Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta tai sopimalla ajan etukäteen puhelimitse. Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa, p. 045 69 49 597. Seuraavat vierailuajat ovat 15.7 ja 29.7.

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

VALENTINA
Syntynyt: arv. 2015
leikattu tyttö
Olen Valentina, ujo kaunis sinikilpikonna tyttökissa. Olen kotoisin isosta kissapopulaatiosta ja olen elänyt vähillä ihmiskontakteilla alkuelämäni. Olen sijaiskodissa mieltynyt oman ihmiseni seuraan, nautin silityksistä ja tulen mieluusti syliinkin. Minut on testattu FeLV/FIV negatiiviseksi. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

MOSKU
Syntynyt: arv. 2012
leikattu poika
Olen Mosku, komea raidallinen poikakissa. Sain jo kodin mutta minusta jouduttiin luopumaan astman vuoksi. Olen arka mutta utelias. Leikin ihmisen kanssa ja tykkään seurailla ihmiseni touhuja. Silitykseen en ole tottunut ja tarvitsen kodin johon saan rauhassa kotiutua. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

--- 

LYNNE
Syntynyt arv. 2013
leikattu naaras
Olen Lynne, arka tyttökissa. Olen kiltti vaikka vielä pelkäänkin uudessa paikassa. Säikähtäessäni säntään pakoon ja vaadin uudelta kodiltani paljon aikaa kotiutumiseen. Olen nyt Pesällä alkanut reipastua, ja uskallan jo jaloitella ja leikkiä yleisissä tiloissa tutun ihmisen läsnäollessa. Olen tottunut toisiin kissoihin. Asun sijaiskodissa Lyylin kanssa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 Lynne 

--- 

LYYLI
Syntynyt: arv. 2016
leikattu naaras
Olen Lyyli, arka ja leikkisä tyttökisu. Olen kiltti vaikka pelkäänkin paljon vieraita ihmisiä. Pidän kissakavereistani joten ihannekodissani olisi kissakamu tai useampi. Asun sijaiskodissa Lynnen kanssa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

BUDI
Syntynyt: 4.12.2013
leikattu uros
Olen Budi, komea ilmeikäs poikakissa. Olen ihmisrakas ja seurallinen mutta myös hyvin temperamenttinen. Olen aktiivinen ja reipas kissa. Kuljetusboksiin en oikeastaan halua mennä ollenkaan ja minua totutetaan parhaillaan kuljetusboksin läsnäoloon. En pidä pienistä lapsista. Pesällä opin nopeasti tulemaan juttuun kissakamujen kanssa. Olen nähtävissä Eläinkoti Pesällä.

 

---

WIENO
Syntynyt: 2012
Leikattu naaras
Olen Wieno, kaunis tyttökissa. Olen sosiaalinen ja seurallinen halutessani mutta osaan olla hyvin temperamenttinen jolloin käsittelyni on vaikeaa. Lapsista en pidä. Toisiin kissoihin en ole tottunut mutta Pesällä olen suhtautunut kissakamuihin ystävällisesti. Olen nähtävissä Eläinkoti Pesällä.

 Wieno 

--- 

NEMI
Syntynyt: 2015
Leikattu naaras
Olen Nemi, pikimusta kaunis tyttökissa. Olen luonteeltani seurallinen ja ihmisrakas. Olen tottunut toisiin kissoihin, pieniin koiriin ja lapsiin. Syliin tulen silloin kun itse haluan. Silityksistä nautin kovasti. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

MIMOSA
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu naaras
Olen Mimosa, arka ja utelias pikimusta tyttökissa. Nautin kovasti ihmisen kanssa leikkimisestä ja tutuilta ihmisiltä huolin jo silityksiäkin. Etsin kotia jossa on minulle kissakaveri tai useampi. Tarvitsen kodin jossa saan rauhassa tutustua kotiin ja uusiin ihmisiin. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Mimosa

---

LAINA
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu naaras
Olen Laina, arka pienikokoinen tyttökissa. Olen vielä peloissani varsinkin uusien ihmisten lähellä ja tarvitsen kodin jossa saan rauhassa kotiutua. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

LAKU
Syntynyt: 10.9.2009
Kastroitu uros
Olen Laku, kiltti ja seurallinen sekarotuinen. Olen ollut aina terve. Olen elänyt elämäni pääosin pihakoirana, öisin olen ollut sisällä talossa. Pidän lapsista ja olen energinen persoona. Etsin kotia omakotitalosta mieluusti harvemmin asutulta alueelta jossa minulle voidaan tarjota mahdollisuus viettää aikaa runsaasti omalla pihalla. Olen sosiaalinen toisille koirille. Hihnassa vedän. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta saat Pesän numerosta 050 555 1186.

---

MORRO
Syntynyt: arv. 2011
Leikattu naaras
Olen superhurrrrrmaava pieni tyttökissa ja olen aivan täynnä rakkautta. Hännänpääni värisee kuin kalkkarokäärmeellä silkasta onnesta, kun minua huomioidaan tai saan silityksiä. Olen erittäin rauhallinen, tykkään tepsutella sängyllä edestakaisin silityshetkinä ja hurista itsekseni. Lempitouhuihini kuuluu myös sijaiskotiemännän vatsan päällä seisominen ja leipominen. Moni minut nähnyt on sanonut, että näin ihana kissa saa varmasti nopeasti kodin! Olen nähtävillä Kotkassa ja minua voi tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186.

