Kevätkokous päätti nimenmuutoksesta 11.5.2019

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Lappeenrannassa lauantaina 11.5.2019. Kokouksen esityslistalla oli yhdistyksen nimenmuutos. Yhdistyksemme on jo pitkään toiminut koko Etelä-Karjalan alueella - ei vain Lappeenrannan seudulla, vaan myös Imatran. Lisäksi yhdistyksemme on vuodesta 2017 toiminut Etelä-Kymenlaaksossa ja vuonna 2018 aloittanut siellä sijaiskotitoiminnan. Yhdistyksen hallitus päätti siis esittää uutta nimeä, joka ilmentäisi paremmin toiminta-aluettamme ja auttaisi meitä saamaan aktiiveja ja tukijoita mukaan toimintaamme yli paikkakuntarajojen, samoin kuin tiivistämään yhteistyötä muiden alueen yhdistysten kanssa.

Kevätkokous äänesti nimenmuutoksesta, minkä tuloksena yhdistyksen nimeksi päätettiin Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry (Kasey). Ryhdymme heti toimiin vaihtaaksemme nimen virallisesti. Nimi vaihtuu jatkossa sopimuksiimme, mainoksiimme, kyltteihimme, kotisivuillemme, Facebook-sivuillemme ja Instagram-tilillemme. Sähköpostiosoitteemme uusitaan, kuitenkin niin, että vanhat osoitteet säilyvät käytössä niiden rinnalla. Puhelinnumerot eivät muutu. Meihin saa siis yhteyttä kuten ennenkin! Säilytämme myös perinteikkään logomme, sen yhteydessä oleva kirjainlyhenne vain muuttuu. Pyrimme pitämään jäsenemme ja tukijamme mahdollisimman hyvin ajan tasalla nimenmuutoksen etenemisessä.

Vaikka nimi vaihtuukin, yhdistys pysyy samana. Autamme jatkossa kodittomia ja luonnonvaraisia eläimiä kuten tähänkin asti. Meillä on vakiintunutta sijaiskotitoimintaa sekä Etelä-Kymenlaaksossa että Etelä-Karjalassa, ja Lappeenrannassa on yhdistyksen ylläpitämä eläinkoti Pesä. Suunnitelmia toiminnan laajentamiseksi ei tällä hetkellä ole. Eläinkoti Pesän toiminnan turvaamiseksi yhdistys on perustanut varainhankintatiimin, joka alkaa miettiä keinoja varojen keräämiseksi kiinteistön ylläpitoon ja eläinkodin vastaavan palkkaamiseen ensi syyskuusta alkaen.

Yhdistyksemme hallituksessa on ollut tänä keväänä 5 varsinaista jäsentä, kun jäsenmäärä voi olla 5-8. Kevätkokouksessa hallitusta täydennettiin valitsemalla kaksi lisäjäsentä, Mia Kolehmainen ja Laura Hölkki. Hallituksen muita jäseniä ovat Enni Grönroos, Jasmin Muukka, Jenna Muukka, Colleen Rains, Sanni Mäkiä ja varajäseniä Riina Hallikainen ja Satu Väisänen. Sihteerinä toimii Maiju Uronen.

Kokous hyväksyi nimenmuutoksen lisäksi myös muita hallituksen ehdottamia muutoksia yhdistyksen sääntöihin. Sääntöihin kirjattiin toiminta-alueeksemme Kaakkois-Suomi. Otamme perhejäsenyyden käyttöön yhtenä jäsenyyden muotona. Perhejäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka asuu samassa taloudessa yhdistyksen jäsenen kanssa. Tällöin talouteen toimitetaan vain yksi jäsenlehti tai -tiedote. Lisäksi päätimme, että jatkossa yhdistyksen nimen asiakirjoihin voivat kirjoittaa puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja yksin. Aiemmin on vaadittu kaksi nimenkirjoittajaa. Muita nimenkirjoittajia voivat olla rahastonhoitaja, sihteeri tai hallituksen jäsenet, mutta heitä on oltava kaksi yhdessä. Lisäämme sääntöihin myös, että hallituksen valtuuttamana muu yksityishenkilö (kuten eläinkodin vastaava tai tilintarkastaja) voi painavasta syystä, esimerkiksi asemansa puolesta, kirjoittaa nimen yhdistyksen puolesta yksin tai yhdessä toisen nimenkirjoitusoikeudellisen kanssa.

Kevätterveisin Kotkasta 13.5.2019

Jenni Laamanen

hallituksen puheenjohtaja

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.