Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta tai sopimalla ajan etukäteen puhelimitse: Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan. Seuraavat vierailuajat ovat 10.3 ja 24.3. 

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

RISTO
s. arv. 2017
Leikattu uros
Olen Risto, ystävällinen kaniherra. Olen kiltti ja rauhallinen sisäsiisti poika, mutta en sylikani. Arastelen hiukan ihmisiä, koska olemme Tupunan kanssa vaihtaneet usein sijaiskotia. Totuttuani uuteen paikkaan rohkaistun ja innostun välillä riehumaan kovastikin Tupunan kanssa. Tulen toimeen ainakin kissojen kanssa. Ainoaksi kaniksi en halua. Muuttaisin mielelläni yhdessä pitkäaikaisen ystäväni Tupunan kanssa yhteiseen kotiin. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Joutsenossa. Minua voi tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.kanivastaava(at)gmail.com.

 Risto

---

TUPUNA
s. arv 2016
Naaras
Olen Tupuna, suloinen kanineiti. Olen kiltti ja sisäsiisti tyttö, mutta en sylikani. Minulla on vasemmassa korvassani pieni vekki, joka ei kuitenkaan häiritse elämääni millään lailla. Arastelen hiukan ihmisiä, koska olemme Riston kanssa vaihtaneet usein sijaiskotia. Totuttuani uuteen paikkaan rohkaistun ja persoonallisuuteni tulee esille. Saatan esimerkiksi jokus protestina tömäyttää takajalallani lattiaa. Olen kuulemma hiukan pulska, joten olen laihdutuskuurilla.  Tulen toimeen ainakin kissojen kanssa. Ainoaksi kaniksi en halua. Olen leikkaamaton, joten muutan vain toisen naaraskanin tai leikatun uroskanin seuraksi. Muuttaisin mielelläni yhdessä pitkäaikaisen ystäväni Riston kanssa yhteiseen kotiin. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Joutsenossa. Minua voi tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.kanivastaava(at)gmail.com.

Tupuna

---

SAKU
Syntynyt: arv. 2016-2017
Leikattu uros
Olen Saku, leikattu raidallinen kissapoika. Olen leikkisä ja reipas kissa. Olen ujo vieraita ihmisiä kohtaan, mutta tutun ihmisen seurassa touhuan jo luontevasti. Silityksiin en ole vielä tottunut. Antamalla minulle aikaa ja tilaa, saat minut puhkeamaan kukkaan. Pidän kaverini Samun seurasta ja lähtisimme mieluiten yhdessä. Erikseen voin muuttaa kotiin, jossa on jo kissakaveri. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597. 

 

---

SAMU
Syntynyt: arv. 2016-2017
Leikattu uros
Olen Samu, leikattu raidallinen kissapoika. Olen leikkisä ja reipas kissa. Olen ujo vieraita ihmisiä kohtaan, mutta tutun ihmisen seurassa touhuan jo luontevasti. Silityksiin en ole vielä tottunut. Antamalla minulle aikaa ja tilaa, saat minut puhkeamaan kukkaan. Pidän kaverini Sakun seurasta ja lähtisimme mieluiten yhdessä. Erikseen voin muuttaa kotiin, jossa on jo kissakaveri. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

