Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta. Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa, p. 045 69 49 597. Seuraavat vierailuajat ovat 27.8 ja 10.9.

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

JUSTUS
syntynyt 2010
leikattu uros
Olen komea tiikeriraitainen kissaherra Justus. Luonteeltani olen aktiivinen ja seurallinen ja osallistun mielelläni kaikenlaiseen tekemiseen. En ole sohvaperuna ja toivoisin pääseväni kotiin jossa olisi mukavasti puuhastelua ihmisten kanssa. Persoonani osaa kuitenkin joskus olla aika vaativa ja esimerkiksi jos minua silitetään, se tapahtuu vain minun ehdoillani eikä se saa kestää pitkään. Jos hermostun, saatan kertoa asiasta näykkäisemällä ja joskus tassukin heilahtaa. Tarvitsisinkin kodin, jossa persoonani ja nämä tapani osattaisiin ottaa huomioon. Lapsiperhe ei luonteeni vuoksi ole minulle kaikista sopivin uusi koti, vaikka lapset ovatkin minusta ihan ok satunnaisina annoksina. Tykkään leikkiä vauhdikkaita saalitusleikkejä lelujen kanssa. Täällä Eläinkoti Pesällä asuu muitakin kissoja ja niistä en ole ollut moksiskaan. Saattaisin siis sopeutua myös toisen kissan kumppaniksi. Justus on muuttanut sijaiskotiin. Lisätietoja Justuksesta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck, p. 045 694 9597.

 

---

KEIJO 
Syntynyt: 12.5.2011
leikattu uros
Olen Keijo, komea pitkäkarvainen kolli. Rakastan silityksiä ja viihdyn sylissäkin. Olen ensin varautunut vieraita ihmisiä kohtaan. Olen kova leikkimään varsinkin saalistusleikkejä. Pesällä olin äksy muita kissoja kohtaan vaikka olen lähtöisin isosta kissapopulaatiosta. En tykkää jakaa ruokia, leluja enkä ihmisen huomiota vaan haluan itse olla kaiken keskipisteenä. Lisätietoja Keijosta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck, p. 045 694 9597. 

Keijon kuulumisia 18.8.2017: Keijo on leikkisä ja hurmaava kissa. Keijo on erityisen mieltynyt miehiin ja useimmiten naisia arastelee, ainakin alkuun. Keijon ihannekoti olisi siis miehen kissana mutta naisenkin kanssa yhteiseloon toki tottuu kun saa rauhassa kotiutua. 

 

---

MUSTIKKA 
syntynyt 15.6.2014
leikattu naaras
Olen Mustikka ja etsin uutta kotia sijaiskodista käsin. Olen vielä vähän arka uusia ihmisia kohtaan, mutta täällä sijaiskodissa olen ystävystynyt toisen kissaneidin kanssa ja yhdessä uskallan jo vähän tulla puskemaankin. Toisaalta kaipaan myös huomiota ja pidän paljon leikkimisestä. Rakastan tuijotella ikkunasta ulos ja olen aika vaativa silitysten suhteen: Täpäytän tassulla jos silitykset ja rapsuttelut eivät miellytä. Myöskään nostelusta en juurikaan pidä. Olen kuitenkin kova puskemaan ja kiehnäämään varsinkin ruoka-aikaan. Toivoisin saavani melko rauhallisen kodin, sillä olen aika herkkä luonne. Mustikka kävi jo kodissa mutta palautui meille ongelmakäytöksen vuoksi. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

NILA & FIDO (VARATTUJA)
Syntynyt: Nila 2010 ja Fido 2012
leikattu naara ja uros
Olen Nila, kaunis pienehkö tyttökisu. Ystäväni nimi on Fido. Etsimme Fidon kanssa yhteistä kotia, sillä olemme jo vuosia olleet parhaat kaverukset. Olemme kumpikin luonteeltamme reippaita ja ihmisrakkaita. Nautimme silityksistä, ja leikimme mieluusti yhdessä tai erikseen. Minä olen kuvissa tuo enemmän valkoinen ja ystäväni Fido on kuin ilmetty Latz-kissa. Tulethan tutustumaan meihin, jos kotiisi mahtuisi kaksi kissaa kerralla! 

Nilan ja Fidon kuulumisia 5.6.2017: Olemme ihana parivaljakko! Minä olen pomo mutta hyvin sopuisaa on elomme. Fido nauttii valtavasti silityksistä ja on todella kiltti herrasmies. Minäkin nautin huomiosta mutta omilla ehdoillani. Olisimme valmiita muuttamaan omaan kotiin.

