Kotia etsivät

Tällä sivulla esiteltyihin kotia etsiviin eläimiin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta. Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin eläimiin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa, p. 045 69 49 597.

VIERAILUAJAT ON PERUTTU 3.12 ja 17.12 PESÄLLÄ ILMENNEEN KISSAFLUNSSAN TAKIA. SEURAAVA VIERAILUAIKA PIDETÄÄN 31.1 klo 14-16!

Tutustuthan myös Adoptioinfo - sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös HINNASTOMME sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

TÄLLÄ HETKELLÄ KOTIA ETSIVÄT:

JUSTUS
syntynyt 2010
leikattu uros
Olen komea tiikeriraitainen kissaherra Justus. Luonteeltani olen aktiivinen ja seurallinen ja osallistun mielelläni kaikenlaiseen tekemiseen. En ole sohvaperuna ja toivoisin pääseväni kotiin jossa olisi mukavasti puuhastelua ihmisten kanssa. Persoonani osaa kuitenkin joskus olla aika vaativa ja esimerkiksi jos minua silitetään, se tapahtuu vain minun ehdoillani eikä se saa kestää pitkään. Jos hermostun, saatan kertoa asiasta näykkäisemällä ja joskus tassukin heilahtaa. Tarvitsisinkin kodin, jossa persoonani ja nämä tapani osattaisiin ottaa huomioon. Lapsiperhe ei luonteeni vuoksi ole minulle kaikista sopivin uusi koti, vaikka lapset ovatkin minusta ihan ok satunnaisina annoksina. Tykkään leikkiä vauhdikkaita saalitusleikkejä lelujen kanssa. Täällä Eläinkoti Pesällä asuu muitakin kissoja ja niistä en ole ollut moksiskaan. Saattaisin siis sopeutua myös toisen kissan kumppaniksi. Justus on muuttanut sijaiskotiin. Lisätietoja Justuksesta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck, p. 045 694 9597.

 

---

MUSTIKKA 
syntynyt 15.6.2014
leikattu naaras
Olen Mustikka ja etsin uutta kotia sijaiskodista käsin. Olen vielä vähän arka uusia ihmisia kohtaan, mutta täällä sijaiskodissa olen ystävystynyt toisen kissaneidin kanssa ja yhdessä uskallan jo vähän tulla puskemaankin. Toisaalta kaipaan myös huomiota ja pidän paljon leikkimisestä. Rakastan tuijotella ikkunasta ulos ja olen aika vaativa silitysten suhteen: Täpäytän tassulla jos silitykset ja rapsuttelut eivät miellytä. Myöskään nostelusta en juurikaan pidä. Olen kuitenkin kova puskemaan ja kiehnäämään varsinkin ruoka-aikaan. Toivoisin saavani melko rauhallisen kodin, sillä olen aika herkkä luonne. Mustikka kävi jo kodissa mutta palautui meille ongelmakäytöksen vuoksi. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

 

---

KIELO & KAISA
Syntyneet: 23.8.2011
Leikattuja naaraita
Olemme Kielo ja Kaisa, todella kauniit raitapaitaiset kissasiskokset. Saavuimme Pesälle monenkymmenen kissan populaatiosta, joten meillä on kestänyt hetki sopeutua elämään väljemmin ja eri ympäristössä. Kumpikin meistä oli tiineenä saapuessamme yhdistykselle ja kasvatimme hienosti pentumme luovutusikäisiksi. Kaisa jopa hoiti samalla yhden orpopennunkin kasvatuksen ja Kielolla oli peräti kuusi pentua! Olemme toipuneet äitiysajasta ja nyt olisimme valmiita omaan kotiin. Toivomme että saisimme muuttaa yhdessä samaan asuntoon sillä pidämme toisistamme ja saamme rohkeutta toistemme seurassa. Leikimme mieluusti ihmisen seurassa ja tutun ihmisen annamme silittää. Olemme kilttejä vaikka herkästi pelkäämmekin. Lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Kielon ja Kaisan kuulumisia 11.9.2017: Tytöt ovat reipastuneet täysin ja rakastavat leikkiä ihmisen seurassa. Kaisa ottaa jo mieluusti silityksiä silloin kun itse tulee ihmisen luo. Kielo vielä väistää silittämistä mutta kumpikin pyörii ihmisen jaloissa ja puskee. Viime vierailuajalla tämä kaksikko otti huomiota vastaan isolta joukolta ihmisiä, hakivat herkkuja käsistä ja kävelivät itsevarmoina huoneessa, jossa oli kymmenen ihmistä katsomassa heitä. Kielo ja Kaisa olisivat täysin valmiita valloittamaan maailman, tai ainakin oman ihmisensä sydämen! :)

