. 2009 (Saika ja Margareta) ja v. 2004 (Murka)
leikattuja naaraita
Olemme siamilaiskaverukset ja etsimme yhteistä loppuelämän kotia. Meistä osalla on erityistarpeita. Etsimme kotia taloudesta jossa ei ole muita kissoja eikä alle kouluikäisiä lapsia. Olemme hyvin kilttejä ja ihmisrakkaita, mutta yksi meistä on herkästi stressaantuva, ja kaipaamme siksi rauhallista kotia. Olemme varsinaisia persoonia ja äänekkäitä huomiota halutessamme. Haluamme paljon läheisyyttä ihmiseltä ja haluamme nukkua ihmisen kanssa samassa sängyssä. Telkkaria katsellessa käperrymme mieluusti syliin ottamaan pienet nokoset. Vietämme paljon aikaa kolmistaan ja nukumme usein yhdessä. Emme viihdy erillämme eli voimme lähteä vain kaikki kolme yhdessä. Olemme tavattavissa sijaiskodissamme Lappeenrannassa ja meitä voi tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 Saika, Margareta ja Murka

---

BARSIK & LUKAS
Syntynyt: v. 2007 (Lukas) ja v. 2004 (Barsik)
leikattuja uroksia
Olemme siamilaiskaverukset ja etsimme loppuelämän sijoituskotia. Meistä kummallakin on jo terveysongelmia mutta olemme yhä elämäniloisia ja reippaita senioreita. Tykkäämme leikkimisestä ja saamme usein iltaisin juoksuhepuleita. Olemme luonteeltamme hyvin kilttejä ja ihmisrakkaita. Haemme mieluusti huomiota ihmisiltä ja osaamme myös maukua napakasti jos palveluja ei tunnu olevan saatavilla. Ihannekotimme olisi ainoina kissoina aikuisten taloudessa. Haluamme nukkua vieressä. Yhdistys huolehtii eläinlääkärikuluistamme, erityisruokavaliostamme ja lääkkeistämme. Luethan lisää sijoituskissatoiminnasta täältä. Meitä voi tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

HERIPERT
Syntynyt: arv 5/2018
Uros
Olen Heripert, reipas ja vikkelä poikapentu. Minut löydettiin yksin ulkoa, eikä kukaan ole kaivannut minua kotiin. Minua sanotaan aivan ihanaksi ja hellyyttäväksi kissapojaksi, mutta tarvitsen myös paljon tekemistä ja ihmiseni seuraa, koska olenhan vielä pieni pentu. Tykkään tulla lähelle, puskea ja kehrätä. Olen valmis omaan kotiin kun eläinlääkäri on minut tarkistanut terveeksi ja varmistanut, että olen riittävän iso poika muuttamaan sekä antanut minulle tarvittavat rokotukset. Lisätietoja minusta saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Heripert Heripert

---

KIDE
Syntynyt: 5/2018
naaras
Olen Kide, reipas pieni tyttöpentu. Tykkään leikkiä ja riekkua sekä tutkia uteliaana ympäristöäni, mutta annan hyvin käsitellä itseäni. Asun nyt sijaiskodissa Haminassa ja olen kovin kiinnostunut talon koirista. Olisin kuitenkin valmis muuttamaan ihan omaan kotiin heti kun eläinlääkäri on minut tarkistanut ja rokottanut. Lisätietoja minusta saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Kide
---

NASU
Syntynyt: 1.4.2015
Leikattu naaras
Olen Nasu, kaunis ja herttainen tyttökissa. Kehrään ja leivon tassuillani kovasti sekä juttelen vienolla äänelläni. Suhtaudun suopeasti toisiin kissoihin ja kuvailevat minua myös rauhalliseksi. Asun tällä hetkellä sijaiskodissa Kotkassa, mutta olen valmis muuttamaan omaan kotiin kun olen saanut kaikki tarvittavat rokotteet. Lisätietoja minusta saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Nasu  Nasu

---

JIMI
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu uros
Olen Jimi, kaunis puolipitkäkarvainen punainen kissa. Olen luonteeltani rauhallinen ja hieman ujo. Nautin kuitenkin silityksistä ja omien ihmisteni antamasta huomiosta. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta. Olen FIV positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä. Saan vielä lääkityksen kissaflunssaan (Chlamydia) ennen kuin voin muuttaa omaan kotiin, mutta olen jo varattavissa. 

