Nyt voit tilata Kaseyn uusia kannatustuotteita!

Yhdistyksemme uudet kannatustuotteet ovat nyt myynnissä! Tuotteita voi tilata netin kautta postituksella. Ostamalla kannatustuotteita tuet samalla yhdistyksemme toimintaa.

TILAA TÄSTÄ!

Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla kasey.varaukset(at)gmail.com

Tuotteitamme myydään myös seuraavissa pisteissä:
Eläinkoti Pesä, Lappeenranta (kaikki tuotteet)
Eläintarvike Norppis, Imatra (kissakalenterit)
Faunatar Kotka (kissakalenterit, tiskirätit, kangaskassit, kissaheijastimet)
Karamellitehdas, Kotka (kissakalenterit)
Kinke laade kioski, Lappeenranta (kissakalenterit, tiskirätit, postikortit)
Lemmikkitarvike OnniPet, Hamina (kissakalenterit, tiskirätit, kangaskassit)
M-Market Taipalsaari (kissakalenterit)
Haminan Musti ja Mirri (kissakalenterit, tiskirätit, kangaskassit)
Pet Store Kotka (kissakalenterit, tiskirätit, kangaskassit)
Rahula Lappeenranta (kissakalenterit, tiskirätit)
Trimpet, Lappeenranta (kissakalenterit, tiskirätit)

Kissakalenteri - Vuoden 2020 kissakalenterissa tapaat yhdistyksen kodinetsijäkissoja pienen tarinan kera. Kalenterissa on suomenkieliset nimipäivät. Hinta 10 €.

Kaseyn t-paita - Laadukas Cottover-paita. Cottover-malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kesävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Paitojen koot S-3XL löytyy varastosta. Koko 4XL ja lasten koot tilauksesta. Paidan rinnuksessa on Kaseyn logo ja selässä yhdistyksen nimi. Paidan hinta 25 euroa.

Tiskirätti - Tiskirätit ovat ekologisia ja biohajoavia. Tiskirätit voidaan pestä 90 asteessa. Tiskirätin kuvassa on yhdistyksen kautta kodin saanut Tino-kissanpentu. Hinta 5 euroa / rätti

Heijastava reppu - Silver heijastava reppu. Materiaali: 100 % polyesteriä. Koko: 21 litraa. Pesu : 40° max. 25 kertaa. Repussa alataskun kohdalla Kaseyn logo. Toimitusaika n. 2-4vko. Hinta 40 euroa.

Heijastava pipo - Silver heijastava pipo on fleecevuorella varustettu lämmin käyttöpipo, joka toimii samalla huomiota herättävänä heijastimena. Pipoon neulotut heijastavat langat pitävät huolen siitä, että sinut huomataan. Yksi koko. Pipossa on brodeerauksena Kaseyn logo. Hinta 25 euroa.

Jouluinen postikortti - Kauniin eläinaiheisen joulupostikorttimme on suunnittelut ja piirtänyt on Tuomo Veijanen. Kortin takapuolella on Kaseyn logo, paikat osoitetiedoille ja voit kirjoittaa taakse oman joulutervehdyksesi kortin saajalle. Korttien hinta on 5 kpl 7 euroa tai 10 kpl 13 euroa. Myymälöissä ja Pesällä kortteja myydään myös yksittäin 1,50 €/kpl.

Kaseyn kangaskassi - Kangaskassit ovat puuvillaa. Oeko-tex standard 100 testattuja kasseja. Ekovärisiä. Kassin koko on n. 37,5 cm x 42 cm. Kassin hinta 8 euroa / kassi