Kissainfluenssaa havaittu Eläinkoti Pesällä, emme voi vastaanottaa vierailijoita

Tiedote: Kissainfluenssaa havaittu Eläinkoti Pesällä

9.8.2016

Eläinkoti Pesän kissoilla on tänään tiistaina 9.8.2016 todettu kissainfluenssatartunta. Eläinlääkäri kävi tarkastamassa sairastuneet kissat ja antoi lääkityksen sekä hoito-ohjeiden lisäksi myös toimintaohjeita. Ohjeiden mukaisesti Eläinkoti Pesälle ei voida nyt ottaa käymään vierailijoita.

Pesällä nyt kotia etsimässä olevia kissoja ei voida myöskään luovuttaa uusiin koteihin ennen kuin kaikki sairastuneet ovat tervehtyneet ja varoaika tartuntariskin osalta on ohi. Tällä hetkellä ei vielä voida sanoa tarkasti milloin Pesälle voidaan jälleen ottaa vierailijoita, mutta pyrimme tiedottamaan asiasta heti kun tilanne on ohi.

Sijaiskotikissat tavattavissa normaalisti

Sijaiskodeissa olevissa kissoissa ei ole tavattu kissainfluenssaa ja niissä oleviin kissoihin voi käydä tutustumassa sopimalla ajan sijaiskotivastaavamme kanssa. Sijaiskotivastaavamme yhteystiedot ovat:

Sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck, p. 045 69 49 597, lsey.elainkotipesa(at)gmail.com

Löydät tiedon kissan sijoituspaikasta kotisivuiltamme kotia etsivien esittelyjen yhteydestä: http://lappeenranta.sey.fi/kotiaetsivat

Mikäli kiinnostuit Eläinkoti Pesällä olevasta kissasta, voit kysyä lisätietoja joko sähköpostilla: lsey.elainkotipesa(at)gmail.com
tai puhelimitse: p. 050 555 1186

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.

Lataa tiedote pdf-tiedostona: Kissainfluenssaa havaittu Eläinkoti Pesällä.