Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta tai sopimalla ajan etukäteen puhelimitse: Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan. Seuraavat vierailuajat ovat 16.12 ja 30.12. 

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

TUPUNA JA RISTO
Olemme n. 2-3v ikäiset kanikaverukset ja etsimme yhteistä kotia. Olemme molemmat terveitä, kesyjä ja rauhallisia kaneja. Meistä Risto on leikattu. Etsimme kotia, jossa saamme jaloitella runsaasti. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa. Meistä voi kysellä Pesän numerosta 050 555 1186.

Tupuna  Risto

---

SAKU & SAMU
Syntyneet: arv. 2016-2017
Leikattuja uroksia
Olemme Saku ja Samu, leikatut pienikokoiset kissapojat. Olemme leikkisiä, mutta arkoja. Pidämme toistemme seurasta ja lähtisimme mieluiten yhdessä. Erikseen voimme muuttaa kotiin, jossa on jo kissakaveri. Asumme sijaiskodissa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597. 

 

---

KIDE ja HOUDINI
Syntynyt: 5/2018 ja 4/2018
naaraita
Olemme Kide ja Houdini, reippaat tyttöpennut. Olemme hyvät ystävät keskenämme ja haluamme siksi yhteisen kodin. Kide tykkää leikkiä ja riekkua, sekä tutkia uteliaana ympäristöä. Käsittelytoimet sujuvat malliikkaasti. Houdini löydettiin Kotkan keskustasta kesken vilkkainta meripäiväviikonloppua. Houdini oli kovin arka ja pelokas, ja onnistui välttelemään kiinniottajia kaikin tavoin - siitä sai nimekseen Houdini. Sijaiskodissa Houdini on oppinut luottamaan ihmiseen ja on touhukas pikkukisu. Kuvissa Houdini on kissa, jolla valkoista. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Haminassa. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. Lisätietoja meistä saat sähköpostitse lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai numerosta 050 555 1197.

Kide Houdini
---

JIMI
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu uros
Olen Jimi, kaunis puolipitkäkarvainen punainen kissa. Olen luonteeltani seurallinen ja leikkisä, uusissa tilanteissa hieman ujo. Olen aktiivinen ja tarvitsen leikittämistä sekä pulmatehtäviä. Lempipuuhiani ovat pallojen ja sulkalelujen kanssa leikkiminen sekä pihan lintujen seuraaminen ikkunasta. Seuraa kaivatessani kujerran ja tulen puskemaan ja hakemaan silityksiä, sylissä tai sängyssä en kuitenkaan viihdy vaan lepohetkeni vietän kiipeilypuussani tai sohvalla. Ruokahaluni on hyvä ja toisinaan yritän maistella myös ihmisten ruokia, ne täytyykin pitää poissa ulottuviltani. Olen fiksu ja oppivainen kissa; sijaiskodissani olen nopeasti oppinut mm. valjaissa kulkemisen sekä sen, miten annetaan leikata kynnet. Minulla on silkinpehmeä turkki josta pidän hyvää huolta ja annan myös ihmisen auttaa harjaamalla. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta ja asun tällä hetkellä sijaiskodissa Lappeenrannassa kaverini Jipun kanssa. Olen FIV-positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV-positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä.

 

---

JAMI 
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu uros
Olen Jami, punavalkoinen lyhytkarvainen poikakissa. Luonteeltani olen rauhallinen ja kiltti, uusissa tilanteissa pelokas. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta. Nautin omien ihmisteni silityksistä ja pusken onnellisena saadessani huomiota. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Jami Jami

