Leikkaustempaus maatiaiskolleille ja -mirreille Lappeenrannassa 28.10.2017

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y. järjestää kissojen leikkaustempauksen Lappeenrannassa lauantaina 28.10.2017 klo 10-17.

Tempaus on tarkoitettu maatiaiskolleille ja -mirreille. Päivän aikana kollit ja mirrit kastroidaan/ steriloidaan, tarvittaessa Turvasirutetaan ja rokotetaan.

Ylä- tai alaikärajaa ei ole, alarajana 1,2kg paino.Tempauksessa tehdään siis varhaiskastrointeja ja –sterilointeja, joten nyt on hyvä hetki leikkuuttaa myös kevään ja kesän 2017 pentuja. Eläinlääkärinä tempauksessa toimii Satu Olkkonen.

Leikkaustempaus järjestetään eläinkoti Pesällä, os. Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta.

Hinnasto kollit:

  • Kastraatio 40 €
  • Kastraatio + Turvasiru 50 €
  • Kastraatio + kolmoisrokotus 50 €
  • Kastraatio + Turvasiru + kolmoisrokotus 60 €

Hinnasto mirrit:

  • Sterilointi 80 €
  • Sterilointi + Turvasiru 90 €
  • Sterilointi + kolmoisrokotus 90 €
  • Sterilointi + Turvasiru + kolmoisrokotus 100 €

Rokotukset ja sirutukset:

Voit varata kissallesi ajan myös pelkkään rokotukseen ja/tai sirutukseen!

3-rokotus 35 € tai 3-rokotus + Turvasiru 45 €. Rabies-rokote + 5 € (3-rokotteen yhteydessä). HUOM! Rokotuksissa voimassa seuraava alennus: Saman omistajan 1. kissa 35 € ja seuraavat kissat 20 € /kpl (3-rokote). Pelkkä Turvasirutus 20 € tai pelkkä sirun rekisteröinti Turvasiruun 10 €.

Ilmoittautumiset sähköpostitse: lsey.varaukset(at)gmail.com

Mainitse varatessa oma nimesi, puhelinnumerosi, kissasi kutsumanimi, ikä ja haluamasi toimenpiteet, niin saat paluuviestissä ajan, ohjeita leikkausta varten + maksutiedot. Jokainen tapahtumaan osallistuva ilman mikrosirua oleva kissa sirutetaan, eli mikäli kissallasi ei ole ennestään Turvasirua / rekisteröityä sirua, tulee sinun valita Turvasirun laitto leikkauksen yhteydessä. VAIN etukäteismaksu. Saat maksutiedot sähköpostitse varattuasi leikkausajan. Maksu tulee maksaa viikon sisällä varauksesta. Vähävaraiset voivat sopia pitemmän maksuajan ja tarvittaessa hakea yhdistykseltä avustusta leikkauskuluihin. Puhelintiedustelut tempauksesta eläinkoti Pesän numeroon 050 555 1186 (ajanvaraus ensisijaisesti sähköpostitse).