JIMI JA JIPPU
Syntyneet: Jimi: arv. 2013, Jippu: arv. 2012
Leikatut uros ja naaras
Olemme Jippu ja Jimi, kujertavat kissakaverukset. Olemme lähtöisin useamman kissan populaatiosta ja asumme tällä hetkellä sijaiskodissa Lappeenrannassa. Olimme yhdistykselle saapuessamme huonokuntoisia mutta nyt terveyshuolemme ovat väistyneet ja olemme nykyään iloisia, reippaita, seurallisia ja leikkisiä kissoja. Mustavalkoinen Jippu on rauhallinen, pieni tyttökissa joka viihtyy usein omissa oloissaan muita tarkkaillen mutta innostuu myös helposti leikkimään - lempileluja ovat kangasputket ja pienet hiirilelut. Jippu rakastaa pehmeitä nukkumispaikkoja sekä niskarapsutuksia. Jipun suussa on jäljellä enää kaksi takahammasta, mutta syöminen sujuu hyvin myös hampaattomana. Puolipitkäkarvainen Jimi on aktiivinen, fiksu, oppivainen ja välillä melko riehakas poikakissa. Jimi tykkää vaania ja pyydystää hiiri- ja sulkaleluja sekä juosta ja painia Jipun kanssa. Ruoka maistuu niin hyvin että ihmisten ruoat on syytä pitää Jimin ulottumattomissa. Sylissä nämä kissat eivät viihdy mutta muuten tykkäävät ihmisten seurasta ja hakevat huomiota. Jimi ja Jippu ovat FIV-positiivisia ja etsivät yhteistä kotia ainoina kissoina. Koiriin ovat tottuneet. Lisätietoja tästä kissakaksikosta saat Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

  

---

SAIMIS
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Saimis, arka mutta utelias kissa. Luonteeltani olen leikkisä ja tarkkailen mieluusti ihmisen toimia. Ahdistettuna puolustaudun. Etsin rauhallista kotia aikuisten luota. Toinen silmäni on synnynnäisesti pienikokoinen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Saimis Saimis

---

MEIJU & MEINI
Syntynyt: Meiju s. 25.7.2011 (tummempi) ja Meini s. 25.11.2009
Leikattuja naaraita
Olemme Meiju ja Meini, rekisteröidyt ragdoll kaverukset. Olemme erittäin ihmisrakkaita ja rauhallisia kissoja. Nautimme ihmisen seurasta ja vieressä köllöttelystä. Olemme kilttejä käsitellä ja eläinlääkärissäkin käyttäydymme erinomaisesti. Meijulla on todettu idiopaattinen kystiitti, joka aiheuttaa Meijulle kivuntuntemusta rakkoon. Meijulla on vaivaan lääkitys, joka puretaan vasta kun kissa on kotiutunut uuteen kotiin. Meijun virtsaamisongelmat aktivoituvat stressistä, joten etsimme vain rauhallista kotia, jossa ei ole tiedossa matkustelua tai muutoksia. Meijulla on käytössä erityisruokavalio. Lapsiperheeseen emme halua muuttaa. Meini on täysin terve. Olemme käyneet äskettäin hammaskivenpoistossa, ja olisimme valmiit muuttamaan ikiomaan kotiin. Meidät on testattu FIV/FeLV negatiivisiksi. Olemme nähtävillä sijaiskodissa. Meidät luovutetaan vain yhdessä. Lisätietoja meistä saa puhelimitse 050 555 1186 tai sähköpostitse lsey.elainkotipesa(at)gmail.com. 

 

---

NOFFI
Syntynyt: 20.3.2007
Leikattu uros
Olen Noffi, seniori-ikäinen seurallinen poikakissa. Olen iästäni huolimatta leikkisä ja pidän juoksentelusta. Muutoin olen rauhallinen tapaus ja nautin kovasti silityksistä. Kävin juuri verikokeissa ja veriarvoni olivat hyvät. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

KLINA
Syntynyt: arv. 2010
Leikattu naaras
Olen Klina, kaunis ruskeatiikeri emokissa. Olen ihmisrakas ja seurallinen. Aluksi arastelen uusissa tilanteissa ja uusia ihmisiä. Olen tottunut toisiin kissoihin mutta luonteeltani olen pomottava toisia kissoja kohtaan. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa. Minua voi tiedustella Pesän numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 

---

MAISA
Syntynyt: arv. 2011
Leikattu naaras
Olen Maisa, kaunis pitkäkarvainen tyttökissa. Luonteeltani olen seurallinen mutta omapäinen. Kokiessani tilanteen epämukavaksi näykkään tai räppään herkästi. En sovellu kotiin jossa on pieniä lapsia. Uusia ihmisiä aluksi arastelen. Ihannekotini on rauhallinen talous aikuisten lemmikkinä. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