---

JIPPU
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu naaras
Olen Jippu, ihmisrakas tyttökissa. Olen varautunut uusissa tilanteissa mutta omille ihmisilleni olen seurallinen. Olen rauhallinen mutta myös utelias ja rohkea, innostun helposti leikkimään ja lempilelujani ovat kangasputki sekä kaikki narun päässä nopeasti liikkuvat lelut (olen todella nopealiikkeinen ja ketterä). Rakastan makailua pehmeissä ja lämpimissä paikoissa ja haluan muutenkin nauttia uudesta elämästäni; en pidä jos minua häiritään kesken unien tai yritetään nostella, silloin poistun nopeasti paikalta. Tykkään, kun minua harjataan ja niskarapsutukset kelpaavat aina. Alkuelämäni olen elänyt isossa kissapopulaatiossa. Olen FIV-positiivinen, joten voin muuttaa samaan kotiin toisen FIV-positiivisen kissan kanssa tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä. Syöpymä on vienyt hampaani ja suussani on enää kaksi hammasta. Syöminen onneksi sujuu hyvin myös hampaattomana. Asun tällä hetkellä sijaiskodissa Lappeenrannassa kaverini Jimin kanssa. Minua voit tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

---

SAIMIS
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Saimis, arka mutta utelias kissa. Luonteeltani olen leikkisä ja tarkkailen mieluusti ihmisen toimia. Ahdistettuna puolustaudun. Etsin rauhallista kotia aikuisten luota. Toinen silmäni on synnynnäisesti pienikokoinen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Saimis Saimis

---

MALLA
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu naaras
Olen Malla, superkaunis pienikokoinen tyttökissa. Minulle tehtiin yhdistykselle tullessani patellaluksaation korjausleikkaus, koska takapolvilumpioni ei pysynyt kuopassaan. Olen toipunut leikkauksesta täysin ja jalkani toimii nyt normaalisti. Olen luonteeltani arka, mutta utelias. Rakastan toisia kissoja ja ihannekodissani olisi kiltti kissakaveri tai useampi. Etsin rauhallista kotia aikuisten luota. Pelätessäni puolustaudun ja vaadin aikaa kotiutumiseen. Pesällä kuitenkin jo reippaasti jaloittelen häkin ulkopuolella ja uskallan leikkiä ihmisten seurassa. Olen FIV/FeLV negatiivinen.

Malla Malla

---

MEIJU & MEINI
Syntynyt: Meiju s. 2011 ja Meini s. 2009
Leikattuja naaraita
Olemme Meiju ja Meini, ragdoll kaverukset. Olemme seurallisia ja ihmisrakkaita. Nautimme silityksistä ja toistemme seurasta. Meijulla on ollut virtsatieongelmia, josta johtuen Meijulla on erityisruokavalio. Etsimme kotia jossa ei ole pieniä lapsia eikä muita kissoja. Kuvissa Meini on vaalea ja Meiju tumma. Meidät on testattu FIV/FeLV negatiivisiksi. Olemme nähtävillä sijaiskodissa. Lisätietoja meistä saa puhelimitse 050 555 1186 tai sähköpostitse lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. 

 

---

NOFFI
Syntynyt: 20.3.2007
Leikattu uros
Olen Noffi, seniori-ikäinen seurallinen poikakissa. Olen iästäni huolimatta leikkisä ja pidän juoksentelusta. Muutoin olen rauhallinen tapaus ja nautin kovasti silityksistä. Kävin juuri verikokeissa ja veriarvoni olivat hyvät. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

TARZAN & NANA
Syntynyt: 2009
Leikattu uros & naaras
Olemme Tarzan ja Nana, herttaiset 9v ikäset kissasisarukset. Olemme huomionkipeitä ja reippaita kissoja. Tarzan on erittäin sosiaalinen ja rakastaa silityksiä. Nana on hieman pidättyväisempi mutta myös hyvin ihmisrakas. Etsimme yhteistä kotia. Olemme nähtävillä Pesällä. Tarzan on kuvissa kokovalkoinen kissa, Nanalla on pienet mustat merkit. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. 

 

 ---

MURRE
Syntynyt: 5/2018
Leikattu uros
Metsäkulman Murre on kaunis noin 5kk ikäinen poikapentu. Murre tuli kotihoitoon varsin arkana poikana ja vieläkin tilanteet jännittää. Murrea ei saa vielä silittää mutta käsi voi olla jo noin 30cm päässä ilman mitään ongelmaa. Murre rakastaa leikkejä, mutta vaatii oikean fiiliksen siihen touhuun. Sulkakepit, pallot ja hiiret saavat kyytiä. Murre rakastaa muita kissoja, innostuu kovasti kun näkee ikkunan takana lajitoverin. Murre vaatii vielä aikaa jotta luottamus löytyy. Kovasti on rohkaistunut mutta sähisee helposti ja mielellään siirtyy kauemmas tai piiloon. Kaverista tuskin olisi Murrelle haittaa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com.