 

---

AKU
Syntynyt: arv. 2015
leikattu uros
Olen Aku, mustavalkoinen ujohko kissapoika. Olen muuttanut löytöeläinkodista yhdistyksen kissaksi jo yli puoli vuotta takaperin. Olin täysin arka ja vieraantunut ihmisistä. Jouduin vaihtamaan sijaiskotia tässä kuukausien kuluessa mutta siitä huolimatta olen edistynyt upeasti. Olen luonteeltani ystävällinen ja utelias. Nautin toisten kissojen seurasta ja ihannekodissani olisi kissakaveri tai useampi. Saan kissakavereista rohkeutta ja uskallan kaverieni ohella hakea herkkuja ihmiseltä ja samalla annan myös silittää. Sovellun uuteen ympäristään nopeammin jos kodissa on kissakaveri. Olen kova leikkimään ja hoidan mieluusti kaverikissoja nuolemalla. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

FRANKIE
Syntynyt: 2007
leikattu uros
Olen Frankie, kaunis seniori-ikäinen poikakissa. Olen ollut yhden ihmisen lemmikki ja en välitä lasten seurasta. Ihannekodissani olisi lasitettu parveke jossa voisin köllötellä kuten olen aiemmassa kodissani tottunut. Olen hieman omapäinen käsiteltäessä mutta muuten hyvin seurallinen ja utelias. En pidä toisista kissoista tai muistakaan eläimistä. Olisiko sinulla tarjota minulle rauhallinen loppuelämän koti? Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

SNUGGLES
Syntynyt: arv. 2013
leikattu poika
Olen Snuggles, pienikokoinen ja kiltti poikakissa. Olen tottunut toisten kissojen seuraan. Saatan aluksi arastella vieraassa ympäristössä mutta kotiuduttuani olen sosiaalinen ja reipas kisu. Asun sijaiskodissa Oonan seurassa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

OONA 
Syntynyt: arv. 2010
leikattu tyttö
Olen Oona, kiltti pieni mustavalkoinen tyttökisu. Olen kuuro mutta pärjään elämässä normaalisti. Olen tottunut toisiin kissoihin. Asun sijaiskodissani ystäväni Snugglesin kanssa. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

VATTU & VAPPU
Syntynyt: Vattu arv. 2013 & Vappu arv. 2015
leikatut tytöt
Olen Vattu & Vappu, leikatut kissakaverukset. Olemme samasta isosta kissapopulaatiosta ja olemme eläneet vähillä ihmiskontakteilla alkuelämämme. Olemme kuitenkin rauhallisia ja kilttejä ihmisen lähellä. Pelätessämme muutumme lähinnä passiivisiksi. Voimme muuttaa uuteen kotiin yhdessä tai erikseen. Vattu on kuvassa vasemmalla ja Vappu siis oikealla. Asumme sijaiskodissa ja lisätietoja meistä saa Pesän numerosta 050 555 1186.

