Mainospaikka LSEY-kalenterissa 2018 tai jäsentiedotteessa 2017

Tarjoamme mainospaikkaa kalenterissamme sekä jäsentiedotteessamme. Vuoden 2017 LSEY kissakalenteri oli menestys. Sitä tilattiin useita kappaleita jo ennen kalenterin valmistumista. Tilasimme kalentereita 200 kpl ja kaikki kalenterit myytiin. Kokemuksesta viisastuneina lisäämme tänä vuonna painettavien kalentereiden määrää ja painatamme niitä 300 kpl. Myymme kalenteria eläinkoti Pesän vierailuajoilla, omissa tapahtumissamme, nettisivuillamme, Facebook-sivuillamme sekä aktiiviemme kesken. Pyydämme myös paikallisia yrityksiä ottamaan kalentereita myyntiin. Kalenteri on A4-kokoinen seinäkalenteri, jossa jokainen kuukausi on omalla aukeamallaan. Jokaisella kuukaudella on kuva eläimestä, joka on saanut kodin kauttamme. Mainospaikat sijaitsevat kuukauden kanssa samalla sivulla.

Julkaisemme vuosittain myös painetun jäsentiedotteen, joka lähetetään kaikille yhdistyksemme yli 300 jäsenelle. Jaamme tiedotteen jokaiselle perheelle, joka adoptoi eläimen kauttamme (noin 100 taloutta vuosittain) sekä jaamme sitä erilaisissa tapahtumissa ympäri vuoden, joten se tavoittaa vuoden aikana useita satoja ihmisiä. Tiedotteessa kerromme esimerkiksi Eläinkoti Pesän vuodesta, yhdistyksen toiminnasta ja vapaaehtoistoiminnasta. Jäsentiedotteen printtiversio on kooltaan A5 (14.8 x 21,0 cm). Yhden mainospaikan koko on puoli sivua eli maksimissaan 14,8 cm x 10,5 cm. Edellisen vuoden jäsentiedotteemme ja mainosten asettelu on nähtävillä osoitteessa http://lappeenranta.sey.fi/toiminta/yhdistys/jasentiedote.

Kalenterin mainospaikan hinta on 50€ ja jäsentiedotteen 20€. Mikäli haluatte mainostaa molemmissa julkaisussa, hinta on yhteensä 70€. Mainoksena voitte lähettää muotoilemanne mainoksen, yrityksen/yhteisön/yhdistyksen logon tai logon sloganin kanssa.

Toivomme, että tarjouksemme auttaa teitä tavoittamaan yhä enemmän potentiaalisia asiakkaita ja jäseniä Etelä-Karjalan alueella sekä lisää ihmisten tietoutta siitä tuesta, jonka annatte paikalliselle eläinsuojelutyölle. Mikäli haluatte antaa oman tukenne eläinsuojelutyölle, lähettäkää mainoksenne sähköpostitse lsey.lseyinfo(at)gmail.com ja kertokaa, haluatteko mainokset sekä kalenteriin että jäsentiedotteeseen vai vain toiseen julkaisuista. Lähetämme laskun mukana jäsentiedotteemme mainostajille, joten ilmoitattehan meille myös yrityksenne postiosoitteen. Mainostamalla julkaisuissamme olette mukana tukemassa paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen ja eläinkoti Pesän toimintaa, suuret kiitokset! Toivomme mainoksia mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.9.2017.