Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta. Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa, p. 045 69 49 597. Seuraavat vierailuajat ovat  22.10 ja 5.11.

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

JUSTUS
syntynyt 2010
leikattu uros
Olen komea tiikeriraitainen kissaherra Justus. Luonteeltani olen aktiivinen ja seurallinen ja osallistun mielelläni kaikenlaiseen tekemiseen. En ole sohvaperuna ja toivoisin pääseväni kotiin jossa olisi mukavasti puuhastelua ihmisten kanssa. Persoonani osaa kuitenkin joskus olla aika vaativa ja esimerkiksi jos minua silitetään, se tapahtuu vain minun ehdoillani eikä se saa kestää pitkään. Jos hermostun, saatan kertoa asiasta näykkäisemällä ja joskus tassukin heilahtaa. Tarvitsisinkin kodin, jossa persoonani ja nämä tapani osattaisiin ottaa huomioon. Lapsiperhe ei luonteeni vuoksi ole minulle kaikista sopivin uusi koti, vaikka lapset ovatkin minusta ihan ok satunnaisina annoksina. Tykkään leikkiä vauhdikkaita saalitusleikkejä lelujen kanssa. Täällä Eläinkoti Pesällä asuu muitakin kissoja ja niistä en ole ollut moksiskaan. Saattaisin siis sopeutua myös toisen kissan kumppaniksi. Justus on muuttanut sijaiskotiin. Lisätietoja Justuksesta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck, p. 045 694 9597.

 

---

MUSTIKKA 
syntynyt 15.6.2014
leikattu naaras
Olen Mustikka ja etsin uutta kotia sijaiskodista käsin. Olen vielä vähän arka uusia ihmisia kohtaan, mutta täällä sijaiskodissa olen ystävystynyt toisen kissaneidin kanssa ja yhdessä uskallan jo vähän tulla puskemaankin. Toisaalta kaipaan myös huomiota ja pidän paljon leikkimisestä. Rakastan tuijotella ikkunasta ulos ja olen aika vaativa silitysten suhteen: Täpäytän tassulla jos silitykset ja rapsuttelut eivät miellytä. Myöskään nostelusta en juurikaan pidä. Olen kuitenkin kova puskemaan ja kiehnäämään varsinkin ruoka-aikaan. Toivoisin saavani melko rauhallisen kodin, sillä olen aika herkkä luonne. Mustikka kävi jo kodissa mutta palautui meille ongelmakäytöksen vuoksi. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

JASU
Syntynyt: arv. 2013
leikattu uros
Olen Jasu, ujo Latz-kissan näköinen poika. Tulin etsimään kotia yhdessä äitini Ullan kanssa, mutta voimme muuttaa myös eri osoitteisiin koska emme ole erityisen läheisiä. Olen tottunut toisiin kissoihin. Olen arka aluksi vieraille mutta nautin omien ihmisteni silityksistä. Leikkimisestä pidän myös. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Jasun kuulumisia 27.6.2017: Jasu nauttii valtavasti tutun ihmisen silityksistä ja on herttainen lempeä poika. Jasu tykkää leikkiä ja tulee erinomaisesti toimeen toisten kissojen kanssa. Jasu ilahtuisi varmasti jos saisi kodin toisen kissan kaverina mutta ainoanakin tämä poika viihtyy.

---

KIELO & KAISA
Syntyneet: 23.8.2011
Leikattuja naaraita
Olemme Kielo ja Kaisa, todella kauniit raitapaitaiset kissasiskokset. Saavuimme Pesälle monenkymmenen kissan populaatiosta, joten meillä on kestänyt hetki sopeutua elämään väljemmin ja eri ympäristössä. Kumpikin meistä oli tiineenä saapuessamme yhdistykselle ja kasvatimme hienosti pentumme luovutusikäisiksi. Kaisa jopa hoiti samalla yhden orpopennunkin kasvatuksen ja Kielolla oli peräti kuusi pentua! Olemme toipuneet äitiysajasta ja nyt olisimme valmiita omaan kotiin. Toivomme että saisimme muuttaa yhdessä samaan asuntoon sillä pidämme toisistamme ja saamme rohkeutta toistemme seurassa. Leikimme mieluusti ihmisen seurassa ja tutun ihmisen annamme silittää. Olemme kilttejä vaikka herkästi pelkäämmekin.