Jimi Jimi

---

JAMI
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu uros
Olen Jami, punavalkoinen lyhytkarvainen poikakissa. Luonteeltani olen rauhallinen ja kiltti, uusissa tilanteissa pelokas. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta. Nautin omien ihmisteni silityksistä ja pusken onnellisena saadessani huomiota. Saan vielä lääkityksen kissaflunssaan (Chlamydia) ennen kuin voin muuttaa omaan kotiin, mutta olen jo varattavissa. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Jami Jami

---

JASMIN
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Jasmin, kaunis puolipitkäkarvainen musta kissatyttö. Olen erittäin ihmisrakas ja nautin huomiosta. Alkuelämäni olen elänyt isossa kissapopulaatiossa. Olen FIV-positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV-positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä. Olen nähtävillä eläinkoti Pesällä.

Jasmin Jasmin

---

JOPPE
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu uros
Olen Joppe, reipas ja seurallinen poikakissa. Nautin silityksistä ja touhuan mielelläni ihmisen seurassa. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Saan vielä lääkityksen populaatiossani ilmenneen kissaflunssan (Chlamydia) vuoksi, mutta olen jo varattavissa. Olen nähtävillä eläinkoti Pesällä.

Joppe

---

JIPPU
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu naaras
Olen Jippu, ihmisrakas pienikokoinen tyttökissa. Olen varautunut uusissa tilanteissa mutta omille ihmisilleni olen seurallinen ja reipas. Alkuelämäni olen elänyt isossa kissapopulaatiossa. Olen FIV-positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV-positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä. Syöpymä on vienyt hampaani ja hammashoitojen jälkeen suussani tulee olemaan enää kaksi takaposkihammasta. Syöminen onneksi sujuu hyvin myös hampaattomana. Olen jo varattavissa, mutta en ihan vielä valmis muuttamaan omaan kotiin.

Jippu Jippu

---

SAIMIS
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Saimis, arka mutta utelias kissa. Luonteeltani olen leikkisä ja tarkkailen mieluusti ihmisen toimia. Ahdistettuna puolustaudun. Etsin rauhallista kotia aikuisten luota. Olen populaatiosta jossa Chlamydiaa. Saan vielä ennen lähtöäni lääkityksen sairauteen, mutta olen jo varattavissa. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Saimis Saimis

---

MALLA
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu naaras
Olen Malla, superkaunis pienikokoinen tyttökissa. Minulle tehtiin yhdistykselle tullessani patellaluksaation korjausleikkaus, koska takapolvilumpioni ei pysynyt kuopassaan. Olen toipunut leikkauksesta täysin ja jalkani toimii nyt normaalisti. Olen luonteeltani arka, mutta utelias. Rakastan toisia kissoja ja ihannekodissani olisi kiltti kissakaveri tai useampi. Etsin rauhallista kotia aikuisten luota. Pelätessäni puolustaudun ja vaadin aikaa kotiutumiseen. Pesällä kuitenkin jo reippaasti jaloittelen häkin ulkopuolella ja uskallan leikkiä ihmisten seurassa. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Malla Malla

---

TIMO
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu uros
Olen Timo, hellyydenkipeä ja ystävällinen kissa. Alkuun olin arka ja halusin tutustua rauhassa, mutta pian huomasin miten mukavilta silitykset ja rapsutukset tuntuvat. Nyt hakeudun jo oma-aloitteisesti ihmisten luo hakemaan hellyyttä. Olen kova poika puskemaan ja kehräämään. Asun sijaiskodissa Haminassa ja suhtaudun sijaiskodin muihin kissoihin ystävällisesti. Koirat vielä vähän epäilyttävät, mutta niihinkin olen jo varovasti alkanut tutustua. Lapsiakin olen tavannut ja heihin suhtaudun varsin kiltisti. Olen siis myös aika utelias ja rohkea kaveri kun minulle annetaan riittävästi aikaa. Olen valmis muuttamaan omaan kotiin. Lisätietoja minusta saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Timo Timo