Tervetuloa mukaan hallitustyöskentelyyn

Onko eläinten hyvinvointi lähellä sydäntäsi?

Haluatko olla mukana vaikuttamassa yhdistyksemme toimintaan eläinten hyväksi?

Nyt sinulla on loistava tilaisuus tulla mukaan iloiseen porukkaamme, kun valitsemme uuden hallituksen ja puheenjohtajan. Etsimme mukaan yhteistyötaitoisia ja innokkaita toiminnankehittäjiä. Hallituksessa pääset mukaan suunnittelemaan, kehittämään sekä toteuttamaan käytännön eläinsuojelutyötä mukavassa seurassa. Tämän lisäksi saat arvokasta kokemusta hallitustyöskentelystä jota voit hyödyntää esimerkiksi omissa opinnoissasi tai työelämässäsi sekä tietenkin saat tilaisuuden tuoda omaa osaamistasi hallituksen ja yhdistyksen käyttöön.

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry:n tarkoituksena on edistää eläinsuojelua sekä eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua. Yhdistyksemme toimii Kaakkois-Suomen alueella ja sen kotipaikka on Lappeenranta. Olemme SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n paikallisyhdistys. Yhdistyksemme tärkein tehtävä on auttaa huostaanotettuja ja muita kodittomia eläimiä löytämään uudet hyvät kodit. Toimintamuotojamme ovat mm. erilaisten tapahtumien järjestäminen, varainhankinta ja valistus sekä eläinsuojeluneuvonta ja eläinkodintoiminta.

Hallituksen jäsenenä toimiminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä. Hallituksen toimikausi on syyskokousten välinen aika ja jäsenet valitaan kahdeksi toimikaudeksi kerrallaan siten, että puolet varsinaisista jäsenistä ja varajäsenistä on vuosittain erovuorossa. Erovuoroiset voidaan valita uudelleen.

Jos olet kiinnostunut toimimaan yhdistyksen puheenjohtajana tai hallituksen jäsenenä tai jos haluat lisätietoa hallitustyöskentelystä otathan yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kiinnostuksensa hallituksen jäseneksi voi esittää myös vasta syyskokouksessa 3.11.2019.