Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta tai sopimalla ajan etukäteen puhelimitse: Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan. Seuraavat vierailuajat ovat 7.10 ja 21.10.

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

BUDI
Syntynyt: 4.12.2013
leikattu uros
Olen Budi, komea ilmeikäs poikakissa. Olen ihmisrakas ja seurallinen mutta myös hyvin temperamenttinen. Olen aktiivinen ja reipas kissa. Kuljetusboksiin en oikeastaan halua mennä ollenkaan ja minua totutetaan parhaillaan kuljetusboksin läsnäoloon. En pidä pienistä lapsista. Pesällä opin nopeasti tulemaan juttuun kissakamujen kanssa. Olen on nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

WIENO
Syntynyt: 2012
Leikattu naaras
Olen Wieno, kaunis tyttökissa. Olen sosiaalinen ja seurallinen halutessani mutta osaan olla hyvin temperamenttinen jolloin käsittelyni on vaikeaa. Lapsista en pidä. Toisiin kissoihin en ole tottunut mutta Pesällä olen suhtautunut kissakamuihin ystävällisesti. Olen on nähtävillä sijaiskodissani Kouvolassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

 Wieno 

--- 

NEMI
Syntynyt: 2015
Leikattu naaras
Olen Nemi, pikimusta kaunis tyttökissa. Olen luonteeltani seurallinen ja ihmisrakas. Olen tottunut toisiin kissoihin, pieniin koiriin ja lapsiin. Syliin tulen silloin kun itse haluan. Silityksistä nautin kovasti. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

LAKU
Syntynyt: 10.9.2009
Kastroitu uros
Olen Laku, kiltti ja seurallinen sekarotuinen. Olen ollut aina terve. Olen elänyt elämäni pääosin pihakoirana, öisin olen ollut sisällä talossa. Pidän lapsista ja olen energinen persoona. Etsin kotia omakotitalosta mieluusti harvemmin asutulta alueelta jossa minulle voidaan tarjota mahdollisuus viettää aikaa runsaasti omalla pihalla. Olen sosiaalinen toisille koirille. Hihnassa vedän. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta saat Pesän numerosta 050 555 1186.

---

MORRO (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2011
Leikattu naaras
Olen superhurrrrrmaava pieni tyttökissa ja olen aivan täynnä rakkautta. Hännänpääni värisee kuin kalkkarokäärmeellä silkasta onnesta, kun minua huomioidaan tai saan silityksiä. Olen erittäin rauhallinen, tykkään tepsutella sängyllä edestakaisin silityshetkinä ja hurista itsekseni. Lempitouhuihini kuuluu myös sijaiskotiemännän vatsan päällä seisominen ja leipominen. Moni minut nähnyt on sanonut, että näin ihana kissa saa varmasti nopeasti kodin! Olen nähtävillä Kotkassa ja minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

TUPUNA JA RISTO
Olemme n. 2-3v ikäiset kanikaverukset ja etsimme yhteistä kotia. Olemme molemmat terveitä, kesyjä ja rauhallisia kaneja. Jaloittelemme häkkien ulkopuolella yhdessä, mutta asumme vielä omissa häkeissämme. Meillä on vielä tutustuminen kesken, mutta varmaan ajan kanssa voisimme asua isossa yhteisessä häkissä. Meistä Risto on leikattu. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Joutsenossa. Meistä voi kysellä Pesän numerosta 050 555 1186.

Tupuna  Risto

--- 

KAUNOTAR
Syntynyt: 23.4.2012
leikattu naaras
Olen Kaunotar, kaunis puolipitkäkarvainen tyttökisu. Olen luonteeltani arka vieraita ihmisiä ja uusia tilanteita kohtaan. Oman ihmiseni seurassa olen seurallisempi. Olen kotoisin suuresta kissapopulaatiosta joten sopeutuisin varmaankin hyvin toisen kissan kaveriksi. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Kaunottaren kuulumisia 4.9.2018: Kaunotar on reipastunut valtavasti, ja nauttii luottavaisesti oman ihmisensä huomiosta ja seurasta. Vieraitakin kissa tulee nopeasti moikkaamaan. Kaunotar olisi jo valmis ikiomaan kotiin!