Kielon ja Kaisan kuulumisia 11.9.2017: Tytöt ovat reipastuneet täysin ja rakastavat leikkiä ihmisen seurassa. Kaisa ottaa jo mieluusti silityksiä silloin kun itse tulee ihmisen luo. Kielo vielä väistää silittämistä mutta kumpikin pyörii ihmisen jaloissa ja puskee. Viime vierailuajalla tämä kaksikko otti huomiota vastaan isolta joukolta ihmisiä, hakivat herkkuja käsistä ja kävelivät itsevarmoina huoneessa, jossa oli kymmenen ihmistä katsomassa heitä. Kielo ja Kaisa olisivat täysin valmiita valloittamaan maailman, tai ainakin oman ihmisensä sydämen! :)

 

---

JASPIS
Syntynyt: arv. 2012
naaras
Olen Jaspis, persoonallinen kaunis tyttökissa. Sanovat että olen aina äänesssä ja tykkään ilmaista itseäni maukumalla, moukumalla, miukumalla, murinalla, rääkymällä, jne. Olen erikoinen tapaus ja etsin persoonaani ymmärtävää omistajaa. Nautin silityksistä ja huomiosta, ainakin useimmiten. En välitä lapsiperheeseen muuttaa enkä ainakaan halua jakaa kotiani toisten kissojen kanssa. 

---

AKU
Syntynyt: arv. 2015
leikattu uros
Olen Aku, mustavalkoinen ujohko kissapoika. Olen muuttanut löytöeläinkodista yhdistyksen kissaksi jo puolisen vuotta takaperin. Olin täysin arka ja vieraantunut ihmisistä. Jouduin vaihtamaan sijaiskotia tässä kuukausien kuluessa mutta siitä huolimatta olen edistynyt upeasti. Olen luonteeltani ystävällinen ja utelias. Nautin toisten kissojen seurasta ja ihannekodissani olisi kissakaveri tai useampi. Saan kissakavereista rohkeutta ja uskallan kaverieni ohella hakea herkkuja ihmiseltä ja samalla annan myös silittää. Sovellun uuteen ympäristään nopeammin jos kodissa on kissakaveri. Olen kova leikkimään ja hoidan mieluusti kaverikissoja nuolemalla. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

FRANKIE (sijoituskissa, kts. lisää täältä)
Syntynyt: 2007
leikattu uros
Olen Frankie, kaunis seniori-ikäinen poikakissa. Olen ollut yhden ihmisen lemmikki ja en välitä lasten seurasta. Ihannekodissani olisi lasitettu parveke jossa voisin köllötellä kuten olen aiemmassa kodissani tottunut. Olen hieman omapäinen käsiteltäessä mutta muuten hyvin seurallinen ja utelias. En pidä toisista kissoista tai muistakaan eläimistä. Olisiko sinulla tarjota minulle rauhallinen loppuelämän koti? Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

JASKA
Syntynyt: arv. 2011
leikattu uros
Olen komea ruskeatiikeri puolipitkäkarvainen poika. Menin Pesältä kesyytymään sijaiskotiin, jossa olen asunut tammikuusta. Olin arka, sähisevä ja herkästi räppäävä mutta nykyään olen eri kissa. Tulen hakemaan ihmiseltä herkkuja ja tällöin nautin ihmisen silityksistä, ja kehrään ja pusken. Turvapaikassani annan myös harjata. Olen ystävällinen ja utelias toisia kissoja kohtaan. Iltaisin leikin villisti kissakavereideni kanssa ja päivisin tarkkailen tapahtumia rauhallisesti. Sylikissaksi tuskin muutun mutta olen onnellinen ja riittävän sosiaalinen lemmikki. Ihannekodissani olisi kissakaveri tai useampi sillä hyödyn ja nautin lajitoverien seurasta. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

HERMANNI (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2010
leikattu uros
Olen Hermanni, herttainen leppoisa kollipoika. Tulin Pesälle kurjassa kunnossa mutta olen nopeasti kuntoutunut ja aloitan nyt kodinetsinnän. Olen rakastava ja silityksistä nauttiva poika. En ole mikään ruusu ulkonäöltäni mutta sisältäpäin sitäkin kultaisempi. Olen tottunut toisiin kissoihin ja koiriin. Muutin Pesältä sijaiskotiin, jonne minuun pääsee tutustumaan sopimuksen mukaan. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