Murre

---

LILI
Syntynyt: 15.8.2015
Leikattu naaras
Olen Lili, ihmisrakas tyttökissa. Nautin silityksistä ja ihmisen lähellä oleskelusta, mutta sylissä viihdyn vaan lyhyitä aikoja. Sen sijaan tykkään kovasti leikkimisestä ja kotiudun varmasti monenlaiseen kotiin. Olisiko sinun luonasi minulle, kiltille ja ihanalle kissatyttöselle oma koti? Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen tavattavissa sijaiskodissani Lappeenrannassa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 Lili Lili Lili

---

TOMA
Syntynyt: arv. 2017
leikattu uros
Olen Toma, suloinen poikakissa. Olen vielä arka, mutta kovin leikkisä tapaus. Muuttaisin mielelläni samaan kotiin ystäväni Rollen kanssa tai sitten kotiin, jossa minulle on kissaseuraa. Minut on testattu FIV/FeLV negatiiviseksi. Asun sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta saat numerosta 050 555 1186 tai sähköpostiste Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toma Toma

---

ROLLE
Syntynyt: arv.2017
Leikattu uros
Olen Rolle, komea kolli. Olen kova poika leikkimään, mutta vielä aika arka. Haluaisin muuttaa ystäväni Toman kanssa samaan kotiin tai kotiin, missä minulle on kissakaveri. Minut on testattu FIV/FeLV negatiiviseksi. Asun sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta saat numerosta 050 555 1186 tai sähköpostiste Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rolle

---

TARO
Syntynyt: arv. 10/2017
Leikattu uros
Olen Taro, persoonallinen leikattu poikakissa. Olen seurallinen ja ihmisrakas mutta Pesällä pelkään vielä kovasti kaikkea uutta. Olen kuitenkin kiltti. Olen tottunut toisen kissan seuraan. Kotioloissa katselen mieluusti telkkaria oman ihmiseni kainalossa. Asun Pesällä ja minusta saa lisätietoja puhelimitse 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 

---

KITI
Syntynyt: arv. 2010
Leikattu naaras
Olen Kiti, ihmisrakas ja erittäin seurallinen kissa. Kuljen mieluusti ihmiseni perässä ja osallistun kodin askareisiin. Olen kiltti käsitellä ja eläinlääkärissäkin käyttäydyn hienosti. Muita kissoja inhoan joten ihannekotini olisi ainoana kissana. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

RILLA
syntynyt: 2010
Leikattu naaras
Olen Rilla, hellyyttä antava ja vastaanottava, sydämen sulattava 8-vuotias tyttökissa. Toistaiseksi vielä arastelen toisia eläimiä, enkä ole tottunut pieniin lapsiin. Aamuisin olen hellyydenkipeä ja iltaisin leikkisä. Tartun innoissani leikkiin ja kaipaan aktiviteetteja sekä pulmia selvitettäväksi. Olen todella utelias, fiksu ja täydellinen kumppani sille, jolla on aikaa ja tilaa rakkaudelle. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta saa Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

Rilla

---

KAMO
Syntynyt: arv. 6/2018
Leikattu uros
Olen Kamo, supersuloinen raidallinen poikapentu. Olen hurmaava ja leikkisä tapaus ja vaikka uusia hmisiä ujostelenkin niin leikittämällä pääset nopeasti kaverikseni. Nautin omien ihmisteni silityksistä ja annan jo nostaa syliinkin. Etsin kotia jossa minulla on kissakaveri, tai voin muuttaa samaan kotiin yhtä aikaa jonkin toisen yhdistyksen kissan kanssa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

KLARISA (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Klarisa, superkaunis pitkäkarvainen tyttökissa. Olen emokissa, ja kasvatin jo pentuni luovutusikään. Nyt olisin itse valmis ikiomaan kotiin. Olen luonteeltani epäluuloinen mutta jo lyhyen sijaiskodissa viettämäni ajan jälkeen olen oppinut harjaukseen ja silittämiseen. Temperamenttia minusta löytyy myös. Olen tottunut toisiin kissoihin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Minua voi tiedustella Pesän numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  

