Kutsu yhdistyksen syyskokoukseen 13.10.2018

12.9.2018

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään 13.10.2018 klo 15:00.

Kokous on avoin kaikille Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen jäsenille. Kutsumme kaikki jäsenemme tutustumaan yhdistyksen toimintaan ja ideoimaan yhdistyksen toimintaa sekä seuraavaa toimintavuotta 2019 yhdessä! Mikäli haluat liittyä jäseneksi, voit tehdä sen nettisivuillamme http://lappeenranta.sey.fi/toiminta/liity-jaseneksi.

Syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, jäsenmaksujen ja muiden syyskokouksessa käsiteltävien maksujen suuruudet, sekä tulo­ ja menoarvio
6. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet
7. Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varatoiminnantarkastajat
8. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Syyskokouksessa valitsemme yhdistyksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitukseen kuuluvat syyskokouksessa valitut puheenjohtaja sekä vähintään viisi (5) ja enintään kahdeksan (8) varsinaista jäsentä sekä kaksi (2) varajäsentä. Hallituksen toimikausi on syyskokousten välinen aika. Hallituksen jäsenet valitaan kahdeksi toimikaudeksi kerrallaan siten, että puolet varsinaisista jäsenistä ja varajäsenistä on vuosittain erovuorossa. Erovuoroiset voidaan valita uudelleen.

Hallituksen puheenjohtajan, varsinaisten jäsenten, varajäsenten sekä muiden toimihenkilöiden on oltava yhdistyksen toimintasääntöjen 3 §:ssä tarkoitettuja yhdistyksen varsinaisia henkilöjäseniä. Yhdistyksen säännöt osoitteessa http://lappeenranta.sey.fi/toiminta/yhdistys/yhdistyksen-saannot.

Jos olet kiinnostunut toimimaan yhdistyksen puheenjohtajana tai hallituksen jäsenenä, laitathan esittelyn itsestäsi sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 30.9.2018 mennessä.