---

TASMINA(VARATTU)
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu naaras
Olen Tasmina, ujo pienikokoinen tyttökisu. Muutin Pesälle kissapopulaatiosta kahden pentuni kanssa. Pentuni saivat jo oman kodin ja nyt minäkin olisin valmis muuttamaan. Pesällä olen mieltynyt muutamaan hoitajaan joiden silityksistä ja huomiosta nautin. Vieraita ihmisiä kohtaan olen arka. Kaipaan toisten kissojen seuraa ja ihannekodissa minulla olisi kissakaveri tai useampi. Olen nähtävissä Pesällä. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Tasmina Tasmina Tasmina

---

SAKU & SAMU
Syntyneet: arv. 2016-2017
Leikattuja uroksia
Olemme Saku ja Samu, leikatut pienikokoiset kissapojat. Olemme peräisin kissapopulaatiosta, jossa on kissaflunssataustaa (Chlamydia). Olemme olleet koko ajan oireettomia mutta saamme silti lääkityksen sairauteen. Olemme leikkisiä, mutta hyvin arkoja. Pidämme toistemme seurasta ja lähtisimme mieluiten yhdessä. Erikseen voimme muuttaa kotiin jossa on jo kissakaveri (kissan rokotusten oltava kunnossa). Olemme nähtävissä Pesällä.

 Saku ja Samu

---

TIUHTI, VIUHTI, TÖPÖ JA NINNI
2x uros 2x naaras
s. 3.6.2018
Pennut ovat sosiaalisia, reippaita ja leikkisiä. Pentujen emot ovat kissapopulaatiosta ja populaation kissoilla on todettu Chlamydian aiheuttamaa kissaflunssaa. Pennut ovat oireettomia mutta voivat kantaa sairautta. Pennut luovutetaan vain pareittain koteihin joissa ei ole ennestään kissoja tai yksittäin/pareittain koteihin joiden muilla kissoilla on rokotukset kunnossa. Pennut ovat eläneet kotioloissa yhdessä porukassa emon ja kahden muun pentueen kanssa. Pennut ovat nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa. Pennut luovutetaan madotettuina, rokotettuina, sirutettuina ja terveystarkastettuina. Emomme on testattu FIV/FeLV negatiivisiksi. Kuvissa vasemmalta oikealle: Tiuhti, Viuhti, Töpö ja Ninni. Töpö on töpöhäntäinen. Viuhti on jo varattu! Tiedustelut Pesän numerosta 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

   

---

AINO, EINO & TAAVETTI
2x uros 1x naaras
s. 24.5.2018
Pennut ovat sosiaalisia, reippaita ja leikkisiä. Pentujen emot ovat kissapopulaatiosta ja populaation kissoilla on todettu Chlamydian aiheuttamaa kissaflunssaa. Pennut ovat oireettomia mutta voivat kantaa sairautta. Pennut luovutetaan vain pareittain koteihin joissa ei ole ennestään kissoja tai yksittäin/pareittain koteihin joiden muilla kissoilla on rokotukset kunnossa. Pennut ovat eläneet kotioloissa yhdessä porukassa emon ja kahden muun pentueen kanssa. Pennut ovat nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa. Pennut luovutetaan madotettuina, rokotettuina, sirutettuina ja terveystarkastettuina. Emomme on testattu FIV/FeLV negatiivisiksi. Kuvissa vasemmalta oikealle Taavetti, Eino ja Aino. Taavetti on jo varattu! Tiedustelut Pesän numerosta 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

     

---

HERIPERT
Syntynyt: arv 5/2018
Uros
Olen Heripert, reipas ja vikkelä poikapentu. Minut löydettiin yksin ulkoa, eikä kukaan ole kaivannut minua kotiin. Minua sanotaan aivan ihanaksi ja hellyyttäväksi kissapojaksi, mutta tarvitsen myös paljon tekemistä ja ihmiseni seuraa, koska olenhan vielä pieni pentu. Tykkään tulla lähelle, puskea ja kehrätä. Olen valmis omaan kotiin kun eläinlääkäri on minut tarkistanut terveeksi ja varmistanut, että olen riittävän iso poika muuttamaan sekä antanut minulle tarvittavat rokotukset. Lisätietoja minusta saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Heripert Heripert

---

KIDE ja HOUDINI
Syntynyt: 5/2018 ja 4/2018
naaraita
Olemme Kide ja Houdini, reippaat tyttöpennut. Olemme hyvät ystävät keskenämme ja haluamme siksi yhteisen kodin. Kide tykkää leikkiä ja riekkua, sekä tutkia uteliaana ympäristöä. Käsittelytoimet sujuvat malliikkaasti. Houdini löydettiin Kotkan keskustasta kesken vilkkainta meripäiväviikonloppua. Houdini oli kovin arka ja pelokas, ja onnistui välttelemään kiinniottajia kaikin tavoin - siitä sai nimekseen Houdini. Sijaiskodissa Houdini on oppinut luottamaan ihmiseen ja on touhukas pikkukisu. Kuvissa Houdini on kissa, jolla valkoista. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Haminassa. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. Lisätietoja meistä saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Kide Houdini
---

NASU
Syntynyt: 1.4.2015
Leikattu naaras
Olen Nasu, kaunis ja herttainen tyttökissa. Kehrään ja leivon tassuillani kovasti sekä juttelen vienolla äänelläni. Suhtaudun suopeasti toisiin kissoihin ja kuvailevat minua myös rauhalliseksi. Asun tällä hetkellä sijaiskodissa Kotkassa, mutta olen valmis muuttamaan omaan kotiin kun olen saanut kaikki tarvittavat rokotteet. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Nasu  Nasu