 

---

JASU
Syntynyt: arv. 2013
leikattu uros
Olen Jasu, ujo Latz-kissan näköinen poika. Tulin etsimään kotia yhdessä äitini Ullan kanssa, mutta voimme muuttaa myös eri osoitteisiin koska emme ole erityisen läheisiä. Olen tottunut toisiin kissoihin. Olen arka aluksi vieraille mutta nautin omien ihmisteni silityksistä. Leikkimisestä pidän myös. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Jasun kuulumisia 27.6.2017: Jasu nauttii valtavasti tutun ihmisen silityksistä ja on herttainen lempeä poika. Jasu tykkää leikkiä ja tulee erinomaisesti toimeen toisten kissojen kanssa. Jasu ilahtuisi varmasti jos saisi kodin toisen kissan kaverina mutta ainoanakin tämä poika viihtyy.

---

KIELO & KAISA
Syntyneet: 23.8.2011
Leikattuja naaraita
Olemme Kielo ja Kaisa, todella kauniit raitapaitaiset kissasiskokset. Saavuimme Pesälle monenkymmenen kissan populaatiosta, joten meillä on kestänyt hetki sopeutua elämään väljemmin ja eri ympäristössä. Kumpikin meistä oli tiineenä saapuessamme yhdistykselle ja kasvatimme hienosti pentumme luovutusikäisiksi. Kaisa jopa hoiti samalla yhden orpopennunkin kasvatuksen ja Kielolla oli peräti kuusi pentua! Olemme toipuneet äitiysajasta ja nyt olisimme valmiita omaan kotiin. Toivomme että saisimme muuttaa yhdessä samaan asuntoon sillä pidämme toisistamme ja saamme rohkeutta toistemme seurassa. Leikimme mieluusti ihmisen seurassa ja tutun ihmisen annamme silittää. Olemme kilttejä vaikka herkästi pelkäämmekin.

 

---

ARETHA 
Syntynyt: 2015
Leikattu naaras
Olen Aretha, herttainen kokomusta tyttökisu pienellä valkoisella rinnusmerkillä. Olen vielä arempi luonteeltani mutta kuitenkin kiltti. Syön ihmisen kädestä ja annan rauhallisen ihmisen silittää. Hoidin neljä pentuani 12vko ikäisiksi ja palasin Pesälle pentujen lähdettyä uusiin koteihin. Sopisin hyvin toisen kissan kaveriksi sillä pidän kissaseurasta. Muutin uuteen sijaiskotiin 23.8. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

MATILDA (VARATTU)
Syntynyt: arv. 1.5.2017
naaras
Olen Matilda, arka raitapaitainen maalaiskissanpentu. Emoni on kesy ja ihmisrakas kissa, ja minäkin olen asunut ihmisten lähellä koko elämäni. Minua ei kuitenkaan ole käsitelty joten pelkään vielä monia asioita. Olen kova leikkimään ja mieluusti leikinkin ihmisen seurassa. Herkkuja osaan jo hakea kädestä. Etsin kotia jossa minun annetaan rauhassa kotiutua ja sosiaalistua.

---

KINGI
Syntynyt: arv. 2015
leikattu uros
Olen Kingi, pitkäturkkinen upea poikakisu. Olen kotoisin isosta kissapopulaatiosta ja sain kodin ensimmäisenä 10 kissan porukasta joka Pesälle saapui. En kuitenkaan yrityksistä huolimatta sopeutunut elämään ainoana kissana yksiössä. Tarvitsen kodin jossa on vähintään yksi kissakaveri ja yksiössä koin oloni turhan ahdistuneeksi. Etsin siis tilavampaa asuntoa kodikseni. Olen arka mutta leikin tuttujen ihmisten kanssa ja nukun mieluusti sängyn jalkopäässä. Pelkään vielä käsittelyä ja yllättäviä tilanteita.

Kingin kuulumisia 23.8.2017: Kingi on käyttäytynyt Pesällä hyvin ja reipastunut koko ajan lisää. Kingi lähtee tällä viikolla kotikokeiluun tilavaan asuntoon parin kisun seuraan, jotta näemme ilmeneekö käytösongelmia kotioloissa erityyppisessä ympäristössä missä oli aiemmin. 

---

UNSKI
Syntynyt: 14.7.2011
leikattu uros
Olen Unski, rakastava kaunis punainen poikakisu. Kärsin Pesälle tullessani pahasta virtsatieinfektiosta ja minusta luovuttiin koska pissailin vääriin paikkoihin. Toivuttuani olen käyttänyt vessaani mutkattomasti. Käytän viljattomia raksuja ja märkäruokaa, jotta virtsatieni kestävät kunnossa, ja syön ennaltaehkäisevästi Cystaid-valmistetta. Ihannekotini on rauhallinen. Olen todella kiltti ja seurallinen kissa, ja uskollinen ihmisilleni.

---

LUNA
Syntynyt: arv. 2013
leikattu naaras
Olen Luna, sosiaalinen ja reipas tyttökissa. Olen ihmisrakas ja mukava käsitellessä. Pidän silityksistä ja huomiosta. Olen nopea livahtamaan ulos ovesta ihmisen mukana ja tämä on syytä uuden kodin huomioida. Lapsien kanssa tulen mukavasti juttuun mutta minusta luovuttiin siksi että pienet lapset eivät muistaneet varmistaa etten livahda samalla ovenavauksella ulos. Sovin siis myös lapsiperheeseen jos kaikki perheenjäsenet muistavat olla tarkkana etten livahda ovesta. Olen leikkisä ja aktiivinen tyttö.