RETU
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu uros
Olen Retu, kaunis punainen poikakissa. Olen taustaltani kissapopulaatiosta, ja minulla on useita populaationi kissakavereita Pesällä seuranani. Olen arka mutta utelias. Olen entisessä kodissani tottunut oman ihmiseni seuraan mutta vieraita ihmisiä vielä arastelen. Etsin kotia jossa on minulle kissakaveri, tai voin muuttaa yhdessä kissakaverini kanssa uuteen kotiin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

RENI
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu uros
Olen Reni, näyttävän näköinen poikakissa. Olen Pesällä vielä arka mutta suhtaudun outoihin tilanteisiin rauhallisesti. Olen kissapopulaatiosta, joten olen tottunut toisten kissojen seuraan. Etsin kotia jossa minun annetaan kotiutua ja totutella ihmisiin omaa tahtiani. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

REPE
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu uros
Olen Repe, komea poikakissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta. Etsin kotia jossa minulle on kissakaveri tai useampi. Pelätessäni puolustaudun, ja olen suhtautunut epäluuloisesti suureen elämänmuutokseen. Olen alkanut rentoutua totuttani elämään sisätiloissa, ja hyödyn valtavasti kissakavereistani. Minua ei luovuteta ainoaksi kissaksi. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

REINO
Syntynyt; arv. 2017
Leikattu uros
Olen Reino, kaunis raidallinen poikakissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta, ja asun Pesällä samassa huoneessa kissakavereideni kanssa. Olen vielä pelokas ihmisten seurassa mutta sosiaalistun koko ajan. Etsin kotia jossa saan rauhassa opetella luottamaan ihmisen läheisyyteen. Etsin kotia jossa minulla on kissakaveri, tai voin muuttaa yhdessä jonkin nykyisen kaverini kanssa uuteen kotiin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

RENE
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras
Olen Rene, puolipitkäkarvainen tyttökissa. Olen kissapopulaatiosta ja tottunut toisten kissojen seuraan. Kodissani tulisi olla kissakaveri tai useampi. Jos kodissa ei ole ennestään kissaa, otan mieluusti mukaani uuteen kotiin jonkin kissakavereistani. Olen vielä arka sillä muutos kohti kotikissan elämää on ollut suuri. Sosiaalistun kuitenkin koko ajan. Etsin kotia jossa saan rauhassa totutella elämään ihmisen kumppanina. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun sijaiskodissa ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 

---

REBEKKA
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras
Olen Rebekka, kaunis nuori tyttökissa. Luonteeltani olen utelias ja leikkisä. Arastelen uusia ihmisiä ja uusia tilanteita. Olen kissapopulaatiosta ja ihannekodissani minulle on kissakaveri tai useampi. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun sijaiskodissa ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

 

---

VALDA
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras
Olen Valda, kaunis, mutta vielä ujo kilpikonnavärityksinen kissa. Olen tullut yhdistykselle arkana populaatiokissana kaverini Vadimiran kanssa ja nyt opettelen sijaiskodissa kotikissan elämää. Sijaiskotini muiden kissojen kanssa leikin mielelläni. Uudessa kodissani minulla olisikin hyvä olla kesy kissakaveri, joka rohkaisisi minua. Olen hyvin oman arvoni tunteva ja kuljeskelen sijaiskodissani reippaasti häntä pystyssä kissakavereitani puskien. Vain ihmiset ovat minulle vielä uusi ja pelottava asia, vaikka tulenkin uteliaasti jo tarkkailemaan heitä pienen matkan päästä. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

VADIMIRA
synt.arv. 2017
Leikattu naaras
Olen Vadimira, mustavalkoinen nuori tyttökissa, jolla on persoonallinen kuviointi kasvoissa. Olen tullut yhdistykselle arkana populaatiokissana kaverini Valdan kanssa, ja sijaiskodissa olemme opetelleet kotikissan elämää viime syksystä asti. Olen reipastunut tässä ajassa kovasti. Tulen jo uteliaana tervehtimään ja haistelemaan aivan tuntemattomiakin ihmisiä, ja läheisimmät ihmiseni saavat minua jo silittääkin. Usein oleskelen aivan ihmisten läheisyydessä, esim. sohvalla vieressä. Olen leikkisä, ja varsinkin sijaiskotini muiden kissojen kanssa leikin mielelläni. Uudessa kodissani minulla olisikin hyvä olla kissakaveri tai useampia. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

