Kissojen hintoihin ja adoptioehtoihin muutoksia 1.9.2019 alkaen

Yhdistyksen hallitus päätti kokouksessaan muutoksista kissojen hintoihin ja adoptioehtoihin. Pentujen kohdalla suurin muutos on se, että pentupanttia ei enää oteta adoptiomaksun lisäksi, vaan adoptiohintaan sisältyy aina sterilointi tai kastrointi. Mikäli pentua ei ole leikkuutettu yhdistyksellä ollessaan, uusi omistaja saa sopimuksen teon yhteydessä leikkaussitoumuksen, joka oikeuttaa pennun kastrointiin/sterilointiin.

Hinnasto 1.9.2019 alkaen:

Aikuinen kissa 150 €
Kissanpentu (6kk tai alle) 200 €
Rotukissat 230€
Koirat alk. 200 € 
Rotukoirat alk. 250 €
Kanit ja marsut alk. 20 € 
Pienet jyrsijät 10 € 
Linnut 20 €

Alennus kahden kissan adoptiossa on 70 euroa yhteishinnasta.

Kissan hintaan sisältyy madotukset, vähintään ensimmäinen rokotus, mikrosirutus ja sirun rekisteröinti, FIV/FeLV-testaus sekä kastrointi tai sterilointi.

Mikäli kissanpentua ei ole luovuttaessa kastroitu/steriloitu, sisältyy sen hintaan leikkaussitoumus. Leikkaussitoumuksella uusi omistaja käyttää kissanpennun kastroinnissa/steriloinnissa kuuden kuukauden ikään mennessä yhdistyksen osoittamalla klinikalla uuden omistajan asuinpaikkakunnan lähistöllä. Klinikka laskuttaa toimenpiteestä yhdistystä. Yli kuuden kuukauden ikäisistä pennuista maksetaan aikuisen kissan hinta. Kissanpennut luovutetaan vain koteihin, joissa on jo kissakaveri/kavereita ennestään tai koteihin, jotka ottavat kotiin samalla toisen pennun tai aikuisen kissan. Huomioithan myös, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua).

Kaikki ennen 31.8.2019 sovitut adoptiot tehdään entisin hinnoin vaikka kissan luovutus olisi 1.9 jälkeen. Halutessaan kissanpennun voi ostaa uuden hinnaston mukaisesti leikkaussitoumuksella.