Hallituksen ehdokasesittely kevät 2017

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kevätkokouksessa 6.5.2017 hallitukseen valitaan täydennystä: kaksi varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä. Nykyisestä hallituksesta jatkavat puheenjohtaja Katri Irvankoski, jäsensihteeri Saara Joronen, tiedottaja Janina Pohju sekä varapuheenjohtaja Suvi Rautsiala. Hallituksen puheenjohtajan, varsinaisten jäsenten, varajäsenten sekä muiden toimihenkilöiden on oltava yhdistyksen toimintasääntöjen 3 §:ssä tarkoitettuja yhdistyksen varsinaisia henkilöjäseniä.

Alla uudet hallitusehdokasesittelyt keväälle 2017:

Hallikainen Riina
Olen 30 v- imatralainen, jolle eläimet on lähellä sydäntä. Varapuheenjohtaja Suvi tempaisi minut LSEYn toimintaan mukaan viime vuonna. Olen ollut mukana ruokakeräyksissä ja työpaikkani nuorisotila Koskis on ollut yksi ruokakeräyspisteistä. Koskiksessa järjestettiin myös viime vuonna LSEYn pikkujoulut. Viime vuoden eläinten viikolla järjestimme myös nuorisotilalla piirustuskilpailun. Kotoani löytyy kymmenen lemmikkiä, joista osan olen pelastanut lopetukselta. Tällä hetkellä ei kotiin mahdu uusia lemmikkejä, mutta auttamisenhaluni on suuri. Haavena minulla on jonkin eläinalan tutkinto. Mielelläni olisin mukana ideoimassa ja toteuttamassa LSEYn toimintaa. Työni puolesta minulla on hyvin kontakteja nuoriin ja kokemusta tapahtumien järjestämisestä.

Huurtomaa Satu
Olen 28-vuotias nainen ja tällä hetkellä opiskelen sairaanhoitajaksi Lappeenrannassa sekä käyn osa-aikaisesti töissä kuntosalilla. Aikaisemmassa elämässäni opiskelin ympäristögeologiaa Helsingissä. Maailmankuvaani olen avartanut ja kielitaitoani kartuttanut asumalla ulkomailla noin puolentoista vuoden ajan.

Maaliskuussa minut valittiin LSEY:n sihteeriksi. Lapsuudenkodissani oli kaikenkarvaisia eläimiä; gerbiilejä, vesikilpikonnia, kissa ja kanikin. Harrastuksiani ovat juoksu ja ruoanlaitto. Haaveilen saksanpaimenkoirasta, ja luonnonvaraiset eläimet ovat lähellä sydäntäni. Olisikin hienoa olla mukana ideoimassa tämän vuotista Eläinten viikkoa ja järjestämässä muita LSEY:n tapahtumia.

Muukka Jasmin
Heips! Olen vuonna -99 syntynyt positiivinen ja auttavainen eläinten ja luonnon ystävä! Olen toiminut vapaaehtoisena eläinkoti Pesällä vuoden 2016 kesäkuusta asti, olen kiitollinen päästyäni mukaan! Meillä on aina asustellut eläimiä ja tälläkin hetkellä omistamme kaksi koiraa ja kaksi kissaa :) Harrastan valokuvausta ja pidän laulamisesta, lukemisesta, ulkoilusta ja uusien kielten opiskelusta!

Mänttäri Miia
Olen tuore LSEY:n aktiivijäsen. Etsin pitkään omaa tapaani osallistua ja auttaa eläimiä. Lopulta täydellinen tilaisuus tuli eteeni, kun pitkäaikainen ystäväni, hallituksen nykyinen varapuheenjohtaja Suvi kaipaili apua kuvankäsittelyyn. Siinä hommassa etäisyys ei haittaa, asun nimittäin Helsingissä. Olen kuitenkin Imatralta kotoisin ja vierailen siellä säännöllisesti.

Olen 41-vuotias ja ensimmäisen kissani adoptoin lähes 20-vuotta sitten HESY:ltä. Tällä hetkellä meillä asuu pian 11-vuotias Manteli-kissa, joka on pelastettu Tallinnasta. Koulutukseltani olen agrologi (AMK) ja MMM, jotain tiedän siis myös tuotantoeläinten hyvinvointiasioista, vaikka olenkin kasveihin suuntautunut.