---

KAAPO (VARATTU) JA KUSTI
Syntynyt: arv. 1.6.2017
uroksia
Olemme maatilalla kasvaneita kissapoikia. Luonteeltamme olemme reippaita ja leikkisiä. Olemme tottuneet ihmisen seuraan ja nautimme silityksistä. Pesällä vielä ihmettelemme uutta paikkaa ja ihmisiä. Kuvissa Kaapo on mustavalkoinen pitkäkarvainen ja Knut valkopunainen. Veljiämme ovat myös Kapu, Knut, Kola ja Kit.

 

---

KAPU (VARATTU) JA KNUT 
Syntynyt: arv. 1.6.2017
uroksia
Olemme maatilalla kasvaneita kissapoikia. Luonteeltamme olemme reippaita ja leikkisiä. Olemme tottuneet ihmisen seuraan ja nautimme silityksistä. Pesällä vielä ihmettelemme uutta paikkaa ja ihmisiä. Kuvissa Kapu on vasemmalla ja Knut oikealla. Veljiämme ovat myös Kaapo, Kusti, Kola ja Kit.

 

---

KOLA JA KIT (VARATTUJA)
Syntynyt: arv. 1.6.2017
uroksia
Olemme maatilalla kasvaneita kissapoikia. Luonteeltamme olemme leikkisiä ja uteliaita. Olemme tottuneet ihmisen seuraan ja mutta olemme vielä arkoja uudessa tilanteessa. Muutimme sijaiskotiin totuttelemaan elämään uuden ihmisen seurassa ja meihin pääsee tutustumaan sopimalla ajan sijaiskotivastaavan kanssa p. 045 694 9597. Kuvissa Kola on valkopunainen ja Kit mustavalkoinen. Veljiämme ovat myös Kapu, Knut, Kaapo ja Kusti.

 

---

RONDA
Syntynyt: 1.6.2017
leikattu naaras
Olen Ronda, kaunis temperamenttinen kissatyttö. Olen huomiosta nauttiva mutta nautin vain omilla ehdoillani. Räppään tai näykkään jos tilanne ei minua miellytä. Etsin kotia jossa tuittupäinen luonteeni ymmärretään ja minulle annetaan tarvittaessa tilaa jatkuvalta seurustelulta. En ole sylikissa. Olen leikkisä ja kodissani on hyvä olla tarjolla paljon virikkeitä. Kissakaverin seura voisi tuoda minulle sopivasti lisää virikkeitä ja vähentää turhautumistani. En sovellu perheeseen jossa on pieniä lapsia.

---

ROOSA 
Syntynyt: 2005
leikattu naaras
Olen Roosa, 12v ikäinen seniorikissa. Etsin loppuelämän sijoituskotia, kts. lisää täältä. Olen erittäin sosiaalinen ja kiltti. Nautin huomiosta ja käperryn mieluusti ihmisen viereen nukkumaan. Olen tottunut toisiin kissoihin ja koiraan. Ihannekotini olisi rauhallinen ja en enää kaipaa lapsiperheen hälinää vaikka lapsista tykkäänkin. Saattaisin oppia ulkoilemaan valjaissa sillä olen luonteeltani rohkea ja sopeutuva.

---

JASPIS
Syntynyt: arv. 2012
naaras
Olen Jaspis, persoonallinen kaunis tyttökissa. Sanovat että olen aina äänesssä ja tykkään ilmaista itseäni maukumalla, moukumalla, miukumalla, murinalla, rääkymällä, jne. Olen erikoinen tapaus ja etsin persoonaani ymmärtävää omistajaa. Nautin silityksistä ja huomiosta, ainakin useimmiten. En välitä lapsiperheeseen muuttaa enkä ainakaan halua jakaa kotiani toisten kissojen kanssa. 

---

VIIVI
Syntynyt: arv. 14.4.2009
leikattu naaras
Olen Viivi, rauhallinen ja ihmisrakas kissatyttö. Olen sosiaalinen ja reipas luonteeltani. Nautin silityksistä ja harjauksesta. Sijaiskotini luonnehtii minua aamuvirkuksi ja hyvätapaiseksi kissaksi. Minusta luovuttiin koska en tullut juttuun toisten kissojen kanssa. Kaipaisin kotiin jossa saan olla ainoa viiksekäs. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

Uutta loppuelämän kotia etsii neljän n. 1,5-vuotiaan kesyrottauroksen lauma. Ovat rapsutuksia rakastavia, terveitä, hieman pulleita ja kesyjä. Ikää pojilla jo on, joten tässä olisi rauhallinen eläkeläisprojekti jollekulle aikuiselle, joka osaa huomioida rottien iän tuomat haasteet. Häkin, tarvikkeet ja neuvot saa mukaan. Tiedustelut lsey.elainkotipesa(at)gmail.com