Eläinten hautausmaan talkoot 10.6.2018 klo 10

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y. tarjoaa lemmikeille viimeisen leposijan Muukossa, noin 10 kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta. Eläinten hautausmaata on perinteisesti ylläpidetty ja hoidettu talkoilla.

Järjestämme lemmikkieläinten hautausmaan kevättalkoot sunnuntaina 10.6.2018 klo 10 - 14. Talkoot sisältävät lähinnä hautausmaan haravointia. Kaikkien apu on tervetullutta!

Hautausmaalta löytyy muutama harava, mutta omia puutarhavälineitä saa, ja kannattaa, tuoda mukanaan (esim. harava, oksasakset, oksasaha, trimmeri, lapio, kottikärryt). Jokainen on tervetullut osallistumaan omien voimavarojensa sekä resurssiensa mukaan, vähäksi aikaa, pitkäksi aikaa, omilla välineillä tai ilman. Suosittelemme osallistujia kuitenkin ottamaan itselleen juotavaa ja evästä mukaan!

Paikan päällä pääsette myös keskustelemaan yhdistysaktiivien kanssa yhdistyksemme toiminnasta sekä siitä, mikä voisi olla juuri sinulle se paras tapa auttaa eläinsuojelua.

Osoite navigaattoreille on Terhomäentie 65, Lappeenranta, FK-radan pohjoispuolella. Risteys hautausmaalle on merkitty valkoisella nauhalla ja numerolla 65. Lisätietoja antaa hautausmaavastaavamme, yhteystiedot: lsey.hautausmaa(at)gmail.com tai 050 432 4942 (puhelinaika ma-pe 10-15.30, kiireellisissä tapauksissa jätä vastaajaan viesti jotta voimme soittaa takaisin).

Mikäli lemmikkisi on haudattu Muukkoon ja sen hautapaikalta puuttuu numero, otathan yhteyttä hautausmaavastaavaamme.

Hautausmaa