 

---

TECILIA
Syntynyt: arv. 2014
Leikattu naaras
Olen Tecilia, kaunis kilpikonnavärityksinen kissa, mutta vielä kovin arka. Minut loukutettiin syksyllä populaatiosta. Aluksi sijaiskotini ihmiset eivät nähneet minua koskaan, mutta nyt olen uskaltautunut yhä enemmän esille sijaiskotini kissojen ja koiran rohkaisemana. Muiden eläinten kanssa tulen mainiosti toimeen. Uudessa kodissani minulla olisikin hyvä olla kesy kissa- tai koirakaveri, joka rohkaisisi minua. Ihmisiin en ole vielä tottunut enkä anna koskettaa. Löytyisiköhän jostain kärsivällistä ihmistä ymmärtämään tällaista hitaasti lämpenevää arkajalkaa? Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Virolahdella. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

JUULI
Syntynyt: 2015
Leikattu naaras
Olen Juuli, ihmisrakas ja rapsutuksia rakastava kehruukone. Uusien ihmisten kanssa olen alkuun arka, mutta sopeudun nopeasti. Pieniin lapsiin en ole tottunut. Pentuni ovat jo päässeet uusiin koteihin, ja nyt minäkin olen valmis muuttamaan omaan kotiin. Olen tottunut muiden kissojen seuraan, ja uudessa kodissani saisi mielellään olla kissakaveri, esimerkiksi nykyinen sijaiskotikaverini Ruska. Olen FIV/FelLV-negatiivinen. Etsin uutta kotia Kotkassa. Minua voit tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

RUSKA
Syntynyt: arv. 2014
Leikattu naaras
Olen Ruska, kilpikonnakuvioinen naaraskissa. Minulla on ehkä joskus ollut koti, mutta viime vuodet olen elänyt kulkukissana. Sijaiskodissani olin aluksi arka, mutta nyt liikuskelen mielelläni ihmisten lähellä ja seuraan heidän touhujaan, ja minua saa jo varovasti silittääkin. Tarvitsen ymmärtäväisen kodin, jossa saan rauhassa oppia luottamaan ihmiseen. Suhtaudun ystävällisesti muihin kissoihin ja olen leikkisä, joten uudessa kodissani minulla saisi mielellään olla kesy kissakaveri. Nykyisen sijaiskotikaverini Juulin kanssa muuttaisin mielelläni yhteiseen kotiin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Etsin uutta kotia Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com tai 050 555 1197.

---

HELUNA
Syntynyt: arv. 1.6.2012
Leikattu naaras
Olen Heluna, pullea tyttökissa. Luonteeltani olen ujo mutta kiltti. Etsin rauhallista kotia, jossa saan rauhassa kotiutua. Minun olisi kuulemma hyvä pudottaa hieman painoani, joten uuden kotini toivotaan sitoutuvan diettiini. Olen tottunut toisiin kissoihin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

 ---

JÄTKÄ
Synt.arv. 2011
Leikattu uros
Olen Jätkä, jo vähän varttuneempi, mutta hyväkuntoinen kolli. Jopa hampaani ovat hyväkuntoiset ja kauniin valkoiset, joten minulla taitaa olla hyvät geenit! Minulla oli aikoinaan omistaja, mutta olin silloinkin ulkokissana. Viime vuodet olen ollut kulkukissana, mutta onneksi minua ruokittiin kotikylälläni, ennen kuin pääsin yhdistyksen hoiviin. Minut on leikkautettu jo nuorena poikana, joten olen onnekseni välttynyt pahimmilta kollitappeluilta. Sijaiskotini kollipoikaankin suhtaudun oikein lempeästi ja meistä on tullut alun ihmettelyn jälkeen hyvät kaverit. Ihmisiä tarkkailin ensi alkuun varovasti omasta nurkastani, mutta kun huomasin, että he ovat oikeastaan aika kivoja, eivätkä yhtään pelottavia (ja lisäksi antavat herkkuja!), niin vähitellen opin luottamaan heihin, ja nykyisin olen maailman hellyydenkipein otus! En saa silittelyistä ja kehuista tarpeekseni, ja pusken ja kiehnään ihmisten ympärillä koko ajan. Minusta saat ihanan, uskollisen kaverin itsellesi! Sovin ainoaksi kissaksi tai toisen kissan seuraksi. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