---

KLINA
Syntynyt: arv. 2010
Leikattu naaras
Olen Klina, kaunis ruskeatiikeri emokissa. Pentuni tulivat juuri luovutusikään ja nyt olisin vailla ikiomaa kotia. Olen ihmisrakas ja seurallinen. Aluksi arastelen uusissa tilanteissa ja uusia ihmisiä. Olen tottunut toisiin kissoihin mutta luonteeltani olen pomottava toisia kissoja kohtaan. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa. Minua voi tiedustella Pesän numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

---

JUULI
synt.arv. 2012
Naaras
Olen Juuli, ihmisrakas ja rapsutuksia rakastava kehruukone. Uusien ihmisten kanssa olen alkuun arka, mutta sopeudun nopeasti. Pieniin lapsiin en ole tottunut. Tällä hetkellä hoivaan syyskuun alussa syntyneitä pentujani Juppia, Judia, Juliskaa ja Junnaa, mutta olen valmis uuteen kotiin joulukuussa, kun pentuni ovat luovutusikäisiä. Ennen luovutusta minut steriloidaan. Olen tottunut muiden kissojen seuraan, ja uudessa kodissani saisi mielellään olla kissakaveri. Voisin myös muuttaa pentuni kanssa samaan kotiin. Minua voit tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

juuli

---

SEBASTIAN
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu uros
Olen Sebastian, upea valkoinen kissa mustin merkein. Olen vielä ihmisarka ja nurkkaan ahdistettuna puolustaudun. Leikin kuitenkin jo tuttujen ihmisten kanssa ja kerään koko ajan lisää rohkeutta. Ihannekodissani olisi kissakaveri tai useampi, mutta viihtyisin myös ainoana jos saan runsaasti leikkiseuraa ihmiseltäni. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Voin muuttaa kotiin jossa minulle ymmärretään antaa aikaa tutustua ihmisiin omaa tahtiani. Minua voi tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

MIINA
Syntynyt: 2005
Leikattu naaras
Olen Miina, rauhallinen ja herttainen seniori-ikäinen kissa. Olen ylipainoinen ja eläinlääkärintarkastuksessa minut todettiin muilta osin terveeksi. Olen vain siis syönyt hieman liikaa. Olen tottunut toisiin kissoihin mutta aluksi olen varautunut uusia tuttavuuksia kohtaan. Tulevan kotini tulee sitoutua laihduttamiseeni. Ihannekotini olisi rauhallinen koti aikuisten luota. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa. Minua voi tiedustella Pesän numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 

---

MAISA
Syntynyt: arv. 2011
Leikattu naaras
Olen Maisa, kaunis pitkäkarvainen tyttökissa. Luonteeltani olen seurallinen mutta omapäinen. Kokiessani tilanteen epämukavaksi näykkään tai räppään herkästi. En sovellu kotiin jossa on pieniä lapsia. Uusia ihmisiä aluksi arastelen. Ihannekotini on rauhallinen talous aikuisten lemmikkinä. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

LINNEA
Syntynyt: arv. 2017
Naaras
Olen Linnea, noin vuoden ikäinen ruskearaidallinen tyttökissa. Tulin sijaiskotiin Kotkaan loppukesästä 2018 ja synnytin pennut syyskuussa. Olin alussa erittäin arka ja varautunut. Nyt jo annan sijaiskotimamman välillä silitellä, saatan tulla luokse kutsusta, kehrään ja jopa kellistyn selälleni odottaen lisärapsutuksia. Minulla olisi hyvä olla oma turvapaikka, jossa saan rauhassa vaikka tarkkailla kauempaa uuden kodin toimia. Uudelta kodilta toivon ymmärrystä ja aikaa aralle kissalle. Palkitsen sen kyllä luottamuksella! Olen tottunut muihin kissoihin, joten uudessa kodissani saisi mieluusti olla kissakaveri. Pentuni ovat luovutusiässä joulukuun puolessavälissä, jolloin minäkin olen valmis uuteen kotiin steriloinnin jälkeen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