FEELU (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2012
leikattu uros
Olen Feelu, kovia kokenut komea kissaherra. Tulin Pesälle todella heikossa kunnossa aliravitsemuksen vuoksi. Olen alkanut kerätä painoa ja verikokeilla tarkastettiin että sisäelimeni ym ovat täysin kunnossa. Kuntoudun siis täysin ja aloitan nyt pikkuhiljaa kodinetsintää. Olen rakastava ja nautin silityksistä. Olen aluksi varautunut uusia asioita / ihmisiä kohtaan mutta olen silti kiltti käsitellä. Turkkini on isoilta osin ajeltu pois koska se oli niin huopaantunut.

---

TOIVO (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2012
leikattu uros
Olen Toivo, kaunis mustavalkolaikullinen poikakissa. Olen luonteeltani pidättyväinen mutta kiltti. Olen kesy kissa mutta Pesällä vielä arastelen vieraita ihmisiä. Toisten kissojen seurasta pidän. Noudatan viljatonta ruokavaliota ja vatsani menee löysälle jos ruuassani on viljaa. Minusta saa ihanan uskollisen lemmikin kunhan saan rauhassa kotiutua ja totutella uusiin ihmisiin / ympäristöön.

---

MASSU
Syntynyt: arv. 2009
leikattu tyttö
Olen Massu, herttainen ja rauhallinen kissarouva. Olen ollut ainoana kissana rauhallisessa kodissa ja samantyylistä kotia etsin itselleni loppuelämäksi. Olen erittäin rakastava ja nautin silityksistä. Tykkään köllötellä ihmisen vieressä. Olen todella kiltti ja helppo käsitellä vaikken olekaan juuri käsittelytoimiin tottunut. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

TUURE
Syntynyt: arv. 2009
leikattu poika
Olen Tuure, isokokoinen rauhallinen herrasmies. Rakastan ihmistäni ja pusken voimalla saadessani silityksiä. Olen leppoisa tyyppi ja sopisin hyvin kotiin jossa kaivataan seesteisempää seuralaista. Olen vielä hieman reissussa rähjääntyneen näköinen mutta hyvällä ruokavaliolla ja madotuksilla olen pian kuin eri kissa.

---

PIKKUMUSTA, JOKERI, UJO (varattu) JA RAMBO
Syntynyt: 14.5.2017
leikatut pojat
Olemme reippaita ja ihmisrakkaita 4,5kk ikäisiä kissalapsia. Olemme ikäiseksemme kookkaita ja meidät on jo kastroitu. Nautimme silityksistä ja leikittämisestä mutta vierastamme hieman käsittelytoimia. Etsimme uusia koteja pareittain tai yksinään voimme muuttaa ennestään kissalliseen kotiin. Pikkumusta on väriltään musta ja muut olemme mustavalkoisia. Olemme muuttaneet sijaiskotiin. Lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

  

 

---

TITUS (sijoituskissa, kts. lisää täältä)
Syntynyt: 2006
leikattu uros
Olen Titus, raamikas herrasmieskisu. Olen erittäin kiltti ja seurallinen. Olen tottunut toisten kissojen seuraan ja rakastan ihmisiäni. Iästäni huolimatta olen hyväkuntoinen enkä ole sairastellut. Asun nyt sijaiskodissa ystävieni Oonan ja Snugglesin kanssa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

SNUGGLES
Syntynyt: arv. 2013
leikattu poika
Olen Snuggles, pienikokoinen ja kiltti poikakissa. Olen tottunut toisten kissojen seuraan. Saatan aluksi arastella vieraassa ympäristössä mutta kotiuduttuani olen sosiaalinen ja reipas kisu. Asun sijaiskodissa Tituksen ja Oonan seurassa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

OONA
Syntynyt: arv. 2010
naaras
Olen Oona, kiltti pieni tyttökisu. Olen kuuro mutta pärjään elämässä normaalisti. Olen tottunut toisiin kissoihin. Minut steriloidaan vielä ja sitten olen valmis uuteen kotiin. Varattavissa olen jo nyt ja asun sijaiskodissa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.