HIPPU
Syntynyt: arv. 6/2018
Leikattu uros
Olen Hippu, mustavalkoinen komea kissanpentu. Olen ujo poika, mutta hyvin kiltti. Pelätessäni sähähdän herkästi, mutta en räppää. Olen leikkisä ja nautin touhuamisesta kissakavereideni kanssa. Voin muuttaa kotiin, jossa on ennestään kissaseuraa, tai minut voi adoptoida yhdessä pentukaverini kanssa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Joutsenossa ja minua voi tiedustella sijaiskotivastaava Pirjo Granbäckiltä p. 045-6949597.

---

VIOLA 
Syntynyt:  s. 2005 
Sekarotuinen narttukoira 
Minä olen Viola, hyväkuntoinen ja leikkisä 14-vuotias sekarotuinen, jossa mm. jackrusselia. Olen pienikokoinen koira, painoa minulta löytyy n. 7,5kg. Tykkään leikkiä omalla possullani ja ulkoilen mielelläni reippaita lenkkejä. Olen rauhallinen sisätiloissa, mutta ilmoitan kyllä jos joku tulee ovesta. Viihdyn ihmisten seurassa, mutta välillä tarvitsen myös omaa rauhaa. Tulen parhaiten toimeen aikuisihmisten kanssa, enkä oikein välitä lapsista. Etsin kotia jossa on ennestään koirakokemusta ja minulle ymmärretään antaa omaa tilaa. Minua voi tiedustella ensin sähköpostilla osoitteesta Lsey.koiravastaava(at)gmail.com

 

---

VILMA
Syntynyt: s. 2010
Leikattu naaras
Olen Vilma, 9-vuotias kissarouva. Olen hyväkäytöksinen ja rauhallinen kissa. Tykkään tarkkailla pihan elämää ikkunasta ja välillä intoudun leikkimään. Tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Toisiin kissoihin en ole tottunut. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa ja minua voi tiedustella p. 050 331 0689 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

---

ONNELI
Synt.arv. 2016
Leikattu uros
Olen Onneli, mustavalkoinen nuori poikakissa. Ihmiset ovat minulle vielä uusi ja jännittävä asia, mutta olen sijaiskodissani kesyyntynyt jo sen verran, että annan ihmisten tulla melko lähelle, vaikka vielä en annakaan silittää. Sijaiskotini kissoihin ja koiriin suhtaudun ystävällisesti ja leikin mielelläni heidän kanssaan. Uudessa kodissani minulla tulisikin ehdottomasti olla kesy kissakaveri rohkaisemassa. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Haminassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

ANNELI
Synt.arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Anneli, mustavalkoinen nuori tyttökissa. Aluksi olin sijaiskodissani todella arka ja liikuskelin vain öisin. Nykyisin rohkaistun päivisinkin esille, mutta vielä en anna ihmisen tulla ihan lähelle, silittämisestä puhumattakaan. Seuraan kuitenkin kovasti sijaiskodin kesyjen kissa- ja koirakaverien touhuja ja välillä leikinkin heidän kanssaan. Toiveeni uudelle kodille olisikin, että siellä olisi kesy kissakaveri näyttämässä minulle esimerkkiä ja ihmisiä, jotka ymmärtäisivät arkuuttani ja antaisivat minulle aikaa oppia luottamaan. Ajan kanssa minusta tulee varmasti oikein ihana lemmikki! Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Haminassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla Lsey.kymenlaakso(at)gmail.com

---

VIIKKA
n. 2-vuotias
Leikattu uros
Olen Viikka, suloinen luppakorvakaniini. Olen kiltti ja leppoisa herrasmies. Pidän toisten kanien seurasta. Tykkään herkuista ja makoilusta ja syön herkkuja mielelläni myös kädestä. Olen täysin sisäsiisti. Asun sijaiskodissa Lappeenrannassa. Luovutetaan vain toisen kanin kaveriksi. Minua voi tiedustella numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla Lsey.kanivastaava(at)gmail.com.