---

JIMI
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu uros
Olen Jimi, kaunis puolipitkäkarvainen punainen kissa. Olen luonteeltani rauhallinen ja hieman ujo. Nautin kuitenkin silityksistä ja omien ihmisteni antamasta huomiosta. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta. Olen FIV positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä

  Jimi Jimi

---

JAMI
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu uros
Olen Jami, punavalkoinen lyhytkarvainen poikakissa. Luonteeltani olen rauhallinen ja kiltti, uusissa tilanteissa pelokas. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta. Nautin omien ihmisteni silityksistä ja pusken onnellisena saadessani huomiota. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Jami Jami

---

JIPPU
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu naaras
Olen Jippu, ihmisrakas pienikokoinen tyttökissa. Olen varautunut uusissa tilanteissa mutta omille ihmisilleni olen seurallinen ja reipas. Alkuelämäni olen elänyt isossa kissapopulaatiossa. Olen FIV-positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV-positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä. Syöpymä on vienyt hampaani ja suussani on enää kaksi hammasta. Syöminen onneksi sujuu hyvin myös hampaattomana. Olen jo varattavissa, mutta en ihan vielä valmis muuttamaan omaan kotiin.

  Jippu Jippu

---

SAIMIS
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Saimis, arka mutta utelias kissa. Luonteeltani olen leikkisä ja tarkkailen mieluusti ihmisen toimia. Ahdistettuna puolustaudun. Etsin rauhallista kotia aikuisten luota. Toinen silmäni on synnynnäisesti pienikokoinen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Saimis Saimis

---

MALLA
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu naaras
Olen Malla, superkaunis pienikokoinen tyttökissa. Minulle tehtiin yhdistykselle tullessani patellaluksaation korjausleikkaus, koska takapolvilumpioni ei pysynyt kuopassaan. Olen toipunut leikkauksesta täysin ja jalkani toimii nyt normaalisti. Olen luonteeltani arka, mutta utelias. Rakastan toisia kissoja ja ihannekodissani olisi kiltti kissakaveri tai useampi. Etsin rauhallista kotia aikuisten luota. Pelätessäni puolustaudun ja vaadin aikaa kotiutumiseen. Pesällä kuitenkin jo reippaasti jaloittelen häkin ulkopuolella ja uskallan leikkiä ihmisten seurassa. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Malla Malla

---

TIMO
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu uros
Olen Timo, hellyydenkipeä ja ystävällinen kissa. Alkuun olin arka ja halusin tutustua rauhassa, mutta pian huomasin miten mukavilta silitykset ja rapsutukset tuntuvat. Nyt hakeudun jo oma-aloitteisesti ihmisten luo hakemaan hellyyttä. Olen kova poika puskemaan ja kehräämään. Asun sijaiskodissa Haminassa ja suhtaudun sijaiskodin muihin kissoihin ystävällisesti. Koirat vielä vähän epäilyttävät, mutta niihinkin olen jo varovasti alkanut tutustua. Lapsiakin olen tavannut ja heihin suhtaudun varsin kiltisti. Olen siis myös aika utelias ja rohkea kaveri kun minulle annetaan riittävästi aikaa. Olen valmis muuttamaan omaan kotiin. Lisätietoja minusta saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Timo Timo

---

PETTER JA PETTY
Syntynyt: arv. 5/2018
uros ja naaras
Olemme vauhdikas parivaljakko Petter ja Petty. Rakastamme leikkimistä yksin ja yhdessä sekä tietenkin ihmisen kanssa. Tykkäämme myös seurailla kaikkea mitä ympärillä tapahtuu. Petter on meistä vähän uteliaampi ja rohkeampi sekä toisinaan kova poika juttelemaan. Petty taas on rauhallisempi, paitsi leikkiaikaan, ja Pettyn lempipuuhaa on lintujen ja naapurien seurailu ikkunalla tai parvekkeella. Kun leikit on leikitty meistä on ihanaa käpertyä ihmisen syliin nukkumaan ja nauttimaan silityksistä. Me kaipaamme paljon ihmisten sekä toistemme seuraa ja olemme kilttejä käsitellä, mutta pentumaisen vikkeliä ja malttamattomia. Meillä on nyt ikää noin 14 viikkoa ja olisimme valmiita muuttamaan omaan kotiin.  Lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

PetterPetty PetterPetty PetterPetty

---

LIAM (VARATTU)
Syntynyt: arv. 8/2017
Leikattu uros
Olen Liam, varsin suloinen mustavalkoinen poika. Olen kovin arka, mutta kuitenkin kiltti ja varsin leikkisä kaveri. Minulla on koko elämäni ollut kissakavereita, joten mieluusti muuttaisin toisen kissan kaveriksi. Arkuuteni takia toivoisin, että uusi kotini antaisi minun rauhassa tutustua uusiin asioihin. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Liam

