Mainospaikka eläinsuojeluyhdistyksen jäsentiedotteessa 2018 ja/tai seinäkalenterissa 2019

Huippulämmin kesä on ohitse ja on aika uusien syystuulien, niin myös eläinsuojelurintamalla! Syksyn tullen tarjoamme teille mahdollisuutta markkinoida liiketoimintaanne Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y:n jäsentiedotteessa sekä vuoden 2019 seinäkalenterissa. Viime vuonna näitä meni aivan huikea määrä. Jäsentiedotetta jaoimme jäsenillemme, meiltä eläimen adoptoineille perheille ja muille yhteistyökumppaneillemme yhteensä 600 kappaletta ja eläinkoti Pesän asukkien kuvilla varustettuja kalentereja myytiin huimat 300 kappaletta! Kalenterit vietiin käsistä ja harkitsimme jo toisen erän teettämistä. Myös jäsentiedotteen printtiversiot loppuivat kevään aikana, mutta jäsentiedote on pysyvästi nähtävillä digiversiona nettisivullamme.

Olemme juuri kokoamassa uutta jäsentiedotetta, joka tulee jakoon eläinten viikon alla lokakuun alussa. Tiedotteessa kerromme esimerkiksi eläinkoti Pesän vuodesta, yhdistyksen toiminnasta ja vapaaehtoistoiminnasta. Jäsentiedotteen printtiversio on kooltaan A5 (14.8 x 21,0 cm). Yhden mainospaikan koko on puoli sivua eli maksimissaan 14,8 cm x 10,5 cm. Edellisen vuoden jäsentiedotteemme ja mainosten asettelu on nähtävillä osoitteessa http://lappeenranta.sey.fi/toiminta/yhdistys/jasentiedote.

Kalenteri ei kiireestä johtuen valitettavasti ole vielä työn alla, mutta tavoitteemme on saada se myyntiin syksyn aikana, viimeistään ennen joulusesonkia. Kalenterimainospaikkoja voi siis myös jo varata ennakkoon! Kalenterin mainospaikan hinta on tuttuun tapaan 50€ ja jäsentiedotteen 20€. Mikäli haluatte mainostaa molemmissa julkaisussa, hinta on yhteensä 70€. Mainoksena voitte lähettää muotoilemanne mainoksen, yrityksen/yhteisön/yhdistyksen logon tai logon sloganin kanssa sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Toivomme, että tarjouksemme auttaa teitä tavoittamaan yhä enemmän potentiaalisia asiakkaita ja jäseniä Kaakkois-Suomen alueella sekä lisää ihmisten tietoutta siitä tuesta, jonka annatte paikalliselle eläinsuojelutyölle. Pyydämme lähettämään logon ja/tai sloganin keskiviikkoon 29.8. mennessä.

Lähetämme mainostajille jäsentiedotteen laskun mukana, joten ilmoitattehan meille myös yrityksenne postiosoitteen.