RUSKA
Synt.arv. 2014
Leikattu naaras
Olen Ruska, kilpikonnakuvioinen naaraskissa. Minulla on ehkä joskus ollut koti, mutta viime vuodet olen elänyt kulkukissana. Sijaiskodissani minulla on kova kaipuu ihmisen lähelle, mutta aivan liki en uskalla tulla, eikä minua saa vielä koskettaa, koska elämä kulkurina on opettanut minut varovaiseksi. En kuitenkaan ole ollenkaan aggressiivinen, ainoastaan arka, ja ymmärtäväisen ihmisen seurassa varmasti kesyynnyn. Olen utelias ja tykkään seurata ihmisten puuhailuja ja tutkia ympäristöäni. Myös ikkunasta katselen mielelläni ulos. Suhtaudun ystävällisesti muihin kissoihin ja olen leikkisä, joten uudessa kodissani minulla saisi mielellään olla kesy kissakaveri. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

---

LORDI 
synt. 2006
Leikattu uros
Olen 12-vuotias Lordi-herra, sijaiskotini mielestä aivan ihana hurmuri. Tulin yhdistyksen hoiviin etsimään uutta kotia entisen omistajani sairastumisen takia. Nimeni olen todennäköisesti saanut siitä, että syntymävuonnani Lordi voitti euroviisut. Minä en ole läheskään yhtä hurjannäköinen kuin alkuperäinen Lordi, mutta ääntä minustakin lähtee, kun asiaa on! Olen täysin kesy sylikissa ja tykkään silityksistä ja huomiosta. Minusta saat ihanan kaverin itsellesi! Tulen toimeen muiden kissojen ja koirien kanssa. Olen leikattu kolli, ikäisekseni oikein hyväkuntoinen ja jopa hampaani ovat hyvässä kunnossa. Olen FIV-positiivinen, joten minut voidaan luovuttaa vain ainoaksi kissaksi tai toisen FIV-positiivisen kissan kaveriksi. Etsin uutta kotia Haminassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 555 1197.

---

KAISLA
Synt.arv. 2015
Leikattu naaras
Olen Kaisla, vielä arka, mutta herttainen tyttökissa. Minut loukutettiin alkusyksystä yhdessä kolmen pentuni kanssa, ja sen jälkeen olen opetellut kotikissan elämää pienin askelin. Ihmisen lähelle en vielä uskaltaudu, mutta sijaiskotini kissat ja koirat ovat parhaita ystäviäni. Minulle olisi onnenpotku, jos pääsisin kotiin, jossa ymmärrettäisiin aran kissan sielunelämää ja annettaisiin minun kesyyntyä omaan tahtiini. Uudessa kodissani minulla saisi mielellään olla kesy kissakaveri tai kissoihin tottunut koirakaveri. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 555 1197.

---

LUANNA (VARATTU)
Synt.arv. 1.4.2018
Leikattu naaras
Olen Luanna, suloinen reilu 8kk ikäinen kissanpentu, ja etsin itselleni rakastavaa kotia. Olen ujo mutta kovin utelias. Tarkkailen Pesällä hoitajien touhuja ja leikin itsekseni. Vielä en Pesällä ihmisiin luota niin paljon, että siliteltäväksi tarjoutuisin. Juttelen pienellä äänelläni muille Pesän kissoille, ja selkeästi kaipaan seuraa. Minut luovutetaan kotiin, jossa on ennestään kissakaveri tai voin lähteä Pesältä yhdessä toisen kissan kanssa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Minua voi tiedustella Pesän numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

MUSSE
Synt.arv. 2015
Leikattu uros
Olen Musse, ujo poikakissa. Olen tottunut elämään yhden ihmisen seurassa ja Pesällä olen vielä peloissani. Olen kuitenkin jo muutaman tutun hoitajan silityksistä nauttinut ja painautunut onnellisena vasten hoitajan kättä. Vieraita arastelen. Olen tottunut toisiin kissoihin. Minussa on valtavasti potentiaalia, ja valloitan varmasti oman ihmiseni sydämen, kunhan saan aikaa totutella uuteen kotiini. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