 ---

JUANITA
Syntynyt: 2012
Leikattu naaras
Olen Juanita, pienikokoinen seurallinen tyttökissa. Olen tosi kiltti ja pidän silityksistä. Sanovat minua aktiiviseksi ja tykkäänkin leikkimisestä sekä touhuta ihmisten kanssa. Olen myös tottunut toisiin kissoihin. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä.

Juanita

---

TUPUNA JA RISTO
Olemme kanikaverukset ja etsimme yhteistä kotia. Olemme molemmat terveitä, kesyjä ja rauhallisia kaneja. Jaloittelemme häkkien ulkopuolella yhdessä, mutta asumme vielä omissa häkeissämme. Meillä on vielä tutustuminen kesken, mutta varmaan ajan kanssa voisimme asua isossa yhteisessä häkissä. Meistä Risto on leikattu. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Joutsenossa. Meistä voi kysellä Pesän numerosta 050 555 1186.

Tupuna  Risto

---

MIMMI
Syntynyt: 28.2.2017
leikattu naaras
Olen Mimmi, ihmisrakas ja leikkisä kissaneiti. Leikkisyydestäni huolimatta minua kuvaillaan myös rauhalliseksi. Olen tottunut lapsiin. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Mimmi

--- 

KAUNOTAR
Syntynyt: 23.4.2012
leikattu naaras
Olen Kaunotar, kaunis puolipitkäkarvainen tyttökisu. Olen luonteeltani arka vieraita ihmisiä ja uusia tilanteita kohtaan. Oman ihmiseni seurassa olen seurallisempi. Olen kotoisin suuresta kissapopulaatiosta joten sopeutuisin varmaankin hyvin toisen kissan kaveriksi. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

ANSA
Syntynyt: arv. 2015
Naaras
Olen Ansa, ihmisrakas ja omapäinen tyttökisu. Nautin silityksistä ja huomiosta mutta vain silloin kun itselleni sopii. Olen aktiivinen ja leikkisä tyttö. Syön viljatonta ruokavaliota. Olen nähtävissä Pesällä.

---

TASMINA
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu naaras
Olen Tasmina, ujo pienikokoinen tyttökisu. Muutin Pesälle kissapopulaatiosta kahden pentuni kanssa. Pentuni saivat jo oman kodin ja nyt minäkin olisin valmis muuttamaan. Pesällä olen mieltynyt muutamaan hoitajaan joiden silityksistä ja huomiosta nautin. Vieraita ihmisiä kohtaan olen arka. Kaipaan toisten kissojen seuraa ja ihannekodissa minulla olisi kissakaveri tai useampi. Olen nähtävissä Pesällä.

---

HIILI
Syntynyt: 15.12.2012
leikattu uros
Olen Hiili, itämainen lyhytkarva. Luonteeltani olen todella seurallinen ja aktiivinen. Minulle sopisi siis tilava koti missä saan paljon huomiota ja aktivointia. En pidä toisista kissoista. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Hiili Hiili

---

MIKI
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu uros
Olen Miki, upea punatabby poikakisu. Luonteeltani olen hyvin ihmisrakas ja huomionkipeä. Tulen mieluusti ihmisen viereen sohvalle katselemaan telkkaria, mutta tarvitsen myös aktivointia ja leikkihetkiä ihmisen kanssa. Pidän todella paljon leikkimisestä ja olen aika kova hakemaan huomiota. Joskus tarpeeni saada huomiota ajoittuu aamuyön tunneille, joten en välttämättä sovi ihan pieneen kotiin. Annan kiltisti tehdä käsittelytoimet ja käyttäydyn rauhallisesti eläinlääkärissä. Sain uuden kodin jo viime syksynä, mutta sairastuin kortisonikuurin myötä diabetekseen, ja palasin yhdistykselle saamaan hoitoa sairauteen. Diabetekseni parani kolmessa viikossa insuliinin ja ruokavalion avulla. Nyt ruokavalioni koostuu viljattomasta märkäruuasta ja pienestä määrästä raksuja. En kuulemma saa lihoa yhtään vaan uuden kodin tulee ruokkia minua maltillisesti. Diabetekseni ei vaadi enempää hoitoa, mutta oikea ruokavalio on minulle tärkeä koska minulla on alttius diabetekseen. Olen felv/fiv negatiivinen. Olen nähtävissä Eläinkoti Pesällä.

Miki Miki

---

SAKU & SAMU
Syntyneet: arv. 2016-2017
Leikattuja uroksia
Olemme Saku ja Samu, leikatut pienikokoiset kissapojat. Olemme peräisin kissapopulaatiosta, jossa on kissaflunssataustaa (Chlamydia). Olemme olleet koko ajan oireettomia, mutta voimme silti kantaa sairautta. Olemme leikkisiä, mutta hyvin arkoja. Olemme odotelleet sijaiskotia jo pari kuukautta mutta sellaista ei ole vielä löytynyt joten alamme nyt etsimään ikiomaa kotia, että  pääsisimme eläinkodilta kotioloihin kesyyntymään. Pidämme toistemme seurasta ja lähtisimme mieluiten yhdessä. Erikseen voidaan muuttaa kotiin jossa on jo kissakaveri (kissan rokotusten oltava kunnossa).

Saku ja Samu

---