LSEY Wanhan Holviston joulussa Haminassa 8-9.12

Tule tutustumaan Kotkan ja Haminan seudulla aktiivisesti toimivaan Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen aktiiveihin ja toimintaan Wanhan Holviston Joulussa lauantaina 8.12. ja sunnuntaina 9.12. Voit tukea eläinsuojelutoimintaa ostamalla kannatustuotteitamme tai huippusuositun vuoden 2019 kissakalenterin tai vaikkapa osallistumalla arpajaisiin.

Järjestämme pisteellä myös ruoka- ja tarvikekeräyksen Kaakkois-Suomen sijaiskotien kissojen hyväksi. Tarvitsemme etenkin paakkuuntuvaa mikrokissanhiekkaa, laadukasta märkäruokaa ja matolääkkeitä.

Yrittäjä! Haluatko tukea paikallista eläinsuojelutoimintaa? Etsimme arpajaisiin palkintoja, kuten tuote- tai lahjakorttipalkintoja. Mainostamme arpajaispalkintoja lahjoittaneita yrityksiä sekä tapahtumassa että Facebook-sivullamme. Toivomme, että lahjoituksenne auttaa teitä tavoittamaan yhä enemmän potentiaalisia asiakkaita Kaakkois-Suomen alueella sekä lisää ihmisten tietoutta siitä tuesta, jonka annatte paikalliselle eläinsuojelutyölle. Otathan meihin yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. arpajaispalkintojen toimittamiseksi!

Nähdään Wanhan Holviston Joulussa!

Lisätietoja tapahtumasta: https://www.hamina.fi/tapahtumat/wanhan-holviston-joulu/