RETU
Synt.arv. 2017
Leikattu uros
Olen Retu, kaunis punainen poikakissa. Olen taustaltani kissapopulaatiosta, ja minulla on useita populaationi kissakavereita Pesällä seuranani. Olen arka mutta utelias. Olen entisessä kodissani tottunut oman ihmiseni seuraan mutta vieraita ihmisiä vielä arastelen. Etsin kotia jossa on minulle kissakaveri, tai voin muuttaa yhdessä kissakaverini kanssa uuteen kotiin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

RENI
Synt.arv. 2015
Leikattu uros
Olen Reni, näyttävän näköinen poikakissa. Olen Pesällä vielä arka mutta suhtaudun outoihin tilanteisiin rauhallisesti. Olen kissapopulaatiosta, joten olen tottunut toisten kissojen seuraan. Etsin kotia jossa minun annetaan kotiutua ja totutella ihmisiin omaa tahtiani. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

REPE
Synt.arv. 2016
Leikattu uros
Olen Repe, komea poikakissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta. Etsin kotia jossa minulle on kissakaveri tai useampi. Pelätessäni puolustaudun, ja olen suhtautunut epäluuloisesti suureen elämänmuutokseen. Olen alkanut rentoutua totuttani elämään sisätiloissa, ja hyödyn valtavasti kissakavereistani. Minua ei luovuteta ainoaksi kissaksi. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

REINO
Synt.arv. 2017
Leikattu uros
Olen Reino, kaunis raidallinen poikakissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta, ja asun Pesällä samassa huoneessa kissakavereideni kanssa. Olen vielä pelokas ihmisten seurassa mutta sosiaalistun koko ajan. Etsin kotia jossa saan rauhassa opetella luottamaan ihmisen läheisyyteen. Etsin kotia jossa minulla on kissakaveri, tai voin muuttaa yhdessä jonkin nykyisen kaverini kanssa uuteen kotiin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

RENE
Synt.arv. 2017
Leikattu naaras
Olen Rene, puolipitkäkarvainen tyttökissa. Olen kissapopulaatiosta ja tottunut toisten kissojen seuraan. Kodissani tulisi olla kissakaveri tai useampi. Jos kodissa ei ole ennestään kissaa, otan mieluusti mukaani uuteen kotiin jonkin kissakavereistani. Olen vielä arka sillä muutos kohti kotikissan elämää on ollut suuri. Sosiaalistun kuitenkin koko ajan. Etsin kotia jossa saan rauhassa totutella elämään ihmisen kumppanina. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

JALO
Synt.arv. 2015
Leikattu uros
Olen Jalo, musta poikakissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta. Olen asunut yhdistykselleni saapumisesta asti yhdessä kaverini Jekylin kanssa, mutta yhteiselomme katkesi yllättäen Jekylin sairastuttua syöpään. Jekylin menetyksen jälkeen olen totutellut elämään ainoana kissana. Olen ihmisrakas ja nautin silityksistä. Rakastan koko olemuksellani omaa ihmistäni. Olen FIV positiivinen, joten voin muuttaa omaan kotiini toisen FIV positiivisen kissan kaveriksi tai ainoaksi kissaksi. FIVistä voit lukea lisää täältä. Asun sijaiskodissa Lappeenrannassa ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

NOKI
synt.arv. 2013
Leikattu uros
Olen Noki, komea isokokoinen kolli. Arvellaan, että minulla on joskus ollut koti, mutta olen joutunut sieltä pois jo kauan sitten ja elänyt viime vuodet ulkona, kunnes pääsin yhdistyksen hoiviin ja sijaiskotiin. Tykkään seurailla ihmisten touhuja omasta rauhallisesta makuupaikastani. Uskallan jo liikuskella ihan ihmisten lähelläkin ja olen utelias, mutta en vielä anna silittää. En kuitenkaan ole yhtään aggressiivinen, vaikka arka olenkin. Etsin rauhallista kotia, jossa minulle annettaisiin aikaa kesyyntyä. Olen FIV-positiivinen, joten etsin kotia ainoana lemmikkinä tai vaihtoehtoisesti kotia, jossa on jo ennestään FIV-positiivinen kissa tai kissoja. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 555 1197.