  

 

---

BINGO
Syntynyt: arv. 1.3.2018
Leikattu naaras
Olen Bingo, suloinen nuori tyttökissa. Olen populaatiosta ja olin alunperin kovin arka, mutta nyt jo leikin ihmisen kanssa ja odotan häkkini ovella nähdäkseni Pesän muita kissoja jaloittelemassa. Ihannekodissani olisi kiltti kissakaveri. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä. Minua voit tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

BART
Syntynyt: arv. 1.3.2018
Leikattu uros
Olen Bart, herttainen nuori poikakissa. Muutin yhdistykselle kissapopulaatiosta. Olen lyhytjalkainen ja silmäni hieman karsastavat mutta se ei elämääni haittaa. Olen utelias ja osallistuva tapaus. Leikin tutun ihmisen seurassa ja haen herkkuja kädestä. Etsin kotia jossa minulle on kissakaveri tai voin muuttaa yhdessä populaatiokaverini kanssa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä. Minua voit tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

BORIS
Syntynyt: arv 1.1.2018
Leikattu uros
Olen Boris, kaunis tiikeriraitainen poikakissa. Olen alunperin kissapopulaatiosta. Luonteeltani olen utelias ja olenkin jo alkanut mukavasti reipastua ihmisen lähelläkin. Arkuudestani huolimatta olen helppo ja kiltti käsitellä, kuten kaikki populaatiokaverinikin. Etsin kotia jossa minulle on kissakaveri tai voin muuttaa yhdessä populaatiokaverini kanssa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä. Minua voit tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

BOB
Syntynyt: arv. 1.1.2018
Leikattu uros
Olen Bob, komea mustavalkoinen poikakissa. Olen kissapopulaatiosta ja muutin Pesälle useiden kissakavereideni kera. Olen luonteeltani vielä ujo mutta kiltti ja utelias. Etsin kotia jossa minulle on kissakaveri tai voin muuttaa yhdessä populaatiokaverini kanssa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä. Minua voit tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

BEATA
Syntynyt: arv. 1.1.2017
Leikattu naaras
Olen Beata, kaunis musta tyttökissa. Olen kissapopulaatiosta ja muutin Pesälle helmikuun lopulla. Luonteeltani olen vielä ujo mutta sosiaalistun varmasti nopeasti omassa kodissani. Etsin ensisijaisesti kotia jossa minulle on kissakaveri tai voin muuttaa yhdessä populaatiokaverini kanssa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä. Minua voit tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

BELLE
Syntynyt: arv. 1.1.2017
Leikattu naaras
Olen Belle, suloinen musta tyttökissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta ja muutin Pesälle yhdessä populaatiokavereideni kanssa. Olen arka mutta edistyn nopeasti kuten kissakaverinikin. Etsin ensisijaisesti kotia jossa minulle on kissakaveri tai voin muuttaa yhdessä populaatiokaverini kanssa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä. Minua voit tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai Lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

---

OMPPU
Syntynyt: arv. 1.9.2012
Leikattu uros
Olen Omppu, komea ja raamikas poikakissa. Olen seurallinen ja ihmisrakas. Olen kuitenkin myös omapäinen, joten en sovellu pienten lasten perheeseen. Olen aktiivinen ja touhukas kissa, joten tarvitsen kodin jossa aktivointiini jaksetaan panostaa. Suustani poistettiin äskettäin huonoja hampaita. Tulevaisuudessa minut olisi hyvä totuttaa hampaiden harjaukseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen sijaiskodissa Lappeenrannassa. Minua voit tiedustella numerosta p. 050 331 0689 tai sähköpostilla Lsey.koiravastaava(at)gmail.com