---

LIISU
Syntynyt: arv. 8/2017
Leikattu naaras
Olen Liisu, kaunis musta kissaneiti. Olen alkujaan elänyt useamman kissan populaatiossa ja tästä syystä olen aika arka. Arkuudestani huolimatta olen kiltti ja leikkisä kissa, mutta tarvitsen aikaa tottua uusiin asioihin ja ihmisiin. Olen siis tottunut toisiin kissoihin ja varmaan tykkäisin jos minulla olisi uudessa kodissa kissakaveri. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Liisu

---

LILJA
Syntynyt: arv. 8/2017
Leikattu naaras
Olen Lilja, kiltti ja leikkisä tyttökissa. Olen vielä kovin arka, mutta varmasti reipastun kun saan rauhassa tottua ja tutustua. Olen koko pienen ikäni elänyt kissapopulaatiossa ja näin ollen siis tottunut toisiin kissoihin, mutta ihmisiin vähemmän. Uudessa kodissa minulla voisi olla kissakaveri tai useampikin. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Lilja

---

LILLI
Syntynyt: arv. 8/2017
Leikattu naaras
Olen Lilli (kuvassa vasemmalla), suloinen musta tyttökissa. Olen kiltti ja leikkisä, mutta vielä kovin arka. Alkujaan olen kissapopulaatiosta ja tottunut elämään toisten kissojen kanssa. Minusta voisi siis olla kiva juttu jos uudessa kodissa minulla olisi kissakaveri.  Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Lilli ja Liana

---

LIANA (VARATTU)
Syntynyt: arv. 1.8.2016
Leikattu naaras
Olen Liana, ihmisrakas musta tyttökissa. Olen populaationi sosiaalisin kissa ihmisiä kohtaan ja nautin kovasti silityksistä. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

---

LISKI (VARATTU)
Syntynyt: arv. 1.1.2017
Leikattu uros
Olen Liski, raamikas ja komea pikimusta kissa. Olen hieman ujo mutta nautin tuttujen ihmisten silityksistä. Olen leikkisä ja aktiivinen kissa. Ihannekodissani olisi kissakaveri. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

---

AAVA (VARATTU)
Syntynyt: 2017
Naaras
Olen Aava, kaunis pienikokoinen n. 1v ikäinen sinikilpikonna tyttökissa. Olen erittäin ihmisrakas ja sosiaalinen. Olen aktiivinen ja leikkisä. Tulen mieluusti ihmisen viereen sohvalle televisiota katsomaan. Pienen koiran seuraan olen tottunut. Sovin reippaan luonteeni ansiosta monenlaiseen kotiin. Käyn vielä perustoimenpiteissä ennen luovutusta mutta olen jo varattavissa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä.

---

VÄINÖ (VARATTU)
Syntynyt: 2015
Leikattu uros
Olen Väinö, raamikas mustavalkoinen poikakissa. Olen ihmisrakas ja rauhallinen. Pidän leikkimisestä. Olen tottunut toisiin kissoihin ja lapsiin. Sovin monenlaiseen kotiin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä.

---

MEIJU & MEINI
Syntynyt: Meiju s. 2011 ja Meini s. 2009
Leikattuja naaraita
Olemme Meiju ja Meini, ragdoll kaverukset. Olemme seurallisia ja ihmisrakkaita. Nautimme silityksistä ja toistemme seurasta. Meijulla on ollut virtsatieongelmia, josta johtuen Meijulla on erityisruokavalio. Etsimme kotia jossa ei ole pieniä lapsia eikä muita kissoja. Kuvissa Meini on vaalea ja Meiju tumma. Meidät on testattu FIV/FeLV negatiivisiksi. Olemme toistaiseksi nähtävillä Pesällä. 

 

---

NOFFI
Syntynyt: 20.3.2007
Leikattu uros
Olen Noffi, seniori-ikäinen seurallinen poikakissa. Olen iästäni huolimatta leikkisä ja pidän juoksentelusta. Muutoin olen rauhallinen tapaus ja nautin kovasti silityksistä. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

TARZAN & NANA
Syntynyt: 2009
Leikattu uros & naaras
Olemme Tarzan ja Nana, herttaiset 9v ikäset kissasisarukset. Olemme huomionkipeitä ja reippaita kissoja. Tarzan on erittäin sosiaalinen ja rakastaa silityksiä. Nana on hieman pidättyväisempi mutta myös hyvin ihmisrakas. Etsimme yhteistä kotia. Olemme nähtävillä Pesällä. Tarzan on kuvissa kokovalkoinen kissa, Nanalla on pienet mustat merkit.