---

ONNI
Syntynyt: arv. 2012
leikattu poika
Olen Onni, ujo kookas kollipoika. Olen aluksi arka vieraille ihmisille ja minulta on vienyt aikaa sijaiskotiin kotiutuminen. Nyt annan tutun ihmisen silittää ja nautin siitä. Leikin silloin kun ihmiset eivät ole näkemässä. Tarvitsen kodin jsosa saan rauhassa kotiutua ja tottua ihmisiin. Olen tottunut toisiin kissoihin. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

Onnin kuulumisia 19.11.2017: Onni on sijaiskodissa ollessaan reipastunut jo hieman ihmisten suhteen ja nauttii paljon tutun ihmisen silityksistä. Onni on herttainen pulska poika, joka alkaa pian olla valmis muuttamaan ikiomaan kotiin.

 

---

PIKKE
Syntynyt: arv. 6/2017
leikattu poika
Olen Pikke, ujo pieni poikakissa. Pelkään vielä uusia ihmisiä mutta olen silti kiltti käsitellä. Etsin ensisijaisesti kotia jossa saisin totutella ihmisten kanssa elämiseen toisen kissan kaverina. Olen leikkisä ja herttainen pieni kissanalku. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

NIKITA
Syntynyt: arv. 2013
leikattu tyttö
Olen Nikita, pienikokoinen puolipitkäkarvainen tyttökissa. Kasvatin juuri pentuni 12vko ikäisiksi ja olisin valmis uuteen kotiin. Nautin silityksistä ja huomiosta mutta olen myös omapäinen välillä. Olen nirso ruokieni suhteen mutta ovat onneksi löytäneet minulle ruokia joita syön mielelläni. Asun sijaiskodissa ja lisätietoja minusta saa Pesän numerosta 050 555 1186.

---

MILLA (VARATTU)
Syntynyt: 15.4.2016
leikattu tyttö
Olen Milla, energinen ja äänekäs kissatyttö. Olen erittäin sosiaalinen ja ihmisrakas. Sain jo maaliskuussa kodin mutta minut palautettiin syksyllä Pesälle käytösongelmien vuoksi. Etsin kotia jossa on paljon aktiviteettejä ja seuraa. En tullut aiemmassa kodissani toimeen toisen kissan kanssa, joten kissalliseen kotiin sovin vain huolellisen totuttamisen kautta. Olen aluksi varautunut vieraille kissoille mutta viikossa olen jo tottunut Pesän tuttuihin kissakavereihin.

Milla

---

LUCY (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2016
tyttö
Olen Lucy, erittäin kaunis pitkäturkkinen tyttökissa. Olen muutoin pienikokoinen mutta olen valtavan ylipainoinen kokoisekseni ja vaadin ehdottomasti säännöstellyn ruokailun uudessa kodissani. Olen seurallinen ja kiltti kissa. Käyn vielä steriloinnissa, jonka jälkeen olen valmis muuttamaan uuteen kotiin. Lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.

---

PAMELA & PAOLA
Syntyneet: arv. 19.9.2017
tyttöjä
Olemme Pamela ja Paola, kissasiskokset. Olemme erittäin seurallisia ja ihmisrakkaita. Tykkäämme olla sylissä ja pidämme leikkimisestä. Pamela tulee reippaasti vieraidenkin syliin ja Paola nauttii omien ihmistensä sylistä. Olemme asuneet sijaiskodissa lapsiperheessä, joten lapsetkin ovat meille tuttuja. Lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597. Kuvissa Pamela makoilee ja Paola istuskelee.

 

---

VARPU, VANESSA & VANAMO
Syntyneet: arv. 1.9.2017
2 x tyttö ja 1 x poika
Olemme Varpu, Vanessa ja Vanamo, kissasisarukset jotka pyydystettiin isosta kissapopulaatiosta.  Olemme vielä arkoja mutta leikimme ja touhuamme ihmisen lähettyvillä. Emme tule itse siliteltäviksi mutta annamme käsitellä. Asumme sijaiskodissa koiran kanssa. Lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597. Vanamo on punainen, Vanessa valkoisempi kilppari ja Varpu tummakilppari.